Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- 
				Bečki Kongres
- Kontakt:
Re: Muzika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
To careBečki Kongres je napisao/la: [youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
Danasnj narodna muzika je dno dna,sve neki levati koji nemaju veze sa pjevanjem postanu popularni,ili na golo tijelo,textovi ko racku,nit mozes skontat nit ista,pjesme od prije 20 godina se i dan danas slusaju,tipa Toma Zdravkovic,Halid Beslic,Saban Saulic,Serif Konjevic,Dragana Mirkovic itd...to su pjesme,a ne ovo njasre od muzike,iskreno slusam zabavnu,i starije narodnjake,ovo sad je FUUUJJJJ...

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Tako je care!!!harry_90 je napisao/la:Danasnj narodna muzika je dno dna,sve neki levati koji nemaju veze sa pjevanjem postanu popularni,ili na golo tijelo,textovi ko racku,nit mozes skontat nit ista,pjesme od prije 20 godina se i dan danas slusaju,tipa Toma Zdravkovic,Halid Beslic,Saban Saulic,Serif Konjevic,Dragana Mirkovic itd...to su pjesme,a ne ovo njasre od muzike,iskreno slusam zabavnu,i starije narodnjake,ovo sad je FUUUJJJJ...
[youtube][/youtube]
YNWA!
[youtube][/youtube]
ovo pjesmu slusam 20 puta na dan,al pjevacica je vrhhh 

@HOPLIT
Halid legenda !!! Ove koje sam nabrajao i kad odu na onaj svijet (Toma Zdravkovic nas je vec napustio),bice popularni,dok ne shvatam kako neki mogu slusat neku Sandru Afriku,Dado Polumenta,Seljo Boy itd. textovi su dnoo ...

ovo pjesmu slusam 20 puta na dan,al pjevacica je vrhhh

@HOPLIT
Halid legenda !!! Ove koje sam nabrajao i kad odu na onaj svijet (Toma Zdravkovic nas je vec napustio),bice popularni,dok ne shvatam kako neki mogu slusat neku Sandru Afriku,Dado Polumenta,Seljo Boy itd. textovi su dnoo ...
Harry, najzgodnija pjevacica s Balkana defintivno...
Evo vam fina pjesmica iako nisam neki ljubitelj komercijale, al ovo je beton!
[youtube][/youtube]

Evo vam fina pjesmica iako nisam neki ljubitelj komercijale, al ovo je beton!
[youtube][/youtube]
Colour of Manchester is blue...
Zarazio sam se ovom pjesmom od Goce Trzan,kao sto kaze @senator najzgodnija pjevacica sa Balkana,ima dobre pjesme itd..al ova pjesma ubijaaa.

harry, jarane prvo sto mi nije jasno kod ovih sto zijevaju po televiziji jeste odkud im onolika publika, hajd dobro djeca, dječurlija, al kad mi frjaer od 20 i nesto kaze odo na "koncert" Sandre Afrike koja koliko znam ima jednu pjesmu i atraktivan spot, sa poentom pjesme (nepoznato), onda brate neznam sta bi reko.

Ma idu na njen koncert jer znaju da ce izbacit guzu,sise,i vrtit se ko ravaku na pozornici,pjesma je bezveze,puno je doslo na estradu ovih nazovimo "pjevaca i pjevacica" koji neznaju ni kako se crta violinski kljuc o ostalom da ne pricamo..U danasnjim pjesmama spominje se udaranje,pozivanje u krevet itd.sto je bezveze,i prodje kod ove djecurlije,koja cim vide sisu pocnu balit za tom pjevacicom,i sto je jos jadnije tu pjesmu snimis isfuras za sedmicu,znaci vec naredne sedmice je vec nemozes slusat.Prijasnje pjesme su dosta kvalitetnije,kad je autor pisao pjesme,znao je sta pise,a sad samo da zacas nesh napise i da proda.Zato najvise volim slusat stariju narodnu,neg ove novije nazovimo pjesme .

Najači stih dosad od ovih "estradnih radnika" je "Razvedi se od nje". Jarane ja neznam kao uz ovu muziku mozes plesati, zadavati, zavoditi, nafurati se, ma išta možeš li. Zamisli uz tekst "Razvedi se od nje" plesati tango 
NIKUUUUUUD MAJCI JOOOOOOOOJ NIKUD U DJEVERE
[youtube][/youtube]
Dominacija Hašima

NIKUUUUUUD MAJCI JOOOOOOOOJ NIKUD U DJEVERE

[youtube][/youtube]
Dominacija Hašima

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
isto tako, kod mene na telefonu ima pjesama stare 20 godina, ovo danas ninasta neliči, ev npr. Sandra Afrika (jest dobra, priznamHOPLIT je napisao/la:Tako je care!!!harry_90 je napisao/la:Danasnj narodna muzika je dno dna,sve neki levati koji nemaju veze sa pjevanjem postanu popularni,ili na golo tijelo,textovi ko racku,nit mozes skontat nit ista,pjesme od prije 20 godina se i dan danas slusaju,tipa Toma Zdravkovic,Halid Beslic,Saban Saulic,Serif Konjevic,Dragana Mirkovic itd...to su pjesme,a ne ovo njasre od muzike,iskreno slusam zabavnu,i starije narodnjake,ovo sad je FUUUJJJJ...
[youtube][/youtube]
 ) al ono je previse, a i nema glas, ne barem za mene
 ) al ono je previse, a i nema glas, ne barem za mene od starih pjesama, najdrazi mi je Halid M.
[youtube][/youtube]
Ova pjesma je vrh!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
volim i od Sake Polumente, ne bas puno starije, al mogu se slusati
pored ovih pjesama ja da se barkcem sa turbofolkom...ne hvala
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sve je to isto sranye...harry_90 je napisao/la:Danasnj narodna muzika je dno dna,sve neki levati koji nemaju veze sa pjevanjem postanu popularni,ili na golo tijelo,textovi ko racku,nit mozes skontat nit ista,pjesme od prije 20 godina se i dan danas slusaju,tipa Toma Zdravkovic,Halid Beslic,Saban Saulic,Serif Konjevic,Dragana Mirkovic itd...to su pjesme,a ne ovo njasre od muzike,iskreno slusam zabavnu,i starije narodnjake,ovo sad je FUUUJJJJ...
sinoc je na OBN bila emisija upravo o turbofolku.naravno doslo se do zakljucka da se muzika vise ne slusa nego se gleda(naravno misleci na turbofolk i na one kurvice)...
drago mi je kad vidim da ima jos ljudi koji preziru taj novi trend...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
ti si gori od turbofolkera sto gledas tu televizijuT-MAC je napisao/la:sinoc je na OBN bila emisija upravo o turbofolku.naravno doslo se do zakljucka da se muzika vise ne slusa nego se gleda(naravno misleci na turbofolk i na one kurvice)...
						- 
				Bečki Kongres
- Kontakt:
RiNo je napisao/la: ti si gori od turbofolkera sto gledas tu televiziju

Opet moram cJEtirati mog velikog prijatelja:"Čak i amputacija noge zvuči primamljivije od gledanja OBN-a."
gledano nakon sto mi je frend predlozio...jbt sta me napadas odma 

Dobro imaju i oni svojih dobrih momenata.Npr.ovaj serijal o navijackom rivalstvu,pa Prison Break,pa Rat Bendova...pa Adrijana KurtisajBečki Kongres je napisao/la:RiNo je napisao/la: ti si gori od turbofolkera sto gledas tu televiziju

Opet moram cJEtirati mog velikog prijatelja:"Čak i amputacija noge zvuči primamljivije od gledanja OBN-a."

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))