na proljeće smo sigurno doma hvala Zenici gdje smo bili lijepo dočekani,što se tiče Kožulja dobro je počeo ali ispao iz prve ekipe što zbog konkurencije što zbog neke kočnic(straha) kojeg ima ali se vidi da dečko zna zanat.pozzz Mostarusaskograd je napisao/la:Kakav je mali Kozulj?
Kad ce biti gotov stadion u Vitezu i koliki ce biti kapacitet?
Pozdrav iz Mostara!
NK Vitez
-
- Kontakt:
Re: NK Vitez
-
Dok se Katalinić uspinje u elitno društvo tamo mora opstati Ante Miše. Trener Viteza. Tukao je Travnik sa 3:0 sa sva tri gola Vedrana Vidovića ("taj bi desni vezni rodom iz Busovače mogao probati u Hajduku, makar u Splita gdje je već bio u juniorima"). Vitez je domaćin u – Zenici; ne na Bilinom, nego na susjednom Kamberovića polju, gdje čekaju dok ne dovrše rekonstrukciju stadiona u svome, po mnogo čemu bogatom i izlozima blještavom Vitezu.
- Potpisao sam do ljeta, cilj je ostati u Premijer ligi, ispod nas su Leotar iz Trebinja, Mladost iz Obarske kod Bijeljine i još netko... Uspjet ćemo. Dobra smo ekipica.
Da zavirimo u džep, kako vas "vitezovi" cijene, Katalinić u Bihaću ima...
- Tu smo negdje. To je to. Znate li vi, moj gospodine, da sam 14 mjeseci bio bez posla?! Da, da, zadnje je bilo Dugopolje. Onda su me zivkali iz dalmatinske treće lige, ali, pardon, svaka čast, nisam htio, čekao sam neke bolje klubove, ali sve bi se izjalovilo. Do Viteza. Odmah sam prihvatio i vrlo mi je lijepo – priča Miše.
Pozvao ga predsjednik Vlatko Kafadar, suradnik mu Slaven Garić, Vole Hajduk, pamte i Mišine serije uspjeha s "bijelima". Smještaj u hotelu Central, vrhunski. Toliko ga vole da ga i za kumstva djeci zovu u obiteljima.
- Uživam. Samo da ostanemo u ligi. Hoćemo. Moramo!
Sad Hajduk s vama dvojicom ima i svoje izravne skaute na BiH terenima:
- Liga je vrlo interesantna, puna potencijala – kaže Miše.
SLAVEN ALFIREVIĆ
O Hajduku i Islandu
Obojica hajdukovaca, udaljeni 200 kilometara na potezu Vitez – Bihać prate i Hajduk, a i strepe od Islanda.
- Hajduk sjajno gura, dokle će izdržati??? A Island? Moramo proći, nema alibija - odrešit je Katalinić.
Miše ovako kaže:
- U Vitezu su luđaci za Hajdukom i Dinamom, hajdukovaca je puno, Torcida Vitez ima 350 članova. Svi ovde vrte svoje antene i imaju sve "Arene" tako da smo u tančine upoznati. Hajduka gledam i guštam, svaka čast. Island? Niko Kovač govori što i ja mislim, kao da mi čita misli. Bit će teško, samo da ne igramo sporo i bezidejno kao u zadnje vrijeme...
- Potpisao sam do ljeta, cilj je ostati u Premijer ligi, ispod nas su Leotar iz Trebinja, Mladost iz Obarske kod Bijeljine i još netko... Uspjet ćemo. Dobra smo ekipica.
Da zavirimo u džep, kako vas "vitezovi" cijene, Katalinić u Bihaću ima...
- Tu smo negdje. To je to. Znate li vi, moj gospodine, da sam 14 mjeseci bio bez posla?! Da, da, zadnje je bilo Dugopolje. Onda su me zivkali iz dalmatinske treće lige, ali, pardon, svaka čast, nisam htio, čekao sam neke bolje klubove, ali sve bi se izjalovilo. Do Viteza. Odmah sam prihvatio i vrlo mi je lijepo – priča Miše.
Pozvao ga predsjednik Vlatko Kafadar, suradnik mu Slaven Garić, Vole Hajduk, pamte i Mišine serije uspjeha s "bijelima". Smještaj u hotelu Central, vrhunski. Toliko ga vole da ga i za kumstva djeci zovu u obiteljima.
- Uživam. Samo da ostanemo u ligi. Hoćemo. Moramo!
Sad Hajduk s vama dvojicom ima i svoje izravne skaute na BiH terenima:
- Liga je vrlo interesantna, puna potencijala – kaže Miše.
SLAVEN ALFIREVIĆ
O Hajduku i Islandu
Obojica hajdukovaca, udaljeni 200 kilometara na potezu Vitez – Bihać prate i Hajduk, a i strepe od Islanda.
- Hajduk sjajno gura, dokle će izdržati??? A Island? Moramo proći, nema alibija - odrešit je Katalinić.
Miše ovako kaže:
- U Vitezu su luđaci za Hajdukom i Dinamom, hajdukovaca je puno, Torcida Vitez ima 350 članova. Svi ovde vrte svoje antene i imaju sve "Arene" tako da smo u tančine upoznati. Hajduka gledam i guštam, svaka čast. Island? Niko Kovač govori što i ja mislim, kao da mi čita misli. Bit će teško, samo da ne igramo sporo i bezidejno kao u zadnje vrijeme...
-
- Kontakt:
Ma rasturamo.Treba se još Vitezova skupit i navijat.
Koliko ja znam mi smo sa ultrasima dobri,robija nam je isto ful kul,a ostalo kako se nađe.

