UZ TEBE SMO ERVINE!
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Bravo Zukanovicu. Neka sad kreten iz Zavidovica odgovori ako ima muda. Pizda mu materina.
UZ TEBE SMO ERVINE!
UZ TEBE SMO ERVINE!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- hogarstrasni
Re: Odg: Ervin Zukanovic
Hvakla na istiniAragon je napisao/la:Kao prvo, da se zna da ja podrzavam Zukanovica i da sam protiv Susica.
Par istina, sto posto provjerenih:
Zukanovic je svojevremeno imao tucu u jednom lokalu u Austriji i radi toga mu je odbijena viza za Ameriku. Nakon toga on pocinje pricati protiv saveza da je savez kriv i ako su ga navodno po informacijama koje ja imam, namjeravali prikljuciti ekipi kad dodju u Brazil. Susic i savez su se nasli uvrijedjeni i radi toga nije dalje pozivan.
Koliko je to ispravno, ne bih znao reci. Cini mi se da je Zuka malo prenaglio i da je pricao sto nije smio, ali cinjenica je takodje i to da nam je jako potreban u ekipi.
Par cinjenica:
Jako glup istup Zukanovia danas. Nakon ovoga ne bi me cudilo da ne zaigra ni kod slijedeceg selektora. Ovo nije samo napad na Susica nego i na sam savez.
Druga stvar, ovo neutemeljeno prozivanje Seada Susica i to da ga je zvao u svoju agenciju, zasniva se na istoj istini ili lazi kao sto Pandza nije pozvan zato sto je Hrvat.
Naravno, svi ste osuli paljbu po Pandzi a Zuka je narodni heroj, a niko blage veze nema da li iti jedan govori istinu i da li oba lazu.
Da je Pandza rekao isto ovo sto i Zuka i da nije pominjao nacionalnst, bez ikakve provjere vi bi i Pandzu docekali kao heroja.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Sta sam ga kritikovao?mirzatele je napisao/la:al kao prvo, on podrzava Zukanovica i dole salva optuzbi i kritika na njegov racun
Samo sam iznjeo istinu i cinjenice.
Nemoj biti slijep pored ociju i nemoj vjerovati samo ono sto ti se svidja da vjerujes.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa odgovorio je on njemu,jos od onih viza...Cartman je napisao/la:Bravo Zukanovicu. Neka sad kreten iz Zavidovica odgovori ako ima muda. Pizda mu materina.
UZ TEBE SMO ERVINE!
Mijenjajte avatare...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Istina se moze lako provjeriti u austrijskoj policiji i manje vise dosta ljudi zna za ovaj dogadjaj.hogarstrasni je napisao/la:Hvakla na istiniAragon je napisao/la:Kao prvo, da se zna da ja podrzavam Zukanovica i da sam protiv Susica.
Zukanovic je svojevremeno imao tucu u jednom lokalu u Austriji i radi toga mu je odbijena viza za Ameriku. Nakon toga on pocinje pricati protiv saveza da je savez kriv i ako su ga navodno po informacijama koje ja imam, namjeravali prikljuciti ekipi kad dodju u Brazil. Susic i savez su se nasli uvrijedjeni i radi toga nije dalje pozivan.
Koliko je to ispravno, ne bih znao reci. Cini mi se da je Zuka malo prenaglio i da je pricao sto nije smio, ali cinjenica je takodje i to da nam je jako potreban u ekipi.
Par cinjenica:
Jako glup istup Zukanovia danas. Nakon ovoga ne bi me cudilo da ne zaigra ni kod slijedeceg selektora. Ovo nije samo napad na Susica nego i na sam savez.
Druga stvar, ovo neutemeljeno prozivanje Seada Susica i to da ga je zvao u svoju agenciju, zasniva se na istoj istini ili lazi kao sto Pandza nije pozvan zato sto je Hrvat.
Naravno, svi ste osuli paljbu po Pandzi a Zuka je narodni heroj, a niko blage veze nema da li iti jedan govori istinu i da li oba lazu.
Da je Pandza rekao isto ovo sto i Zuka i da nije pominjao nacionalnst, bez ikakve provjere vi bi i Pandzu docekali kao heroja.eto svi smo budale , pa cemo povjerovati da bas ti govoris istinu !
