Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Esii TM87
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Esii TM87 » 19 jan 2011, 13:46

Samo F.K.S !! je napisao/la:Valjda ce igrati u finalu.

PS grmi mu ova treba samo je malo poglupa ali nema veze :lol: http://m-stil.covermagazin.com/wp-conte ... 2010-1.jpg

Pa misica bivsa,sta si ti ocekiv'o da je pametna :lol:

Ma 'ta ce Spaha oblaci vruce bermude i tole :lol:
1921-2011

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 jan 2011, 06:02

Esii TM87 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Valjda ce igrati u finalu.

PS grmi mu ova treba samo je malo poglupa ali nema veze :lol: http://m-stil.covermagazin.com/wp-conte ... 2010-1.jpg

Pa misica bivsa,sta si ti ocekiv'o da je pametna :lol:

Ma 'ta ce Spaha oblaci vruce bermude i tole :lol:
Pa evo ovdje Spaha kaze ma kakva pamet? kome to jos treba? Bicu ja pametan za oboje :mrgreen: Tako je i dobio izgleda :mrgreen: Al djevojka super izgleda sto jes jes ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 jan 2011, 13:44

Evo Wenger odusto od Spahe prema nekim rijecima, bas mu se ne da da zaigra u Engleskoj nikako.
Realno po kvalitetu ima mjesta u Arsenalu ali ...
Cuva Bog Zelju svog!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 jan 2011, 14:28

mirzza je napisao/la:Evo Wenger odusto od Spahe prema nekim rijecima, bas mu se ne da da zaigra u Engleskoj nikako.
Realno po kvalitetu ima mjesta u Arsenalu ali ...
ali....predsjednik Monpeljea traži previše za njega.

Inače Spaha će uskoro dobiti nagradu od Grada Zenice za svoj humanitarni rad, prije svega jer je organizirao onu utakmicu za liječenje bolesnog Kenana Kremića, a siguran sam a je nešto i doniro casha u Dom za nezbrinutu djecu.

Npr. jedan Salihamidžić je platio popravljanje krova na cijelom Domu i koliko znam redovno pomaže zeničkom Domu pa je tako čak jednom i nagovorio Jeremiesa da pomogne pa su isto pristigle neke pare iz fondacije Jens Jeremies. Svaka čast našim igračima što pomažu narodu.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 26 jan 2011, 14:33

Sta bi od Ville? Zar nebi ako trener ostane Spaha dolazi? evo Aston Villa ima dvije pobjede u dvije tekme, pa mozemo li ocekivati Spahu u Villi?
BLUE NATION.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 jan 2011, 15:13

Jaydoo82 je napisao/la:Sta bi od Ville? Zar nebi ako trener ostane Spaha dolazi? evo Aston Villa ima dvije pobjede u dvije tekme, pa mozemo li ocekivati Spahu u Villi?
Znas li onu druze moj: tresla se gora...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 26 jan 2011, 16:05

_dreamer_ je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:Sta bi od Ville? Zar nebi ako trener ostane Spaha dolazi? evo Aston Villa ima dvije pobjede u dvije tekme, pa mozemo li ocekivati Spahu u Villi?
Znas li onu druze moj: tresla se gora...
hehe.. spaha bi trebao promjeniti ime i uzeti tvoje.. :D
BLUE NATION.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2011, 16:22

Koliko znam Spahic igra u ligi petice.Klub mu opet preferira na Evropu dok Villa preferira da izvuce zivu glavu.
Jedan je od najboljih ocjenjenih defanzivaca u Francuskoj ligi.Eh da Monpo mu je i finalu kupa Francuske.
Tamo gdje je maltene lici na Francuski Dubrovnik,drze ga kao malo vode na dlanu.
I sad bi trebao da ide ganjati lude krave po Engleskoj i da ga ''uljepsaju''kao Konjica onomad.
Eh sad da igra jos u Zagrebu ili kao Ibricic u Hajduku sve do sad pa hajde,ali ovako.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 26 jan 2011, 16:39

harishp je napisao/la:Koliko znam Spahic igra u ligi petice.Klub mu opet preferira na Evropu dok Villa preferira da izvuce zivu glavu.
Jedan je od najboljih ocjenjenih defanzivaca u Francuskoj ligi.Eh da Monpo mu je i finalu kupa Francuske.
Tamo gdje je maltene lici na Francuski Dubrovnik,drze ga kao malo vode na dlanu.
I sad bi trebao da ide ganjati lude krave po Engleskoj i da ga ''uljepsaju''kao Konjica onomad.
Eh sad da igra jos u Zagrebu ili kao Ibricic u Hajduku sve do sad pa hajde,ali ovako.....
ima pamethin rjeci ovdje ipak...
BLUE NATION.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 26 jan 2011, 16:46

harishp je napisao/la:Koliko znam Spahic igra u ligi petice.Klub mu opet preferira na Evropu dok Villa preferira da izvuce zivu glavu.
ima i toga, al' kako god okrenes nemozes usporedivati klub poput montpelliera s aston villom nikako. villa igra u najjacoj ligi na svijetu imaju bogatu historiju i jedan su od veci klubova s otoka sto se toga tice. eh sad sto malo losije kotiraju ove sezone je ipak slucaj, ozljede su ih skroz unakazile al' klub je dokazao svoju ambiciju kad su doveli tog benta i onog makouna iz lyona. sto se tice europe, veoma su malo sanse da villa izbori europu al' jos uvijek su u fa cupu i tu je sve moguce. a ionako spaha ima mnogo koristi od europe igrajuci s montpellierom kad ih dobijaju kojekakvi gyør-i :roll: kladim se da bi spaha veoma rado u villu, samo sto eto neda predsjednik kluba.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2011, 16:58

Steve je napisao/la:
ima i toga, al' kako god okrenes nemozes usporedivati klub poput montpelliera s aston villom nikako. villa igra u najjacoj ligi na svijetu imaju bogatu historiju i jedan su od veci klubova s otoka sto se toga tice. eh sad sto malo losije kotiraju ove sezone je ipak slucaj, ozljede su ih skroz unakazile al' klub je dokazao svoju ambiciju kad su doveli tog benta i onog makouna iz lyona. sto se tice europe, veoma su malo sanse da villa izbori europu al' jos uvijek su u fa cupu i tu je sve moguce. a ionako spaha ima mnogo koristi od europe igrajuci s montpellierom kad ih dobijaju kojekakvi gyør-i :roll: kladim se da bi spaha veoma rado u villu, samo sto eto neda predsjednik kluba.
--Razumijem ja tebe @Steve,nemoj dirati Engleske u mene,jelde :mrgreen:
Villa ima tog svega sto ti napisa kao i sa ligom.Ali kao prvo,Villa ce vrlo tesko u narednih par godina vidjeti Evropu.
A Spahic nije dvadesetogodisnjak koji bi mogao ocekivati jos dva tri transfera pa da i on nesto umoci sa klubom.Mislim na trofej.
Mozda da Pajin vodja nema zmiju u novcaniku,pa da makar dominiraju i ako nista budu blizu trofeja,pa hajde.
Ovako nek nosaju Ville nekog drugog,mojne Spahu. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jan 2011, 17:38

Ma neka Spaha jos godinu dvije u Francukoj. I onda fino pravac za Milan na 4 godine(taman ce imati dovoljo godina), tamo poslije EP2012 ak nas ove pashe ne izbace ;) .

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 26 jan 2011, 18:35

harishp je napisao/la: --Razumijem ja tebe @Steve,nemoj dirati Engleske u mene,jelde :mrgreen:
Villa ima tog svega sto ti napisa kao i sa ligom.Ali kao prvo,Villa ce vrlo tesko u narednih par godina vidjeti Evropu.
A Spahic nije dvadesetogodisnjak koji bi mogao ocekivati jos dva tri transfera pa da i on nesto umoci sa klubom.Mislim na trofej.
Mozda da Pajin vodja nema zmiju u novcaniku,pa da makar dominiraju i ako nista budu blizu trofeja,pa hajde.
Ovako nek nosaju Ville nekog drugog,mojne Spahu. 8-)
ma to je kolijevka nogometa, nema dalje :D ne stvarno mislim da bi spahi odgovorao transfer u PL, to je sigurno covjek i zasluzio nakon toliko godina po hrvatskoj/rusiji etc. slazem se s tim sto se tice trofeja, al' njegov prioritet(za bolje repki) je sigurno da igra u sto jacoj ligi gdje ga cekaju pakleni mecevi svakog vikenda i da zaigra protiv najbolji nogometasa - svaka cast montpellieru i ligue 1 al' jednostavno to nije to.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2011, 18:48