Koliko ja znam mi smo sa ultrasima dobri,robija nam je isto ful kul,a ostalo kako se nađe.

Gdje su sad oni sto su se smijali maloj barci,ha?!Još sad "puknemo" zelju i eto nas u borbi za europu,
a sljedeće godine ako bog da na titulu

Godine prolaze jubav ostaje...
Prijatelju jedno su zelje a drugo mogucnosti...white1950 je napisao/la:Gdje su sad oni sto su se smijali maloj barci,ha?!Još sad "puknemo" zelju i eto nas u borbi za europu,

Poslije nas vi uzimajte bodove al' u nedelju nema nade,nama je prelomna utakmica pogotovo sto poslije vas dolazi i bojac..

puno srece u prvenstvu od 19-og kola

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8378_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
MNK "BILJ-MAR - MNK "BANOVICI"
MNK "BILJ-MAR - MNK "BANOVICI"
-
- Kontakt:
Imamo šanse da dobijemo želju ili bar bod..Izgleda da ce doc i Vitezovi,jos nije organizirano. 

-
- Kontakt:
dobrodosli na grbavicu 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Željo je favorit na papiru,ali morate znati da je ovo sasvim drugačiji Vitez od onoga kojeg ste pobijedili u Zenici.
Borac je zaista jak ali mala barca ih je razmontirala.Šteta što nam neće igrati tri standardna igrača....
Borac je zaista jak ali mala barca ih je razmontirala.Šteta što nam neće igrati tri standardna igrača....
Na Grbavicu bez Brankovića, Jurića i Vidovića
Nogometaši Viteza nalaze se u sjajnoj formi, te su u posljednje tri utakmice zabilježili su isto toliko pobjeda i sada su mnogo bliži sredini tabele nego donjem dijelu. Nakon dobrih igara i pobjeda protiv Zvijezde, Travnika, te lidera Borca, Vitežane naredno kolo očekuje možda i najteže gostovanje.
Izabranici trenera Ante Mišea gostuju na Grbavici kod aktuelnog prvaka ekipe Željezničara, koja se također nalazi u sjajnoj formi, te je u nizu od devet utakmica bez poraza u prvenstvu. Sigurno je da Vitez u Sarajevu putuje rasterećen, jer niko od njih i ne očekuje bodove sa tako teških gostovanja, ali svakako da ih se ne treba podcijeniti jer su ove sezoni bezbroj puta pokazali da igraju odličan nogomet.
Otežavajuća okolnost za trenera Viteza jeste što na Grbavici neće moći računati na povrijeđenog Vladimira Brankovića, za koga je ova polusezona završena, te kartonirane Gorana Jurića i Vedrana Vidovića ponajboljeg igrača kluba u posljednjim utakmicama.
Iako je veliki hendikep izostanak trojice prvotimaca za ekipu Viteza, međutim igrači koji ih budu zamijenili, a to će biti vjerovatno Sanel Alić na lijevom boku, Marko Mišić u veznoj liniji, te Haris Dilaver u napadu ostaviti srce na terenu protiv Željezničara kako bi se nametnuli treneru pred naredne utakmice.
Nogometaši Viteza nalaze se u sjajnoj formi, te su u posljednje tri utakmice zabilježili su isto toliko pobjeda i sada su mnogo bliži sredini tabele nego donjem dijelu. Nakon dobrih igara i pobjeda protiv Zvijezde, Travnika, te lidera Borca, Vitežane naredno kolo očekuje možda i najteže gostovanje.
Izabranici trenera Ante Mišea gostuju na Grbavici kod aktuelnog prvaka ekipe Željezničara, koja se također nalazi u sjajnoj formi, te je u nizu od devet utakmica bez poraza u prvenstvu. Sigurno je da Vitez u Sarajevu putuje rasterećen, jer niko od njih i ne očekuje bodove sa tako teških gostovanja, ali svakako da ih se ne treba podcijeniti jer su ove sezoni bezbroj puta pokazali da igraju odličan nogomet.
Otežavajuća okolnost za trenera Viteza jeste što na Grbavici neće moći računati na povrijeđenog Vladimira Brankovića, za koga je ova polusezona završena, te kartonirane Gorana Jurića i Vedrana Vidovića ponajboljeg igrača kluba u posljednjim utakmicama.
Iako je veliki hendikep izostanak trojice prvotimaca za ekipu Viteza, međutim igrači koji ih budu zamijenili, a to će biti vjerovatno Sanel Alić na lijevom boku, Marko Mišić u veznoj liniji, te Haris Dilaver u napadu ostaviti srce na terenu protiv Željezničara kako bi se nametnuli treneru pred naredne utakmice.
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
Šteta što nam neće bit Brankovića,vidovića i Jurića ali sta je tu je imamo i druge igrače.Samo jedno pitanje za manijake,Jesu vako stalno cijene ulaza(jug 6 KM itd.) ?

