Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

CoDe
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la CoDe » 05 okt 2011, 11:43

Moguče je da če im i bogati Rumunski cigani u njihovom savezu i možda platiti ako nas otkinu za pobjedu ? :D !

Ali ima tu jedna stvar za koju ja mislim da nema šanse da nas pobjede osim neke nesreće ili da naši igraju totalno loše !
Prvo naša u - 21 bi ih dobila a o našoj pravoj repki da ne pričam .

A drugo i najvažnije oni če igrati za neke pare a naši igraju za radost ovih ljudi i srcem bar se nadam da če tako biti .

A što se Francuza tiče evo odgovora :

Za one koji govore da čemo ih dobiti , i tako nešto ne treba ništa prije meča govoriti . Samo tražiti maksimalnu borbenost i srce na teren a rezultat b mogao doči što da ne ?

I za one koji govore da je nemoguče pobijediti Francusku ? Nismo mi neka sila ali nismo ni reprezentacija kao neke da nemogu dobiti Francusku . Bit če tu svašta vjeruj mi .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 okt 2011, 11:48

ova reprezentacija je u zadnja dva ciklusa dokazala da je na psiholoskom planu kilometrima u odnosu na prijasnje selekcije. igranje do zadnje minute utakmice, stizanje rezultata, rutinske pobjede je nesto o cemu smo prije mogli sanjati, tako da stvarno ne vidim zbog cega neka bojaznost i upozorenja na utakmicu sa luxemburgom. proslo je vrijeme kad su nas velesile poput moldavije nadigravale i naguzivale ko zadnje levate. mucenje, nervoza sa velesilama poput luxa, malte i sl. je proslot. takava neprijatna iznenadjena od dzeke, lulica, ibisevica, pjanica, medunjanina i ostalih profesionalaca u ovoj generaciji sigurno necemo dozivjeti. dakle, ocekivati je da se do poluvremena rijesi utakmica kako bi pape mogao odmoriti neke igrace. rutinski, 3/4-0 se ocekuje..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 okt 2011, 11:53

Marseille84 je napisao/la:Kakav crni maletic , o cemu vi pricate ? :shock:
Ti bi stavio Ibričića desno jel?
Koji pretrči pola kilometra i već lipsao...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 05 okt 2011, 11:58

ramiral je napisao/la:
Marseille84 je napisao/la:Kakav crni maletic , o cemu vi pricate ? :shock:
Ti bi stavio Ibričića desno jel?
Koji pretrči pola kilometra i već lipsao...
ibricic je posebna prica.Ali Maletic realno gledajuci nije za prvih 11 !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 okt 2011, 12:12

Koga onda druže na desno krilo???

Medunjanin ili Pjanić? Nemamo puno opcija.
Logično sad nakon povrede Zeca i nedostatka Salihovića da je selektor popunio roster sa dodatna dva poziva.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 okt 2011, 12:19

Monolog je napisao/la:@Principatus opet po starom. :mrgreen: Neka, tako i treba. Mislim da smo stopostotni kada on posta ove izjave protivničkih igrača i trenera. :mrgreen:
Tradicija se nastavlja. :D

Po SS.ba bit ce mozda ova postava:

Begović, Lulić, Spahić, Pandža, Mujdža, Rahimić, Medunjanin, Misimović, Pjanić, Džeko i Ibišević.

Lulic umjesto Papca kako bi bili jos ofanzivniji. Samo tako i treba sa Luxemburgom. Nista fino takticki izradjivati, nego ko ludaci na njih. :D Vidjelo se prosli put kako su brzo potonuli. Medunjanin ce se sa centra prebacivati na lijevu, gdje ce i Lula da trci, Miske sredina iza Dzeke i Ibisevica, Pjanic desna strana.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 okt 2011, 12:21

Mene zanima sta je između Misketa i ostalih, posebno me zanima odnos sa Safetom? D li je to kao izglađeno za dobro svih nas ili je tisina jer mora biti ..