P.S. ponavljam da sam ja za pozivanje Zuke i smatram da je nepravda sto nije igrao na SP. Cak sam i lajkao na FB-u ovaj njegov status veceras
Ali nemojmo odmah biti ovce. Ko kaze i ko moze tvrditi da Pandza nije u pravu a da Zuka ne laze?
Bi li svi podrzali isto ovako i Pandzu da je namjerno slagao da ga je Sejo Susic zvao i da radi toga nije pozvan u reprezentaciju?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Provociras bespotrebno i onda se cudis kad ti raja pocne psovati. Hajd malo provocirati, ali ti si momak presao sve granice, posebno kad se uzme u obzir da ne podrzavas Susica nego ti je samo bitna repkaJuventinisimo je napisao/la:I treba da nas otjeraju...sve one koji ne misle isto kao ti...forum ce biti idealno mjesto gdje ce te diskutovati sami sa sobom...bvb je napisao/la:
Ti ono bijase protiv Susica momcino ?
Tebe bi bilo sevap poslat' u Banovice.
Forum i jeste izmisljen,da svi imaju isto misljenje,donose iste zakljucke...like in real life...yeah right
Btw. ne moras boldirati 50% teksta da bismo skontali sta hoces reci.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ervin Zukanovic, uno di noi! Konacno je neko progovorio o Safetovom bezobrazluku.
Svaka rijec mu je na mjestu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- hogarstrasni
Otkud tebi informacija da , bas radi tuce u Austriji, nije dobio vitzu ? Iz americke ambasade, oni ne daju obrazlozenja ? Mozda iz saveza ?Aragon je napisao/la: Istina se moze lako provjeriti u austrijskoj policiji i manje vise dosta ljudi zna za ovaj dogadjaj.
P.S. ponavljam da sam ja za pozivanje Zuke i smatram da je nepravda sto nije igrao na SP. Cak sam i lajkao na FB-u ovaj njegov status veceras
Ali nemojmo odmah biti ovce. Ko kaze i ko moze tvrditi da Pandza nije u pravu a da Zuka ne laze?
Bi li svi podrzali isto ovako i Pandzu da je namjerno slagao da ga je Sejo Susic zvao i da radi toga nije pozvan u reprezentaciju?
Je li svi fudbaleri koji ser potuku u Austriji, ili bilo gdje, ne mogu dobiti Americku vizu?
Ibricic je tukao policajce po Sanskom Mostu
Kakve veze ima Pandza? Pandza prije svega, nije igrao dugo, dugo i kao takav, od "ovaca" je prepoznat kao neko ko ne zasluzuje poziv. Nazalost, iskoristio je "nacionalnu ugrozenosti", da uzvrati udarac.
Zuka je imao i vise nego dovoljno strpljenja prema ponizavanju kojem ga je kriminalna familija Susic , u saradnji sa savezom, izlozila .
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Istina je i da Sead Sušić nema marke u džepu i da je od jednog menadžera tražio auto na rate da kupi. On mora prodati igrače a Safet ih gura u repku. Zukanović ga kulturno **** i nek je.Aragon je napisao/la:Istina se moze lako provjeriti u austrijskoj policiji i manje vise dosta ljudi zna za ovaj dogadjaj.hogarstrasni je napisao/la:Hvakla na istiniAragon je napisao/la:Kao prvo, da se zna da ja podrzavam Zukanovica i da sam protiv Susica.
Par cinjenica:
Da je Pandza rekao isto ovo sto i Zuka i da nije pominjao nacionalnst, bez ikakve provjere vi bi i Pandzu docekali kao heroja.eto svi smo budale , pa cemo povjerovati da bas ti govoris istinu !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Zasto bi Zukanovic izmislio stvar? Ja mu vjerujem, kao i vecina ljudi koji razmisljaju racionalno.Aragon je napisao/la: Bi li svi podrzali isto ovako i Pandzu da je namjerno slagao da ga je Sejo Susic zvao i da radi toga nije pozvan u reprezentaciju?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Aferim Zuka, volim te sad k'o rod rodjeni, svaka cast !
DaBogda svi ovako javno progovorili protiv onog kriminalca, mozda bi mu i doslo do mozga da mu 95% navijaca yebe mater i da je od onakve legende postao najomrazenija osoba u BiH..
DaBogda svi ovako javno progovorili protiv onog kriminalca, mozda bi mu i doslo do mozga da mu 95% navijaca yebe mater i da je od onakve legende postao najomrazenija osoba u BiH..
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 21 okt 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zasto bi Pandza izmislio?Greivis je napisao/la:Zasto bi Zukanovic izmislio stvar? Ja mu vjerujem, kao i vecina ljudi koji razmisljaju racionalno.Aragon je napisao/la: Bi li svi podrzali isto ovako i Pandzu da je namjerno slagao da ga je Sejo Susic zvao i da radi toga nije pozvan u reprezentaciju?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozda je poslusao tebe pa roknuo na kladionici?Vandelanoite je napisao/la: Istina je i da Sead Sušić nema marke u džepu i da je od jednog menadžera tražio auto na rate da kupi. On mora prodati igrače a Safet ih gura u repku. Zukanović ga kulturno **** i nek je.
Vandelanoite je napisao/la:Preporučio sam vam danas 1 3,35 i Bale daje gol požurite po pare
- Juventinisimo
- Kontakt:
Prijatelju,nije do mene....ti treba da shvatis da ljudi imaju razlicita misljenja...samo to...bvb je napisao/la: Provociras bespotrebno i onda se cudis kad ti raja pocne psovati. Hajd malo provocirati, ali ti si momak presao sve granice, posebno kad se uzme u obzir da ne podrzavas Susica nego ti je samo bitna repka![]()
Jesi li vidio mene da nekome ovdje psujem??
Jesi li vidio mene da nekog vrijedjam??
Jesi li vidio mene da za nekoga trazim ban??
Jesi li vidio mene da trolam Pape odlazi,srneca ledja,itd po 100 puta dnevno??
Sada ispada da ja provociram,trolam,itd?? Zbog toga smo imam drugacije misljenje,ti se pozivas na to da me banuju..
Iz kojeg razloga ti smeta ako neko drugacije misli??
De malo razmislite...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Da, provociras i trolas i postao si jako dosadan, jedno je imati misljenje i obrazloziti ga na pravi nacin a drugo to sto ti radis.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Roknuo bi i da je poslušao tebe.calcio je napisao/la:Mozda je poslusao tebe pa roknuo na kladionici?Vandelanoite je napisao/la: Istina je i da Sead Sušić nema marke u džepu i da je od jednog menadžera tražio auto na rate da kupi. On mora prodati igrače a Safet ih gura u repku. Zukanović ga kulturno **** i nek je.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Vandelanoite je napisao/la:Preporučio sam vam danas 1 3,35 i Bale daje gol požurite po pare
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja se makar mogu radovati na osvojenom bodu, kod tebe je bila dupla zalost.Vandelanoite je napisao/la:Roknuo bi i da je poslušao tebe.calcio je napisao/la:
Mozda je poslusao tebe pa roknuo na kladionici?![]()
Juventinisimo je napisao/la:Prijatelju,nije do mene....ti treba da shvatis da ljudi imaju razlicita misljenja...samo to...bvb je napisao/la: Provociras bespotrebno i onda se cudis kad ti raja pocne psovati. Hajd malo provocirati, ali ti si momak presao sve granice, posebno kad se uzme u obzir da ne podrzavas Susica nego ti je samo bitna repka![]()
Sada ispada da ja provociram,trolam,itd?? Zbog toga smo imam drugacije misljenje,ti se pozivas na to da me banuju..
De malo razmislite...
Nacin na koji pises i branis svaki potez Susica za mene je vece provociranje od psovki i sl.
I to je samo moje misljenje.
- hogarstrasni
Dosta bi pomogao nama, kojima je doticni na ignore, da ga ne citiras bas cijelog, a najpametnije ti je da ga i ti stavis na ignore, samo trolla .bvb je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Prijatelju,nije do mene....ti treba da shvatis da ljudi imaju razlicita misljenja...samo to...bvb je napisao/la: Provociras bespotrebno i onda se cudis kad ti raja pocne psovati. Hajd malo provocirati, ali ti si momak presao sve granice, posebno kad se uzme u obzir da ne podrzavas Susica nego ti je samo bitna repka![]()
De malo razmislite...
Nacin na koji pises i branis svaki potez Susica za mene je vece provociranje od psovki i sl.
I to je samo moje misljenje.
- DonCorleone
- Kontakt:
On ne trolla, on argumentuje
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], imekorisnicko, izdzezveubrazil i 52 gosta.