Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
kad budemo 5 u grupi nakon 3 tekme klfk..pitat ce se neki kako bi bilo da je CIRO,koliko bi bodova imali,,bili kiksali sada u Moldaviji
napravili smo velik korak sa barazom,,al smo sada napravili jedan vise u nazad... :oops:Bosni treba i Miske i Ciro..nadam se da ce se njih 2 naci u oci a ne da ih mediji napucavaju...a ako dodje do promijene selektora ebes onda sve...jer ce biti kikseva protiv moladivije,luksmbrg...itd ekipa

Po toj logici Slovenija nije ni trebala da igra protiv Rusa i njezinih miliona.Citizen-X je napisao/la:7 miliona eura je kostala utakmica u Zenici - baba Joka veli.![]()
Neshvatljivo je da smo atomski igrali u Portugalu na tudjem terenu a u Zenici k'o quite![]()
![]()
Jednu tekmu je ipak lakshe namjestit - dvije bi bilo previshe![]()
Cirohito, zuti kartoni u Estoniji i Cirohitov fairplay?![]()
![]()
![]()
- nema tu nes(p)retnih okolnosti - samo racunica.
Bez i te cinjenice treba pokusati sabrati koliko kosta Kristijano Ronaldo kao hodajuca reklama pa onda ostala ciganija.
Koliko bi korporacija ostalo zavrnuto neigranjem "zvijezda" - citaj propale investicije.
Jednokratna velikodushna isplata bez puno pregovaranja chuda cini.
Mislim, drugovi i drugarice - da sam ja ulozio 50-100 miliona u nesto, ne bi mi bio problem platiti jedno 10% da bih zaradio 900% nakon toga. Brojevi, drugovi i drugarice. Brojevi.![]()
![]()
Obzirom da sam licno bio frapiran, ne sjecajuci se kad smo losije igrali - citaj gluplje - mozda prica ima smisla....
Jedan akter je, po svoj prilici to tesko podnio.... Kao i jedan drugi prije...
Svojevremeno je potpuno ista situacija bila i sa Barbom - sutio je onda kada su svi trazili da kaze sta zna i u istom momentu - kada je falio korak do plasmana na veliko takmicenje. Ja Barbi i ostalima njegove generacije, necu nikad halalit - sto nije otis'o sa Marakane kad su navijaci BIH brutalno napadnuti.
U mutnim i skupim (opasnim) poslovima, "Omertà" - je jedini zakon koji prolazi - a ona koshta....
Show must go on...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Harise pusti se logike, to nije toliko interesantno.harishp je napisao/la:Po toj logici Slovenija nije ni trebala da igra protiv Rusa i njezinih miliona.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Miske je pokazao kolika je ljudska i fudbalska velicina u nasoj jednoj i jedinoj domovini Bosni i Hercegovinu. Gospodin kao Misimovic nije odgovarao na provokacije doticnog gospodina Blazevica nego je sve rijesio time sto je poslao snimak koljena i vidjenje doktora (slika vrijedi vise od 1000 rijeci). Ljudi koji su njega na ovoj temi pljuvali treba da se stide, ako se oni ne stide, onda je mene licno stid sto se neko takav moze nazvati navijacem Bosne i Hercegovine. Vecina Vas je zaboravila sta je Misimovic uradio za svoju reprezentaciju od njegovog debija 2004.godine (ima puno toga koga interesuje to rado cu mu napisati - uostalom dovoljno je samo sto je zaigrao 2006.godine na "ratistu" zvana Marakana gdje su neki igraci dobivali namjerne kartone ili sl.).
Sada da se vratim malo na gospodina Blazevica. Taj gospodin za svaki poraz nadje nekog krivca, pa se ovaj put sve lomilo preko ledja Misimovica. Svako se ovdje slaze da je Misimovic odigrao lose u Lisabonu gospodine Blazevicu, ali on ima toliko kredita gdje je zaduzio svoju zemlju i svoj narod igrama u dresu reprezentacije i svog kluba, pa i svako normalan bi mu oprostio da odigra i 5 losih utakmica zaredom, a ne jednu. Pa bismo mogli i Vas pitati sljedeca pitanja gospodine Blazevicu.
1. Znate li koje zasluzan za 51.25 % nasih postignutih golova u ovim kvalifikacija (ili gol ili asistencija) ?
2. Znate li osigurati mir nasim reprezentativcima ? Kod Vas svako okupljanje lici na teferic.
3. Zasto niste shvatili kad ste veliki trener da je Miske bio udvojen ?
4. Zasto mu niste skinuli teret s ledja uvodjenjem Pjanica ? Niste valjda ocekivali da ce ga Muratovic rasteretiti.
5. Zasto ne stanete iza svog najboljeg igraca, nego ga javno lincujete i okriljujete za poraz ? I da je bio kriv pravi trener to ne radi. Jer zna da je fudbal igra gdje igra 11 igraca, koji skupa pobjedjuju i skupa gube.
