Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Dosadasnje iskustvo mi govori da od toga nema hajra. Prethodnik od ovog je isao na popravku par puta, u veoma kratkom periodu, i nista, kad ga donesem radi dan-dva i opet kvar. A problem je bio u djojstiku.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Uvijek treba da paziš na kojim mjestima kupuješ.
Vrati ga na fabričke postavke. Ako se to i dalje bude dešavala baci ga, manje ćeš se nervirati.
Vrati ga na fabričke postavke. Ako se to i dalje bude dešavala baci ga, manje ćeš se nervirati.
- Marsal
- Kontakt:
Pitaj Bukowskog, vjerujem da on ima iskustva sa tim.uschtipak je napisao/la:Desava li se jos kome da mu mobilni povremeno zastopa i odmah nakon toga pocrni, k'o da padne u komu, ne reaguje uopste?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ma u servisu poprave tako da se pokvari opet da im opet doneseš.
virus neki 100%
i ne kaže se đojstik
virus neki 100%
i ne kaže se đojstik
Vođa zna.
@Neutral
Ma bacit cu ja, ali tebe, s mosta.
@Marsal
Ma bacit cu ja, ali tebe, s mosta.
@Marsal
Slazem se.ma u servisu poprave tako da se pokvari opet da im opet doneseš.
LANET OLSUN!
Iskreno ne bih isao preko 350-400 jer mislim da nema smisla davati vise novca za telefon...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji telefon?uschtipak je napisao/la:Desava li se jos kome da mu mobilni povremeno zastopa i odmah nakon toga pocrni, k'o da padne u komu, ne reaguje uopste?
Isti si ja.Gunner4 je napisao/la:Iskreno ne bih isao preko 350-400 jer mislim da nema smisla davati vise novca za telefon...
Imaš dosta dobrih mobitela za te pare.
@Uštipak
Jesi li vratila sve na tvorniče postavke ? Jeste da će ti biti sve izbrisano sa mobitela, ali pokušaj tako
Nokia 500.
Kontah da ni'e do memorijske kartice?
@Neutral
Ne navracaj me.
Kontah da ni'e do memorijske kartice?
@Neutral
Ne navracaj me.
LANET OLSUN!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesi radila update softwarea? mislim da ima belle refresh za N500 ako se ne varam
skini nokia PC Suite i probaj, ali prvo sacuvaj svoje podatke ako zelis, ja inace preferiram sve to da izbrisem i na novo updateovati
ako odradis update, ne zaboravi odraditi hard reset ili format
skini nokia PC Suite i probaj, ali prvo sacuvaj svoje podatke ako zelis, ja inace preferiram sve to da izbrisem i na novo updateovati
Ako ti nije problem da das koje ime da mogu da razmotrim? Hvala...Neutral je napisao/la:Isti si ja.Gunner4 je napisao/la:Iskreno ne bih isao preko 350-400 jer mislim da nema smisla davati vise novca za telefon...
Imaš dosta dobrih mobitela za te pare.
@Uštipak
Jesi li vratila sve na tvorniče postavke ? Jeste da će ti biti sve izbrisano sa mobitela, ali pokušaj tako
jel to mobitel il super računarQUARESMA 18<<< je napisao/la:jesi radila update softwarea? mislim da ima belle refresh za N500 ako se ne varam
Vođa zna.
I ja se pitam. 
LANET OLSUN!
Nije ovo chat tema da se zezam. Ja sam ti dao ozbiljno savjet, a ti kako god hoćeš.
@Gunner
Zavisno šta ti je važno. Neki vole kamere, neki jak procesor (no liferi
), neki velik displey.
@Gunner
Zavisno šta ti je važno. Neki vole kamere, neki jak procesor (no liferi
Ma znaci ne treba meni neka zverka koja jede malu djecu sto ovi gore navode... Ne patim ja za tim da mora biti ono alfa omega... Nego sve ono osrednje, sada da ne bude bas pretjerano lose, ali tu zlatna sredina ako me razumijesNeutral je napisao/la:Nije ovo chat tema da se zezam. Ja sam ti dao ozbiljno savjet, a ti kako god hoćeš.
@Gunner
Zavisno šta ti je važno. Neki vole kamere, neki jak procesor (no liferi), neki velik displey.
Evo, uporedi
http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_p760-4955.php
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_620-5147.php
Prvi 350KM, drugi 400KM, treći je isto tu negdje, zaboravih cijenu.
Ovaj drugi ti je cigla, ogroman displey, ženski phone
http://www.gsmarena.com/htc_desire_x-4951.php
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_p760-4955.php
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_620-5147.php
Prvi 350KM, drugi 400KM, treći je isto tu negdje, zaboravih cijenu.
Ovaj drugi ti je cigla, ogroman displey, ženski phone
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja stavio lumiu 920 (nova) na pik za 500 km doslo mi 15 poruka za 6 sati ... Sutra bi treb'o otic' telefon ,a onda otrcati u univerzalno uzeti HTC one 
Imam do sada "nakupljenih" preko 10 iskocice jedan da valja...
Hvala drug 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa cemu onda pitanja postavljas, kupis telefon za koliko si spreman dati pare i to je to ondaGunner4 je napisao/la:Ma znaci ne treba meni neka zverka koja jede malu djecu sto ovi gore navode... Ne patim ja za tim da mora biti ono alfa omega... Nego sve ono osrednje, sada da ne bude bas pretjerano lose, ali tu zlatna sredina ako me razumijesNeutral je napisao/la:Nije ovo chat tema da se zezam. Ja sam ti dao ozbiljno savjet, a ti kako god hoćeš.
@Gunner
Zavisno šta ti je važno. Neki vole kamere, neki jak procesor (no liferi), neki velik displey.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta
Sto je prodajes? Jel toliko razocarenje?HZ_ilidzaa je napisao/la:Ja stavio lumiu 920 (nova) na pik za 500 km doslo mi 15 poruka za 6 sati ... Sutra bi treb'o otic' telefon ,a onda otrcati u univerzalno uzeti HTC one
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.