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 05 okt 2011, 12:30

samson je napisao/la:Mene zanima sta je između Misketa i ostalih, posebno me zanima odnos sa Safetom? D li je to kao izglađeno za dobro svih nas ili je tisina jer mora biti ..
slika

slika

nea frke
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 05 okt 2011, 12:32

Principatus je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Principatus opet po starom. :mrgreen: Neka, tako i treba. Mislim da smo stopostotni kada on posta ove izjave protivničkih igrača i trenera. :mrgreen:
Tradicija se nastavlja. :D

Po SS.ba bit ce mozda ova postava:

Begović, Lulić, Spahić, Pandža, Mujdža, Rahimić, Medunjanin, Misimović, Pjanić, Džeko i Ibišević.

Lulic umjesto Papca kako bi bili jos ofanzivniji. Samo tako i treba sa Luxemburgom. Nista fino takticki izradjivati, nego ko ludaci na njih. :D Vidjelo se prosli put kako su brzo potonuli. Medunjanin ce se sa centra prebacivati na lijevu, gdje ce i Lula da trci, Miske sredina iza Dzeke i Ibisevica, Pjanic desna strana.
prvo Lulic nije ljevi bek!Staviti papac jedan od najbolji igraca zadnje dvije utakmice na klupi.!?
Drugo znaci opet se vracamo da igramo sa dva playmakera misimovic i pjanic....!? :lol:
Ovo nemoze biti bolje :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 okt 2011, 12:36

Jao divi Piplice.... :lol: :lol:
mora da je opet mahmuran :D :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 okt 2011, 12:44

ma nema teorije da sad Pape igra sa Lulicem na beku, ima tu Sasa, a napokon mislim da bi mogli igrati sa pravim krilom, jer nam to konstantno fali...
lijeva strana mora biti Sasa i Lulic...

a samo sta bih ja uradio za ovu utakmicu, a to je staviti Rahimica na stopera a Pandzu na klupu...
Rahimic je odigro jedan dio prosle utakmice na stoperu sasvim dobro, dok sa Pandzom nisam bas zadovoljan...
dvije utakmice za redom pravi isti faul, igrac ga pretrci, i onda ga ovaj mora oboriti da ne bi protivnik iso 1 na 1 sa golmanom...sraeca pa nisu dobro izvodili slobodnjake, one pozicije su ko penali sa neke bolje izvodjace...

znaci odbrana
Mujdza-Spaha-Rahimic-Sasa

sto se veze tice,
Zahirovic je bio odlican u utakmicama do sad i ne vidim razlog zasto ne bi bio u prvih 11....momak me stvarno iznenadio pozitivno...
tu jos dodati Medunjanina i Misketa ili Ibricica u sredini
na krilu Lulic, a desno bi onda imali dvije opcije...jedna je da desno igra Pjanic sto mi se bas ne svidja, al ako se mora tako igrati onda OK...
i druga opcija je ta da desno krilo igra Maletic...protiv Luxa zasto ne...u par utakmica u kojima je ulazio kao joker se pokazo...momak je brz, pokretan...protiv Luxa bih mu dao priliku...al onda bi umjesto Misimovica ili Ibricica igro Pjanic u sredini
i u napadu Dzeko ili Ibisevic, svejedno...draze bi mi bilo vidjeti Ibisevica...al u prvoj utakmici bi to bilo nebitno...koji god napadac igro mislim da se Luksemburzani ne bi lijepo proveli...

uglavnom ja sam za ovu opciju:

---------------Begovic----------------
Mujdza---Rahimic---Spaha---Papac
---------------Zahirovic---------------
----------Pjanic-----Medunjanin-----
Maletic---------------------------Lulic
------------------Ibisevic--------------
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 okt 2011, 12:45

Mozda Sasu cuva za Francuze, znamo da Sasa ima karton. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 okt 2011, 12:51

TKC je napisao/la: prvo Lulic nije ljevi bek!Staviti papac jedan od najbolji igraca zadnje dvije utakmice na klupi.!?
Drugo znaci opet se vracamo da igramo sa dva playmakera misimovic i pjanic....!? :lol:
Ovo nemoze biti bolje :lol:
Lulic je bio desni i lijevi bek za nas, isto tako i krilo. Protiv jacih mora Papac na lijevi bek.
Igramo protiv Luxemburga, ne protiv Spanije.

