nema potrebe.Emir_ZENICA je napisao/la:Da pitam dolazel manijaci u subotu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Emir_ZENICA je napisao/la:Da pitam dolazel manijaci u subotu
naravno da dolazimo!!!!
Da je real,**** real ko je real,nidje veze!emchoz je napisao/la:Da taj svinjski osvoji sljedećih 150 ovih slinavih prvenstava za mene i dalje neće biti atraktivan protivnik. Šteta što nisu otvorili protiv Veleža dok još nisu pokazali kako pojima nemaju.
Doćiću čisto da upriličim događaj ali ovih 7 godina patnje da je Real dosta je više...
AMAR OSIM!!!
internet huligan djesi ..Emir_ZENICA je napisao/la:Da pitam dolazel manijaci u subotu
nikad ti juga ne bih vise vidio samo da znam koji si !
izbrisi se sa svih tribina stranica i sve bogove gdje si se registrovao ..
to ti je najbolje ! mojne robijasa glumit opet ponavljam internet huliganu !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- dolina cupova
- Kontakt:
avenija je napisao/la:internet huligan djesi ..Emir_ZENICA je napisao/la:Da pitam dolazel manijaci u subotu
to ti je najbolje ! mojne robijasa glumit opet ponavljam internet huliganu !

svaka vam trazi ....dolina cupova je napisao/la:avenija je napisao/la:internet huligan djesi ..Emir_ZENICA je napisao/la:Da pitam dolazel manijaci u subotu
to ti je najbolje ! mojne robijasa glumit opet ponavljam internet huliganu !![]()
![]()
![]()
reci mu avenija....jbg brate tesko ce te skuziti ipak je robijas
eto sad ste vi najpametniji.
koji q. stalno te pametne postove pisete!

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kako su pojednici nadrkani... koji vam je?
opustite se malo, izadjite napolje udahnite malo svjezeg vazduha
opustite se malo, izadjite napolje udahnite malo svjezeg vazduha

Igraj Zeljo igraj i pobjediiiiiiiiiiiiiiiiii
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- dolina cupova
- Kontakt:
igraj zeljo hrabro bori se kad je tesko nemoj da se predas jer sa juga pjesma ori se oooo ooooo....vidim natpis amar osim se vraca sa zujom brkovicem....AMIN
- bistrikboy
- Kontakt:
joj kako bi volio da Zujo vrati pa nas opet u dugove zavali,zujo je jedan od nas sa malom razlikom DA JE LOPOV,svako ko ga priziva nije normalan,on vam je napravio ovo danas sto imamo,a vi se samo ponasajte ko nojevi...
Amar se sto se mene tice moze vratiti

Amar se sto se mene tice moze vratiti

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Bistrik, a sta je to Faruk uradio pa da je drugaciji od Zuje? Koliko plata duguje uposlenicima kluba? Koliko se cekalo na generalnog sponzora da bi se na kraju ispostavilo da to nije nikakav novi sponzor nego jednostavno produzenje vec postojeceg ugovora sa FDS?! Koliko se cekalo da se odigra prva utakmica pod reflektorima, a oni vec postavljeni? Sve zbog nekih 20-ak hiljada KM.
O rezultatima i igracima nema potrebe ni trositi rijeci. Zeljo nikada nije bio u goroj situaciji. Rasprodali sve sto je valjalo a doveli 15 kloceva. Od toga dugove naravno nisu vratili
Uostalom, jel to Zujo sad dolazi na cistu situaciju? Jesu li to dugovi vraceni pa ce sad on opet da uziva zahvaljujuci "necijem" trudu?
Mene neinteresuju ni Zujo ni Faruk, mene interesuje samo ZELJO!
PS. Ne prizivam Zuju, samo napominjem da ni Faruk nije nista bolji
O rezultatima i igracima nema potrebe ni trositi rijeci. Zeljo nikada nije bio u goroj situaciji. Rasprodali sve sto je valjalo a doveli 15 kloceva. Od toga dugove naravno nisu vratili

Uostalom, jel to Zujo sad dolazi na cistu situaciju? Jesu li to dugovi vraceni pa ce sad on opet da uziva zahvaljujuci "necijem" trudu?
Mene neinteresuju ni Zujo ni Faruk, mene interesuje samo ZELJO!
PS. Ne prizivam Zuju, samo napominjem da ni Faruk nije nista bolji

010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisam ja nigdje branio Faruka,daleko od toga,ali mi nije jasno kako bi mnogi objerucke prihvatili Zuju kao nekog mesiju koji je "svjetlo na kraju tunela",ova sadasnja uprava je najnesposobnija u istoriji kluba o tome nema se sta ni diskutovati
Meni licno je u interesu da klub postane stabilan,da ne ovisi o volji pojedinaca hoce li pomoci ili ne,ja Faruka kao željovca mnogo postujem ali kao predsjednik jednostavno nije nista uradio(ili nije mogao) i nadam se da ce otici

Meni licno je u interesu da klub postane stabilan,da ne ovisi o volji pojedinaca hoce li pomoci ili ne,ja Faruka kao željovca mnogo postujem ali kao predsjednik jednostavno nije nista uradio(ili nije mogao) i nadam se da ce otici

