nije kao da će sušić davati puno vremena izetuPale_Companion je napisao/la:Ovako se može pokazati na SP.u i sebi možda dići cijenu i privući više kvalitetnih ponuđača.
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Izet Hajrovic
Njega se ( Papeta ), ne može držati ni za glavu ni za rep što se tiče izjava za medije.
Eto recimo danas je rekao da bi izbacio jednog ofanzivca i ubacio DMF - a. Po tome, i sa 2 napadača na SP bi bilo jako veselo.
Eto recimo danas je rekao da bi izbacio jednog ofanzivca i ubacio DMF - a. Po tome, i sa 2 napadača na SP bi bilo jako veselo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Izgleda skoro su promjenili pravilo i moze se jedan igrac prijavit koji je igrao kvalifikacije za drugi tim, ako je njegov tim ispao. Znaci ukoliko vec nisu nekog novog igraca doveli krajem ljetnog prelaznog roka ili ne iskoriste to na nekom drugom igracu u zimskom roku, ako ode u Galatu mogo bi Izet igrati i Champions League.viKK je napisao/la:pa zar se kvalifikacije za ligu prvaka uopšte računaju? kontao sam da se samo uzima u obzir ako igrač IGRA ligu prvaka.
http://uk.eurosport.yahoo.com/24032010/ ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A i mozda nije losa ideja da ga vodi Mancini, sigurno ce on voditi jos dobrih timova, jos ako se Izet dokaze... 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne bih se slozio sa tim da mu je bolje da igra za Fiorentinu, Stoke ili bilo koji drugi prosjecni klub iz liga petice, bolje mu je igrati za Turskog giganta kao sto je Galata ili Fener nego bilo koji od gore navedenih klubova. Zbog cega? Pa jednostavno sto mu je ni manje ni vise nego Liga Sampiona zagarantovana. Kada bi sa Stokeom, Fiorentinom, Bremenom ili Sevillom dogurao do Lige Sampiona? Potrajalo bi dobar niz godina. Jos nesto zivot u Stambolu na Bosforu je velicanstven.zgembo89 je napisao/la:Samo nek ne ide u GAlatu htjeli mi to priznati ili ne ali najspremniji igraci su iz top 4-5 liga Italija NJemacka Engleska SPanija i FRancuska imaju dobre utakmice kroz citavu sezonu prilicno ujednacene ekipe za mlade igrace to je odlicno bolje FIorentina ili SToke u svakom slucaju..
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Nikad. Veliki je to rizik, propadneš u sekundi, ima bezbroj primjera. Tamo igrači igraju zbog para, jer su porezi dosta manji i skoro kompletan novac iz ugovora ide igračima.Cepi1981 je napisao/la:bolje mu je igrati za Turskog giganta kao sto je Galata ili Fener nego bilo koji od gore navedenih klubova.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
U Fiorentini je Cuadrado na desnoj strani, dobar igrac. Za njega je zainteresovano mnogo klubova, spominju se i Barcelona, Arsenal itd.
Mozda ide u januaru pa zato hoce Hajrovica?
To bi mozda bio najbolji scenario.
Mozda ide u januaru pa zato hoce Hajrovica?
To bi mozda bio najbolji scenario.
Ni on ni ovi skakavci nisu normalni ako ga sad puste, a lik ce igrat na SP-u na ljeto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izet HAjrovic nije se pojavio na danasnjem treningu skakavaca 
Izet Hajrovic fehlt beim Trainingsauftakt der Hoppers auf dem Campus in Niederhasli.
Izet Hajrovic fehlt beim Trainingsauftakt der Hoppers auf dem Campus in Niederhasli.
Pa i sam kazes da tamo igraju zbog para, ukoliko dobije dobru lovu nije budala da ne ode, jer to mu moze biti oskocna daska za dalje napredovanje preko LS. Misljenja sam da bi prvo trebao sacekati SP pa onda preci u veci klub.Virtu4l je napisao/la:Nikad. Veliki je to rizik, propadneš u sekundi, ima bezbroj primjera. Tamo igrači igraju zbog para, jer su porezi dosta manji i skoro kompletan novac iz ugovora ide igračima.Cepi1981 je napisao/la:bolje mu je igrati za Turskog giganta kao sto je Galata ili Fener nego bilo koji od gore navedenih klubova.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da je pametan da se strpi do ljeta, jer ce poslije SP-a biti puno vise ponuda.
Odlazak u Tursku bi bio katanac na karijeru.
Odlazak u Tursku bi bio katanac na karijeru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jesi siguran da ce igrati? Mislim da u 3 meca nece skupiti vise od 45 min...Cartman je napisao/la:Ni on ni ovi skakavci nisu normalni ako ga sad puste, a lik ce igrat na SP-u na ljeto.
Da se razumijemo kod mene bi igrao od početka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brate, sad si ga vala pretjero. Pre optimistacan si vala sto jest jest.. Ja mislim da ce jedva skupit 35-40 minuta..Batko je napisao/la:Jesi siguran da ce igrati? Mislim da u 3 meca nece skupiti vise od 45 min...Cartman je napisao/la:Ni on ni ovi skakavci nisu normalni ako ga sad puste, a lik ce igrat na SP-u na ljeto.