6. Zasto nas najbolji igrac nema mjesta u svecanoj lozi, a imaju neke "sumnjive djevojke" ?
7. Zasto vodite igrace u Hrvatsku na pripreme, gdje ljudi tamo koriste krupne rijeci i nase reprezentativce
demolarisu ?
8. Zasto nekad ne priznate svoju gresku ?
Ova pitanja se takodjer odnose na one koji pljuju po Misimovicu. A svako normalan ko prati fudbal i razumje se u taktiku zna sta je bilo u Lisabonu i da covijek nije mogao sam. Svaka cast i Keni, Nemanju, Seji, Vedi, Edinu i ostalim nasim reprezentativcima, ali mi vrijedimo minimalno 50 % manje bez jednod i jedinog Zvjezdana Misimovica.
Miske kralju svaki navijac koji razmislja normlano svoj glavom je uz tebe.
JEDAN JE MISKE
PS: Kako sam saznao iz Njemackih medija, Miske je veceras postao po drugi put otac i ja mu cestitiam od srca. Dobio je sina koji ce se zvati Niko.
Sada da se vratim malo na gospodina Blazevica. Taj gospodin za svaki poraz nadje nekog krivca, pa se ovaj put sve lomilo preko ledja Misimovica. Svako se ovdje slaze da je Misimovic odigrao lose u Lisabonu gospodine Blazevicu, ali on ima toliko kredita gdje je zaduzio svoju zemlju i svoj narod igrama u dresu reprezentacije i svog kluba, pa i svako normalan bi mu oprostio da odigra i 5 losih utakmica zaredom, a ne jednu. Pa bismo mogli i Vas pitati sljedeca pitanja gospodine Blazevicu.
1. Znate li koje zasluzan za 51.25 % nasih postignutih golova u ovim kvalifikacija (ili gol ili asistencija) ?
2. Znate li osigurati mir nasim reprezentativcima ? Kod Vas svako okupljanje lici na teferic.
3. Zasto niste shvatili kad ste veliki trener da je Miske bio udvojen ?
4. Zasto mu niste skinuli teret s ledja uvodjenjem Pjanica ? Niste valjda ocekivali da ce ga Muratovic rasteretiti.
5. Zasto ne stanete iza svog najboljeg igraca, nego ga javno lincujete i okriljujete za poraz ? I da je bio kriv pravi trener to ne radi. Jer zna da je fudbal igra gdje igra 11 igraca, koji skupa pobjedjuju i skupa gube.
6. Zasto nas najbolji igrac nema mjesta u svecanoj lozi, a imaju neke "sumnjive djevojke" ?
7. Zasto vodite igrace u Hrvatsku na pripreme, gdje ljudi tamo koriste krupne rijeci i nase reprezentativce
demolarisu ?
8. Zasto nekad ne priznate svoju gresku ?
Ova pitanja se takodjer odnose na one koji pljuju po Misimovicu. A svako normalan ko prati fudbal i razumje se u taktiku zna sta je bilo u Lisabonu i da covijek nije mogao sam. Svaka cast i Keni, Nemanju, Seji, Vedi, Edinu i ostalim nasim reprezentativcima, ali mi vrijedimo minimalno 50 % manje bez jednod i jedinog Zvjezdana Misimovica.
Miske kralju svaki navijac koji razmislja normlano svoj glavom je uz tebe.
JEDAN JE MISKE
PS: Kako sam saznao iz Njemackih medija, Miske je veceras postao po drugi put otac i ja mu cestitiam od srca. Dobio je sina koji ce se zvati Niko.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 26 nov 2009, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- ibrakadabra
- Kontakt:
Utakmica na Marakani je bila nastimana jos davno ,davno prije.Citizen-X je napisao/la:7 miliona eura je kostala utakmica u Zenici - baba Joka veli.![]()
Neshvatljivo je da smo atomski igrali u Portugalu na tudjem terenu a u Zenici k'o quite![]()
![]()
![]()
![]()
Bez i te cinjenice treba pokusati sabrati koliko kosta Kristijano Ronaldo kao hodajuca reklama pa onda ostala ciganija.
Koliko bi korporacija ostalo zavrnuto neigranjem "zvijezda" - citaj propale investicije.
Mislim, drugovi i drugarice - da sam ja ulozio 50-100 miliona u nesto, ne bi mi bio problem platiti jedno 10% da bih zaradio 900% nakon toga. Brojevi, drugovi i drugarice. Brojevi.![]()
![]()
Obzirom da sam licno bio frapiran, ne sjecajuci se kad smo losije igrali - citaj gluplje - mozda prica ima smisla....