-
- Kontakt:
Protiv Željezničara u Sarajevu Vitez će nastupiti bez trojice važnih igrača, zadnjeg veznog Jurića i najboljeg strijelca momčadi Vidovića, koji zbog žutih kartona nemaju pravo nastupa, te velikog pojačanja Viteza, lijevog bočnog, Brankovića, ozlijeđenog u prošlom kolu protiv Borca. Međutim, kukanja nema, a pred gostovanje u Sarajevu trener Miše kaže: „U dobrom smo raspoloženju, tri utakmice smo zaredom dobili, ali ne treba zaboraviti da je Željezničar već osam uzastopnih utakmica bez poraza. Susret je to, reći ću, dvije momčadi koje trenutno igraju najbolji nogomet u Premijer ligi i uvjeren sam da će se to pokazati i u našem međusobnom nadmetanju. Željo je, tu nema puno pametovanja i filozofiranja, izraziti favorit, međutim i mi imamo svoje planove i želje i pokušat ćemo ih ostvariti. Mi smo, rekao bih, u psihološkoj prednosti, jer realno gledajući protiv Željezničara u Sarajevu i nemamo što izgubit, a dobiti bi mogli zaista puno".
Po ocjenama mnogih najperspektivniji igrač Viteza je dvadesetjednogodišnji Anel Dedić. Tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva u igri i u kvaliteti prezentacije Dedić je pomalo i „lutao", nije standardno ni igrao u prvoj jedanaestorici, za što je bilo objektivnih i subjektivnih razloga. Na radost Vitežana vratio se Dedić na razinu koja se od njega s pravom i očekuje, a protiv Borca u Zenici bio je strijelac gola za vodstvo Viteza od 2:1, što je i „prelomilo utakmicu, i bio je jedan od najboljih igrača svoje momčadi.
„Trud i uporan rad su se isplatili, vratili me u prvu jedanaestoricu, a dobrim igrama pokušavam opravdati povjerenje koje mi trener Miše ukazuje. U Sarajevo putujemo bez straha, Željo je veliki favorit, i sve osim poraza za našu momčad bio bi veliki uspjeh. Ne želim biti neskroman, ali vjerujem da mi to, pa i bez trojice standardnih prvotimaca, možemo ostvariti. Igramo sve bolje, cijela je momčad u uzlaznoj putanji forme, određene novine u treninzima, načinu igre i pripremama za utakmicu unio je i trener Ante Miše...! Vidjet ćemo, borit ćemo se pa što bude, a bijelu zastavu sa sobom sigurno ne nosimo", poručuje Dedić pred gostovanje u Sarajevu.
Za susret sa Željezničarom u startnoj postavi bit će: Živković – Jurčević, Imamović, Brekalo, Hasanović – Badrov, Kapetan, Kožulj, Šišić (Dedić) – Dilaver, Smriko.
Na pričuvnoj klupi mjesto će nači: Kovač, Alić, J. Šantić, Livaja, Dedić (Šišić), Livančić, D. Šantić.
Po ocjenama mnogih najperspektivniji igrač Viteza je dvadesetjednogodišnji Anel Dedić. Tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva u igri i u kvaliteti prezentacije Dedić je pomalo i „lutao", nije standardno ni igrao u prvoj jedanaestorici, za što je bilo objektivnih i subjektivnih razloga. Na radost Vitežana vratio se Dedić na razinu koja se od njega s pravom i očekuje, a protiv Borca u Zenici bio je strijelac gola za vodstvo Viteza od 2:1, što je i „prelomilo utakmicu, i bio je jedan od najboljih igrača svoje momčadi.
„Trud i uporan rad su se isplatili, vratili me u prvu jedanaestoricu, a dobrim igrama pokušavam opravdati povjerenje koje mi trener Miše ukazuje. U Sarajevo putujemo bez straha, Željo je veliki favorit, i sve osim poraza za našu momčad bio bi veliki uspjeh. Ne želim biti neskroman, ali vjerujem da mi to, pa i bez trojice standardnih prvotimaca, možemo ostvariti. Igramo sve bolje, cijela je momčad u uzlaznoj putanji forme, određene novine u treninzima, načinu igre i pripremama za utakmicu unio je i trener Ante Miše...! Vidjet ćemo, borit ćemo se pa što bude, a bijelu zastavu sa sobom sigurno ne nosimo", poručuje Dedić pred gostovanje u Sarajevu.
Za susret sa Željezničarom u startnoj postavi bit će: Živković – Jurčević, Imamović, Brekalo, Hasanović – Badrov, Kapetan, Kožulj, Šišić (Dedić) – Dilaver, Smriko.
Na pričuvnoj klupi mjesto će nači: Kovač, Alić, J. Šantić, Livaja, Dedić (Šišić), Livančić, D. Šantić.
Da.GixUltras1947 je napisao/la:Šteta što nam neće bit Brankovića,vidovića i Jurića ali sta je tu je imamo i druge igrače.Samo jedno pitanje za manijake,Jesu vako stalno cijene ulaza(jug 6 KM itd.) ?![]()
![]()
Odlicna utakmica danas.
Vi se probudili u drugom poluvremenu,ja se ne sjecam ni jedne ekipe da je na Grbavici imala onoliko cistih sansi kao vi danas i to sve u drugom poluvremenu.Misic ako je taj dao gol,dao je strasan gol iz slobodnog udarca.
Sretno dalje
Vi se probudili u drugom poluvremenu,ja se ne sjecam ni jedne ekipe da je na Grbavici imala onoliko cistih sansi kao vi danas i to sve u drugom poluvremenu.Misic ako je taj dao gol,dao je strasan gol iz slobodnog udarca.

