Steve je napisao/la:harishp je napisao/la:Koliko znam Spahic igra u ligi petice.Klub mu opet preferira na Evropu dok Villa preferira da izvuce zivu glavu.
Jedan je od najboljih ocjenjenih defanzivaca u Francuskoj ligi.Eh da Monpo mu je i finalu kupa Francuske.
Tamo gdje je maltene lici na Francuski Dubrovnik,drze ga kao malo vode na dlanu.
I sad bi trebao da ide ganjati lude krave po Engleskoj i da ga ''uljepsaju''kao Konjica onomad.
Eh sad da igra jos u Zagrebu ili kao Ibricic u Hajduku sve do sad pa hajde,ali ovako.....
ima i toga, al' kako god okrenes nemozes usporedivati klub poput montpelliera s aston villom nikako. villa igra u najjacoj ligi na svijetu imaju bogatu historiju i jedan su od veci klubova s otoka sto se toga tice. eh sad sto malo losije kotiraju ove sezone je ipak slucaj, ozljede su ih skroz unakazile al' klub je dokazao svoju ambiciju kad su doveli tog benta i onog makouna iz lyona. sto se tice europe, veoma su malo sanse da villa izbori europu al' jos uvijek su u fa cupu i tu je sve moguce. a ionako spaha ima mnogo koristi od europe igrajuci s montpellierom kad ih dobijaju kojekakvi gyør-i

kladim se da bi spaha veoma rado u villu, samo sto eto neda predsjednik kluba.
--Razumijem ja tebe @Steve,nemoj dirati Engleske u mene,jelde
Villa ima tog svega sto ti napisa kao i sa ligom.Ali kao prvo,Villa ce vrlo tesko u narednih par godina vidjeti Evropu.
A Spahic nije dvadesetogodisnjak koji bi mogao ocekivati jos dva tri transfera pa da i on nesto umoci sa klubom.Mislim na trofej.
Mozda da Pajin vodja nema zmiju u novcaniku,pa da makar dominiraju i ako nista budu blizu trofeja,pa hajde.
Ovako nek nosaju Ville nekog drugog,mojne Spahu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu