dobra utakmica, gledao cijelo prvo poluvrijeme standard ih ubio, evo prodje moj tip sad cu ispratiti tvojBihac96 je napisao/la:Standard-Brugge pol.0-0
3+ 4,50

edit: sta se desava, ponistise im gol, al evo cl brugge je crveni dobio ..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dobra utakmica, gledao cijelo prvo poluvrijeme standard ih ubio, evo prodje moj tip sad cu ispratiti tvojBihac96 je napisao/la:Standard-Brugge pol.0-0
3+ 4,50
ponistise cist golnokee95 je napisao/la:dobra utakmica, gledao cijelo prvo poluvrijeme standard ih ubio, evo prodje moj tip sad cu ispratiti tvojBihac96 je napisao/la:Standard-Brugge pol.0-0
3+ 4,50
ma sad cu sve pare staviti na standard daje go, nek ide sve u pmBihac96 je napisao/la:ponistise cist golnokee95 je napisao/la:dobra utakmica, gledao cijelo prvo poluvrijeme standard ih ubio, evo prodje moj tip sad cu ispratiti tvojBihac96 je napisao/la:Standard-Brugge pol.0-0
3+ 4,50
Prodje na guzoveBarca1 je napisao/la:
0 u prvom, a posto je derbi i to, nadam se da ce pasti i neki karton zbog prigovora, gurkanja ili tome slicno.
Na Milan-Verona sam ovako uzeo fino, pa da vidimo da li se moze nastaviti serija
Barca1 je napisao/la:
0 u prvom, a posto je derbi i to, nadam se da ce pasti i neki karton zbog prigovora, gurkanja ili tome slicno.
Na Milan-Verona sam ovako uzeo fino, pa da vidimo da li se moze nastaviti serija
pisi sta igras da kontriramAdmir_Sa je napisao/la:ovaj live kad ne ide šta god da staviš nema tog boga da prođe
danas neki tenis odma fulim, hokej da će jedni dati gol do kraja trečine ono pada kontra go, evo sad isto hokej da će gosti dati za 2-2, samo što sam uplatio 3-1 je, evo opet stavim kod 1-1 na hrvatsku hokej, dok sam se okrenuo već gube 4-1![]()
sad odigrao zadnje pare na iznenađenje ovaj katarski da će domačin dati prvi gol do poluvremena. za minutu očekujem 0-1
mogao si taj katarski odigrati, preko 2 kvota bilavivaILchelik je napisao/la:pisi sta igras da kontriramAdmir_Sa je napisao/la:ovaj live kad ne ide šta god da staviš nema tog boga da prođe
danas neki tenis odma fulim, hokej da će jedni dati gol do kraja trečine ono pada kontra go, evo sad isto hokej da će gosti dati za 2-2, samo što sam uplatio 3-1 je, evo opet stavim kod 1-1 na hrvatsku hokej, dok sam se okrenuo već gube 4-1![]()
sad odigrao zadnje pare na iznenađenje ovaj katarski da će domačin dati prvi gol do poluvremena. za minutu očekujem 0-1
Premieras je napisao/la:Trabzon - Siva BB - Broj golova gosta (0.5) Vise trenutno kvota 2.11
exorciiist je napisao/la:Zanimljiva utakmica u Monchengladbachu, 26.min.
3+ 2.20
Skarice u 83-ojSlevinKelevra je napisao/la:Kallithea- O. Volos (2. grcka), 50. minut, 0:0... Domacin daje gol 2.20.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.