Evo stavim sadsoccerfan je napisao/la:Daj Ronalda ili Kroosaibish1995 je napisao/la:moze Pirlo?
imam:ronaldo,de Jong,Benzema,Kroos

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Evo stavim sadsoccerfan je napisao/la:Daj Ronalda ili Kroosaibish1995 je napisao/la:moze Pirlo?
imam:ronaldo,de Jong,Benzema,Kroos
ma bjezi gledam tamo na klixu raja skontala kako da prevari, haman svi pri krajualan_kardec je napisao/la:evo gledam i neki naš uletio u hall of fame.![]()
nije mi jasno kako neko moze bit glup pa sam sebe varat...bob je napisao/la:ma bjezi gledam tamo na klixu raja skontala kako da prevari, haman svi pri krajualan_kardec je napisao/la:evo gledam i neki naš uletio u hall of fame.![]()
![]()
šta tražiš za klose, moze li modrićSoba je napisao/la:dobro jutro
Idemo danas sa 9 duplih
Ibišević, BH Logo, Belgija Logo, Francuzi, Aregntinci, Nigerijci, RusiJanowicz1x2 je napisao/la:šta tražiš za klose, moze li modrić
Oscar za taj Grb ?klasik je napisao/la:
De biraj za aguera imas eto odma iznad svog postasoxx je napisao/la:Duple: Mascot-2, Aguero,Lahm,Boateng, Bicakcic,Pletikosa,Yepes,Arbeloa,Carlos Pena,
Trazim: Rui Patricio, Zvjezdan Misimovic,Messi,Suarez ili Forlana.
IMam drug ove gore sve, evo Suarez sad dodje jedini mi on falio od tvojih. DOsao za Arbelouklasik je napisao/la:De biraj za aguera imas eto odma iznad svog postasoxx je napisao/la:Duple: Mascot-2, Aguero,Lahm,Boateng, Bicakcic,Pletikosa,Yepes,Arbeloa,Carlos Pena,
Trazim: Rui Patricio, Zvjezdan Misimovic,Messi,Suarez ili Forlana.
@soba imam oskara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.