Svojevremeno je potpuno ista situacija bila i sa Barbom - sutio je onda kada su svi trazili da kaze sta zna i u istom momentu - kada je falio korak do plasmana na veliko takmicenje. Ja Barbi i ostalima njegove generacije, necu nikad halalit - sto nije otis'o sa Marakane kad su navijaci BIH brutalno napadnuti.
U mutnim i skupim (opasnim) poslovima, "Omertà" - je jedini zakon koji prolazi - a ona koshta....
Show must go on...
Kad je Ilija petkovic sjedio sa usanovicem u Aeroplanu.
U sarajevu X 0-0
U beogradu kome bude trebalo.
Citizen-X je napisao/la:7 miliona eura je kostala utakmica u Zenici - baba Joka veli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Show must go on...
Šta ti doše Hitchlok. Odličan post, ima tu i istina ali sa nekim stvarima se i ne slažem. Već je jedan momak napisao, po toj logici što Slovenija. Pa jbt Slovenija je u Eu, nisu oni siromašni, jeste mala država ali imaju para.
Dalje, moguće se ono dogovor sa Srbima jer zna se kakva je onda korupcija bila, i meni je krivo što nisu otišli sa stadiona, ali ja im halalim. Dalje, ovo je posebna priča, i najvjerovatnije da ćemo saznati istinu kada neko od njih napiše knjigu ili ako Bog da na Sudnjem danu.
Ko god napada Misimovica, nije niti moze biti pravi navijac reprezentacije Bosne i Hercegovine! 

Ja ga napadam prvi sam je trazio sto je dobio kad su rekli da nece igrati za repku svi barem su se toga mogli drzati! I sad svi do jednog nek se zale iddite na tekme punite Munibu dzepove,bodrite reprezantaciju sace opet da zamazu oci nekim glupostima i sve isto iz godine u godinu se vrtimo u krug!
Tarik14 je napisao/la:Ko god napada Misimovica, nije niti moze biti pravi navijac reprezentacije Bosne i Hercegovine!

Zvjezdan je obicna pizda, ako nije po njegovom odmah place.
Otjerat i njega i Ciru, ocigledno je da su nas obojica prodali pa sad skrecu paznju na njihove ''svadje''.
Izvrsni manipulatori nema sta, znaju da ce njihova prica barem kod 90% Bosnja upaliti jer to su Bosnje koje slusaju Cece i ostale dronfulje. To je nevjerovatno glup i NAIVAN narod, kojeg godinama jedan Munib Usanovic kara u mozak. Ide u BG, kaze da su nasi krivi a jos je tu nakon svega.
Ja bih tom Usanovicu dao dozivotnu platu od 10.000 KM mjesecno i jos bih nazvao ulicu po njemu ili neki trg, jer toliko glup lik da kara cijelu naciju toliko vremena, PA SVAKA MU CAST.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Citizen-X
- Kontakt:
KONGO je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ko god napada Misimovica, nije niti moze biti pravi navijac reprezentacije Bosne i Hercegovine!![]()
Zvjezdan je obicna pizda, ako nije po njegovom odmah place.
Otjerat i njega i Ciru, ocigledno je da su nas obojica prodali pa sad skrecu paznju na njihove ''svadje''.
Izvrsni manipulatori nema sta, znaju da ce njihova prica barem kod 90% Bosnja upaliti jer to su Bosnje koje slusaju Cece i ostale dronfulje. To je nevjerovatno glup i NAIVAN narod, kojeg godinama jedan Munib Usanovic kara u mozak. Ide u BG, kaze da su nasi krivi a jos je tu nakon svega.
Ja bih tom Usanovicu dao dozivotnu platu od 10.000 KM mjesecno i jos bih nazvao ulicu po njemu ili neki trg, jer toliko glup lik da kara cijelu naciju toliko vremena, PA SVAKA MU CAST.
Prejako obojica rahmeta mi dedinoganonimus je napisao/la:Ja ga napadam prvi sam je trazio sto je dobio kad su rekli da nece igrati za repku svi barem su se toga mogli drzati! I sad svi do jednog nek se zale iddite na tekme punite Munibu dzepove,bodrite reprezantaciju sace opet da zamazu oci nekim glupostima i sve isto iz godine u godinu se vrtimo u krug!

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- miralem444
- Kontakt:
ej ljudi moji.....ja sam za misketa..nema to druge..al ubjeden sam da i on nesto suska..jer znam kolko je koljeno ludo....i tako da nema sanse ako je bo povrijedenj da se povreda elimise za 2 ili 3 dana...to nema sanske..ko god je zavrsio med.skolu jasno mu je sta pricam..miske brate netreba nam ovo...
nesto drugo je bilo u pitanju..ubjeden sam...
nesto drugo je bilo u pitanju..ubjeden sam...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Cuj Mireta jest opasan !!!miralem444 je napisao/la:ej ljudi moji.....ja sam za misketa..nema to druge..al ubjeden sam da i on nesto suska..jer znam kolko je koljeno ludo....i tako da nema sanse ako je bo povrijedenj da se povreda elimise za 2 ili 3 dana...to nema sanske..ko god je zavrsio med.skolu jasno mu je sta pricam..miske brate netreba nam ovo...