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Gostovanje u Zenici, u nekom periodu koje je već iza nas, bilo je jedno od najuzbudljivijih i značilo je jedan od najvećih derbija bh. nogometa. Međutim, današnja slika stanja nam donosi potpuno drugačiju situaciju i drugačije gledanje na sami susret timova koji nakon 22 odigrana kola zauzimaju jedanaesto, odnosno deveto mjesto na tabeli „Premijer lige BiH“.
U dosadašnjih 28 međusobno odigranih utakmica, Željezničar ima 10 pobjeda, isto toliko je susreta završeno nerješenim rezultatom, dok je u 8 utakmica slavio Čelik. Statistika govori da smo na ukupno 14 gostovanja na Bilinom Polju uspjeli da ostvarimo samo jednu pobjedu(2000.godine golom Mirsada Bešlije), šest puta je bilo nerješeno, dok su naši igrači 7 puta napustili teren pognute glave, uz negativnu gol razliku 8:21.Statistički podaci nam, također ne idu u prilog u posljednja 4 gostovanja, jer nismo postigli ni jedan pogodak uz gol razliku 0:5.
preuzeto sa fkzeljeznicar.com
U dosadašnjih 28 međusobno odigranih utakmica, Željezničar ima 10 pobjeda, isto toliko je susreta završeno nerješenim rezultatom, dok je u 8 utakmica slavio Čelik. Statistika govori da smo na ukupno 14 gostovanja na Bilinom Polju uspjeli da ostvarimo samo jednu pobjedu(2000.godine golom Mirsada Bešlije), šest puta je bilo nerješeno, dok su naši igrači 7 puta napustili teren pognute glave, uz negativnu gol razliku 8:21.Statistički podaci nam, također ne idu u prilog u posljednja 4 gostovanja, jer nismo postigli ni jedan pogodak uz gol razliku 0:5.
preuzeto sa fkzeljeznicar.com

- RK Gradacac
- Kontakt:
Nesto ne vjerujem da ce ikad postat stabilan sa ovakvim nacinom vodjenja kluba kakav je trenutno.
Nama trebaju rezultati, sa rezultatima ce doci gledaoci, sponzori, dugovi vraceni (pod uslovom da neko ne mahne pare
).
Nama trebaju rezultati, sa rezultatima ce doci gledaoci, sponzori, dugovi vraceni (pod uslovom da neko ne mahne pare

010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Stigao dopis iz MUP ZDK,navijaci u alkoholiziranom stanju nece moci u zenicu,imat cemo pratnju od polaska do bilinog polja,alkohol ostavite za povratak 

- DinceManijak
- Kontakt:
Hahahaha
Nasmija me bistrik, pozdrav!

Nasmija me bistrik, pozdrav!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da ublazite tugubistrikboy je napisao/la:Stigao dopis iz MUP ZDK,navijaci u alkoholiziranom stanju nece moci u zenicu,imat cemo pratnju od polaska do bilinog polja,alkohol ostavite za povratak

Republika Zenica
- bistrikboy
- Kontakt:
Željezničar u Zenicu putuje prilično oslabljen. Zbog kartona pravo nastupa nemaju Haris Redžepi, Predrag Šimić i Semir Kerla, a povrijeđeni su Damir Memišević i Mirsad Bešlija.
Putujemo bez itekako bitnih igrača i opet moramo improvizovati. Nisam se odlučio za sastav, ali imam nekoliko opcija. U kombinaciji su i Hrkać i Zeba, Bučan se i definitivno vratio u formu, tu je i Muharemović i vidjećemo. Sigurno je da ćemo pokušati ponoviti agresivnu igru, ali nećemo srljati. Idemo na bod ili sva tri, kaže trener Željezničara Demir Hotić za Oslobođenje.
Teško će biti protiv Čelika, koji ima jako dobre igrače, ali daćemo sve od sebe, tvrdi trener Željezničara koji će u Zenici imati veliku podršku navijača, koji su najavili dolazak u velikom broju na tribine Bilinog polja.
sportin.ba
Putujemo bez itekako bitnih igrača i opet moramo improvizovati. Nisam se odlučio za sastav, ali imam nekoliko opcija. U kombinaciji su i Hrkać i Zeba, Bučan se i definitivno vratio u formu, tu je i Muharemović i vidjećemo. Sigurno je da ćemo pokušati ponoviti agresivnu igru, ali nećemo srljati. Idemo na bod ili sva tri, kaže trener Željezničara Demir Hotić za Oslobođenje.
Teško će biti protiv Čelika, koji ima jako dobre igrače, ali daćemo sve od sebe, tvrdi trener Željezničara koji će u Zenici imati veliku podršku navijača, koji su najavili dolazak u velikom broju na tribine Bilinog polja.
sportin.ba
stvarno zeljo za plakat
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
A igrača u pm, stvarno je žalosno gledati ko sve nosi dres Želje danas..
I stvarno više ne znam dokad će se gostujući navijači izbacivati 15tak minuta prije kraja tekme, to samo kod nas ima..a vi koji živite u Sa. kad vidite komentatora pozdravite mu gospođu od mene!!
I stvarno više ne znam dokad će se gostujući navijači izbacivati 15tak minuta prije kraja tekme, to samo kod nas ima..a vi koji živite u Sa. kad vidite komentatora pozdravite mu gospođu od mene!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.