Sretno dalje
arelinho je napisao/la:Odlicna utakmica danas.
Sretno dalje
Hvala,cestitke na pobjedi vama

TH 1950
Šta reči...koju poruku poslat....
Čestitke na dobroj utakmici danas,mislim da nije sramota za novog prvoligaša
da izgubi od prvaka PL!Ipak mislim da bi možda i drugačiji ishod bio da smo igrali u punom sastavu?!
PS.Miše imaš Juninha(M.Mišić) u ekipi a nisi ni znao!

da izgubi od prvaka PL!Ipak mislim da bi možda i drugačiji ishod bio da smo igrali u punom sastavu?!
PS.Miše imaš Juninha(M.Mišić) u ekipi a nisi ni znao!

rekoh vam ja nema puno nade..al od danas navijam za vas..jedna od rijetkih ekipa koja igra muski..Southboy je napisao/la:Prijatelju jedno su zelje a drugo mogucnosti...white1950 je napisao/la:Gdje su sad oni sto su se smijali maloj barci,ha?!Još sad "puknemo" zelju i eto nas u borbi za europu,
a sljedeće godine ako bog da na titulu![]()
Poslije nas vi uzimajte bodove al' u nedelju nema nade,nama je prelomna utakmica pogotovo sto poslije vas dolazi i bojac..![]()
puno srece u prvenstvu od 19-og kola
"samo 2-3 da su se vasi zalili na povrede i valjanje.. ugl bile su vam i 2 stetive dobro ste prosli mada ste i vi mogli zabiti jos 1-2..
trebalo je biti po meni 6:3...
Sretno vam u nastavku prvenstva.. pozz
19TM87
Svim Katama, Katarinama , Katicama i sl. sretan imendan Sv.Kata! Zbog toga danas ne radni dan , bas nekako mirno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Desava li se sta na stadionu?
Dokle su dosli radovi?
Dokle su dosli radovi?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.