@steve ne radi se o kokuzima.Vec o klubovima koji imaju masne pare.
Ko ga zeli,taj ce ga uzeti.Pogotovo sto vjerovatno i sef bi mu izasao u susret.posto su ga djabe dobili,a ovaj fer ispao i produzio ugovor.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 26 jan 2011, 18:52

harishp je napisao/la:@steve ne radi se o kokuzima.Vec o klubovima koji imaju masne pare.
Ko ga zeli,taj ce ga uzeti.Pogotovo sto vjerovatno i sef bi mu izasao u susret.posto su ga djabe dobili,a ovaj fer ispao i produzio ugovor.
kako god nek vise rijese ovu situaciju, bio bi merak vidjeti ga u vrhunskoj ligi. a ako ne bude sad transfer, mozda na ljeto pajin veliki vodja skonta neke stvari pa dovede spahu..

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 jan 2011, 18:55

Steve je napisao/la:
harishp je napisao/la:@steve ne radi se o kokuzima.Vec o klubovima koji imaju masne pare.
kako god nek vise rijese ovu situaciju, bio bi merak vidjeti ga u vrhunskoj ligi. a ako ne bude sad transfer, mozda na ljeto pajin veliki vodja skonta neke stvari pa dovede spahu..
Mah cisto sumnjam, Arsenal ako sada dovede stopera, sigurno nece dovoditi na ljeto jos jednog, posebno kada se Vermalen oporavi, Spaha je sada imao sansu, tesko ce je opet dobiti u Arsenalu.
Monpelje je Monpelje, ali Arsenal je Arsenal. :D
Cuva Bog Zelju svog!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 feb 2011, 18:03

ojjjj k moze ostat ravnodusan na ovo..kaze novinar.." to jest ljubavi prema BH"....a na to kaze SPAHA..."SVIM SRCEMMMMMM""" OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ-----SPAHICUUU KRALJUUUUUUUUUUUUUU SUZE MI KRENUSE ALLAHA MI....SAMO NAPRIJED IZA VAS JE CETA NAJVECIH NAVIJACA NAVIJACA KOJI BI ZIVOT DALI ZA VAS....SVAKA TI CAST EMIRE SPAHICU IDOLU KRALJU LEGENDO ZAKLETVU....AFERIMMMMM MOMCINO..Ovo je nesto zbog cega ces zauvijek u nasim srcima nesto zbog cega ce se pricati ostalim narednim generacijama ostat ce samo jedno EMIR SPAHIC je bio najveci vodja najbolji kapiten reprezentacije bih ikada..hvala ti emire
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 09 feb 2011, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 18:05

Jedan je Spahić bio i ostao,posle Barbareza jedini koji ima m..a u pravom smislu te riječi! Neko će sada vjerovatno reći nije isto imat jedno i dva,naravno al kod njega su oba jednaka! :D
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 feb 2011, 18:09

Ma kad se govori o Spahiću, meni je uvijek u glavi ona njegova:"Ja, Emir Spahić, se zaklinjem da neću igrati za reprezentaciju dok su ovi ljudi u savezu, pa makar selektor bio Švabo". Eh, da me neki ne bi napali i tražili izvor, odmah ću vam reći da je on ovo rek'o prilikom gostovanja na Dnevnik 2. Naravno, svi znamo šta se desilo poslije; Spaha se vratio, ljudi u savezu su isti, Švabo nije, niti će ikada biti selektor.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 09 feb 2011, 18:15

Monolog je napisao/la:Ma kad se govori o Spahiću, meni je uvijek u glavi ona njegova:"Ja, Emir Spahić, se zaklinjem da neću igrati za reprezentaciju dok su ovi ljudi u savezu, pa makar selektor bio Švabo". Eh, da me neki ne bi napali i tražili izvor, odmah ću vam reći da je on ovo rek'o prilikom gostovanja na Dnevnik 2. Naravno, svi znamo šta se desilo poslije; Spaha se vratio, ljudi u savezu su isti, Švabo nije, niti će ikada biti selektor.
Pa´, svi su se vratili a da nisu nebi ni imali reprezentaciju,vidio si kakva je bila utakmica/reprezentacija protiv Azerbejdzana.
RIP SALE VILENJAK

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.