Da se razumijemo kod mene bi igrao od početka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa u pravu je čovjek. Pape kaže da hoće igrati i protiv Argentine sa dva napadača, a ako će protiv njih tako onda će protiv svakog.
Znači umjesto Ibiševića nema mjesta.
U veznom redu imaš Lulića, Medunjanina, Misketa, Pjanića. Umjesto Misketa će vjerovatno igrati neki zadnji vezni, pošto je Pape također najavio da bi mogao izbaciti jednog ofanzivnog veznog za defanzivnog, a to svakako nije Izet.
Znači može biti rezerva Luliću, Medunjaninu i Pjaniću, a budimo realni, teško može imati neku značajniju minutažu mijenjajući njih.
U veznom redu imaš Lulića, Medunjanina, Misketa, Pjanića. Umjesto Misketa će vjerovatno igrati neki zadnji vezni, pošto je Pape također najavio da bi mogao izbaciti jednog ofanzivnog veznog za defanzivnog, a to svakako nije Izet.
Znači može biti rezerva Luliću, Medunjaninu i Pjaniću, a budimo realni, teško može imati neku značajniju minutažu mijenjajući njih.
Pape je fakat genije pola godine prije SP prica price kako ce igrati sa dva spica Ibisevic i Dzeko a kad smo zavrsili klf. za SP pricao je price kako na SP protiv jacih rep. ne mozemo i necemo igrati sa dva spica (emsija Face tv ili FTV) i sada opet, fakat je genije u davanju izjav, GENIJEEdol je napisao/la:Pa u pravu je čovjek. Pape kaže da hoće igrati i protiv Argentine sa dva napadača, a ako će protiv njih tako onda će protiv svakog.Znači umjesto Ibiševića nema mjesta.
Nemoj sine Izete u Tursku. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako Izo ode u Tursku i ne bude igrao svaku tekmu 90 minuta, opet će štucati Mancinijeva mater.
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je. Takvog genija svijet jos vidio nije. Jedini zakasni na avion. Javno podcjenjuje Slovake pa nas oni skoro dva puta kazne. Ide na Portugalce sa dva napadaca pa popusimo 6 komada. Argentina isto. On je jedini trener na svijetu koji izdaje taktiku unaprijed i to ne blefira nego istinu govoriGumenix je napisao/la:Pape je fakat genije pola godine prije SP prica price kako ce igrati sa dva spica Ibisevic i Dzeko a kad smo zavrsili klf. za SP pricao je price kako na SP protiv jacih rep. ne mozemo i necemo igrati sa dva spica (emsija Face tv ili FTV) i sada opet, fakat je genije u davanju izjav, GENIJEEdol je napisao/la:Pa u pravu je čovjek. Pape kaže da hoće igrati i protiv Argentine sa dva napadača, a ako će protiv njih tako onda će protiv svakog.Znači umjesto Ibiševića nema mjesta.
Znači može biti rezerva Luliću, Medunjaninu i Pjaniću, a budimo realni, teško može imati neku značajniju minutažu mijenjajući njih.a da blefa uvezi dva spica
![]()
how yes no.
A sto se tice Izeta. Neka se strpi godinu,dvije i pravac Svabija, Italija. A onda samo predje u veci klub u toj istoj drzavi ako zasluzi. **** ce on kad vec bude jednom u Galati preci u npr. Inter, Milan, BVB, Bayer itd.
- Principatus
- Kontakt:
Mi smo protiv Portugalaca popusili sto smo igrali sa 1 jednim napadacem.Romanista10 je napisao/la: Ide na Portugalce sa dva napadaca pa popusimo 6 komada.
Meni nije toliko problem sto igramo sa dva napadaca, cak to smatram boljim, posebno kombinacija Ibisevic/Dzeko je nesto najbolje sto nasa reprezentacija moze pruziti sto se tice kadra. No Ibi igra suvise cesto desno krilo, sto je grozno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Romanista10
- Kontakt:
Primoran je da igra to desno krilo. On bi sigurno radije da ne mora. Jer bi nas inace jace ekipe pregazile u sredini. Ali opet nije to to. Puno bolje bi bilo odigrat 4/5/1 sa Hajrovicem kao prirodnim desnim krilom. A napad Dzeko/Ibisevic. Pa ubaciti drugog spica u zadnjih 30 min da slomimo do kraja ekipe.Principatus je napisao/la:Mi smo protiv Portugalaca popusili sto smo igrali sa 1 jednim napadacem.Romanista10 je napisao/la: Ide na Portugalce sa dva napadaca pa popusimo 6 komada.
Meni nije toliko problem sto igramo sa dva napadaca, cak to smatram boljim, posebno kombinacija Ibisevic/Dzeko je nesto najbolje sto nasa reprezentacija moze pruziti sto se tice kadra. No Ibi igra suvise cesto desno krilo, sto je grozno.
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, CAGarfia, General505 i 16 gostiju.