Miralema za doktora u reprezentaciji pod hitno !! Jerlagica na Goli Otok !!!
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- miralem444
- Kontakt:
ma nee..care zavrsio sam medicinsku..i znam sta je koljeno ..znas...i zato kazem da mi je sareno mnogo toga u vezi misketa...Bob_Rock je napisao/la:Cuj Mireta jest opasan !!!miralem444 je napisao/la:ej ljudi moji.....ja sam za misketa..nema to druge..al ubjeden sam da i on nesto suska..jer znam kolko je koljeno ludo....i tako da nema sanse ako je bo povrijedenj da se povreda elimise za 2 ili 3 dana...to nema sanske..ko god je zavrsio med.skolu jasno mu je sta pricam..miske brate netreba nam ovo...
Miralema za doktora u reprezentaciji pod hitno !! Jerlagica na Goli Otok !!!
Ma dovoljno, vidi se da znas gradivo, mozes da doktora u reprezentaciji...
Mene mozete postaviti u napad sa Dzekom...
- miralem444
- Kontakt:
Bob_Rock je napisao/la:Ma dovoljno, vidi se da znas gradivo, mozes da doktora u reprezentaciji...
a sto si smesan...ja ovo pricam ozbilje..i kakav doktor..sta ti je....al ett ti najbolje znas....
Solucija 1:
Misketu su zaprijetili...imaju mafiju kojom komanduje SPC,ta to i mala beba zna..znaci jedna od solucija..
Solucija 2:
Uzeo je debele pare od Portugala i rjesio egzistenciju...
Solucija 3:
Ne postoji jer Miske ZNA IGRATI FUDBAL i nema sanse da ONOLIKO mzoe podbaciti i ne dati niti jedne jedine lopte koja "valja"..znaci ostajemo na jednoj od dvije gorenavedene....
Miske po meni nebi vise trebao igrati za repku..Imamo Miralema,.ako nije bolji nije puno slabiji od Misketa..a Miralem nas NIKADA NECE IZDATI kao sto to rade"pojedinci",oni kojima BiH znaci isto kao i preklanjski snijeg...
Misketu su zaprijetili...imaju mafiju kojom komanduje SPC,ta to i mala beba zna..znaci jedna od solucija..
Solucija 2:
Solucija 3:
Ne postoji jer Miske ZNA IGRATI FUDBAL i nema sanse da ONOLIKO mzoe podbaciti i ne dati niti jedne jedine lopte koja "valja"..znaci ostajemo na jednoj od dvije gorenavedene....
Miske po meni nebi vise trebao igrati za repku..Imamo Miralema,.ako nije bolji nije puno slabiji od Misketa..a Miralem nas NIKADA NECE IZDATI kao sto to rade"pojedinci",oni kojima BiH znaci isto kao i preklanjski snijeg...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
- miralem444
- Kontakt:
slazem se..jer kad cujem cirine izjave...a ko je miske da samo njemu vjerujemo..samo se sjetitw kodro dok je bio selektor...izmislio da ga ledje bole....dajj baaaa...i zato nebi me cudilo da nas je izdaooo...al na cast mu...edinko je napisao/la:Solucija 1:
Solucija 2:
Solucija 3:
Solucija 4: Pricas gluposti...edinko je napisao/la:Solucija 1:
Solucija 2:
Solucija 3:
100% sportski i krajnje opušten potpis
Koja smo mi g...na, navjerovatno !!! Fuj kako mi se gadi sve...
Pa ako je istina da je covjek ocekivao dijete (neko rece da je dobio sina i ovom prilikom mu od srca cestitam), sasvim je normalno sto se to sve sa njim desavalo..Pa zasto ste takvi? Kome bi reprezentacija ili klub ili fudbal bili vazniji od djeteta?
Forum pun bolesnika....
Pa ako je istina da je covjek ocekivao dijete (neko rece da je dobio sina i ovom prilikom mu od srca cestitam), sasvim je normalno sto se to sve sa njim desavalo..Pa zasto ste takvi? Kome bi reprezentacija ili klub ili fudbal bili vazniji od djeteta?
Forum pun bolesnika....
- miralem444
- Kontakt:
kako vi ovdje djetinjasto reagujete ......miske je u pravu i samo to vi znate.....al sjetite se prije 2 godina kako nas je taj miske "bole me ledja " dajte ba..ja sam za njega uvijek bio..al ako nas je izdo na cast mu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.