2 playmakera nisu nikome smetali protiv Rumunije u Zenici ili Slovacke ili Meksika gdje smo igrali ravnopravno, zadnje minute protiv Bijelorusije gdje je Miske sjajno izbacio Miralema pred gol itd. Samo smetaju kad ne igramo dobro i onda to bude glavni razlog pa se ponavlja kao mantra. How, yes, no.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 okt 2011, 12:55

Pjanic nije klasicni playmaker, pa hebote tu poziciju nije igrao jos iz sezone kad je Lyon gazio Reala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 okt 2011, 12:55

Sta mislite jel ovo suplja da Lux ide sa 3 napadača...ja kontam da oni nemaju 3 napadača xD..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 okt 2011, 12:58

BIHfan je napisao/la:Pjanic nije klasicni playmaker, pa hebote tu poziciju nije igrao jos iz sezone kad je Lyon gazio Reala.
To jos dolazi dodatno uz to. I kod nas ne igra klasicnog play.

BTW smo u Luxemburgu igrali sa Pjanicem i Misketom, i tada isto nije smetalo, zasto bi sada.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 05 okt 2011, 12:58

Hasagic bi sada trebao ispast pravi patriota i profesionalac tako sto ce "pustiti" Begovica da brani u obje utakmice. Zasigurno da se nece oporaviti do Luxemburga, ostaje mu samo braniti protiv Francuza sto bi bio ogroman hendikep za nas. Evo vec ko da gledam natpise iz novina u petak "Hasagic: Povrijedjen sam ali cu braniti protiv FRA," ili "Hasagic: Selektoru sam na raspolaganju iako osjecam manje bolove" ...

neka sad pokaze svoj patriotizam i dopusti realno boljem golmanu da nas insAllah odvede na Europsko prvenstvo !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 05 okt 2011, 12:58

pintol_TM87 je napisao/la:Sta mislite jel ovo suplja da Lux ide sa 3 napadača...ja kontam da oni nemaju 3 napadača xD..
imaju, tesar,mesar i klesar.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 05 okt 2011, 13:01

Dushi_Rob je napisao/la:Hasagic bi sada trebao ispast pravi patriota i profesionalac tako sto ce "pustiti" Begovica da brani u obje utakmice. Zasigurno da se nece oporaviti do Luxemburga, ostaje mu samo braniti protiv Francuza sto bi bio ogroman hendikep za nas. Evo vec ko da gledam natpise iz novina u petak "Hasagic: Povrijedjen sam ali cu braniti protiv FRA," ili "Hasagic: Selektoru sam na raspolaganju iako osjecam manje bolove" ...

neka sad pokaze svoj patriotizam i dopusti realno boljem golmanu da nas insAllah odvede na Europsko prvenstvo !
Pa ne odredjuje Hasagic ko ce branit. Ako ga Pape stavi branit ce,ali ja se ipak nadam da se nece oporavit do Francuske.
YNWA!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 okt 2011, 13:01

pintol_TM87 je napisao/la:Sta mislite jel ovo suplja da Lux ide sa 3 napadača...ja kontam da oni nemaju 3 napadača xD..
Nadaju se da nas mogu iznenaditi borbom i sa najmanje 3 napadaca. Ocekuju pobjedu, porazili su Svicarsku, Slovacku i Albaniju. Po njihovom selektoru pobjeda protiv BiH nije bas ni upitna.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.