Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Zaboravio si kucnog ljubimca spomenuti
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sheyi,budi pristojan!!!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Stora,karnisli.....Sheyi je napisao/la:Sabinho je napisao/la:@Sheyi gledaj drame.![]()
Kad gravče, koji ubacuje slike dnevnih boravaka i špajzeva, kaže da se uozbiljimo, onda...![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- curryjetudokadminspava
- Kontakt:
Kad vidim da ova zlatna kanta i dalje pise po forumu a mene svako malo banuju tacno cu se zaliti sudu za ljudska prava u strazburu ybm ti pravdu....
Kao standardni član ekipe u jednoj od najjačih liga na svijetu sa pravom se postavlja pitanje zaslužuje li Đurić poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. - Nisam razgovarao sa selektorom Baždarevićem. Sada igram redovno u prvih jedanaest i na njemu je da odluči zaslužujem li poziv.
Već duže vrijeme čitajući informacije vezane za selektora Baždarevića učinilo mi se previše dobro,nestvarno i lijepo njegov način rada..Nažalost,ispostavit će se da je ovaj novi selektor samo bolji govornik od Papeta,a suština je ista..
Pročitao sam izjavu u kojoj LUlić kaže kako ga nije posjetio Baždarević u Italiji nego smao se čuli telefonom,a još frapantnija je izjava Đurića koji kaže da niije razgovara sa selektorom iako je već nekoliko puta provlačeno kroz medije kako je selektor bio u Italiji i obišao reprezentativce..Takođe,izjava ZUkanovića o tome ako zasluži da će vjerovatno dobiti poziv govori da se nije vidio ni snjim..za Pjanića ne znam ali on je najmanje bitan u ovoj priči..Baždareviću
puno lafine,a nema rada već je februar dosad trebo si završit Martića,Đurića, i pokušat Arslanagića,Tankoviča 
Već duže vrijeme čitajući informacije vezane za selektora Baždarevića učinilo mi se previše dobro,nestvarno i lijepo njegov način rada..Nažalost,ispostavit će se da je ovaj novi selektor samo bolji govornik od Papeta,a suština je ista..
Pročitao sam izjavu u kojoj LUlić kaže kako ga nije posjetio Baždarević u Italiji nego smao se čuli telefonom,a još frapantnija je izjava Đurića koji kaže da niije razgovara sa selektorom iako je već nekoliko puta provlačeno kroz medije kako je selektor bio u Italiji i obišao reprezentativce..Takođe,izjava ZUkanovića o tome ako zasluži da će vjerovatno dobiti poziv govori da se nije vidio ni snjim..za Pjanića ne znam ali on je najmanje bitan u ovoj priči..Baždareviću

konacno neko ko je pogodio u srz...samo jos jedan pijun u rukama saveza,i nista visezgembo89 je napisao/la:Kao standardni član ekipe u jednoj od najjačih liga na svijetu sa pravom se postavlja pitanje zaslužuje li Đurić poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. - Nisam razgovarao sa selektorom Baždarevićem. Sada igram redovno u prvih jedanaest i na njemu je da odluči zaslužujem li poziv.
Pročitao sam izjavu u kojoj LUlić kaže kako ga nije posjetio Baždarević u Italiji nego smao se čuli telefonom,a još frapantnija je izjava Đurića koji kaže da niije razgovara sa selektorom iako je već nekoliko puta provlačeno kroz medije kako je selektor bio u Italiji i obišao reprezentativce..Takođe,izjava ZUkanovića o tome ako zasluži da će vjerovatno dobiti poziv govori da se nije vidio ni snjim..za Pjanića ne znam ali on je najmanje bitan u ovoj priči..Baždarevićupuno lafine,a nema rada već je februar dosad trebo si završit Martića,Đurića, i pokušat Arslanagića,Tankoviča

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Do kada ostajete u Sarajevu?
- Već sutra idem za Njemačku, gdje gledati tri utakmice, te obići sve naše momke.
Koje ćete gledati bundesligaške utakmice?
- Prvo idem kod Emira Spahića, Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund (31. januar - op.a.), Mainz 05 - Paderborn (31. januar), Augsburg - Hoffenheim (1. februar).
Već sam razgovarao sa svim našim momcima...
Poljska i BiH
Gdje idete poslije "njemačke vizite"?
- U Poljsku, čim se nastavi tamošnja liga.... Također, gledat ću da se što prije vratim s evropske turneje, kako bi mogao pogledati što više utakmica našeg prvenstva
Jeste li u kontaktu s povrijeđenim igračima?
- Naravno. S Lulom (Senadom Lučićem - op.a.) sam posljednji put razgovarao u nedjelju, a u utorak (danas - op.a.) sam planirao da se čujem sa Seadom Kolašincem.
Lulić je na terapiji u Njemačkoj... Na teren se vraća za tri i po sedmice.
Hoće li Lulić i Kolašinac biti spremni za duel s Andorom?
- Nadam se... Učinit ćemo sve da bude tako. Možda je u ovom trenutku to "prebrzo" govoriti, ali vjerujem da će oni biti s nama u Andori, za kraj kaže Baždarević.
Pa stvarno ne mogu da vjerujem....Covjek radi svaki dan, ALI BAS SVAKI DAN....Dok teletina nije guzice mrdao iz Pariza osim kada je isao u Sarajevo zbog okupa repke.....
Mozda BAzdarevi nije neki trener i nije strucan, to jos ne znamo, ali da radi i da se trudi to mu niko ne moze oduzeti... RESPEKT

@batko, za sada je to normalan posao koji nama poslije Susica izgleda nestvarno.
Nadam se da kod njega nece biti duplih arsina i da ce igrati samo najbolji.
Inace na terenu stojimo nikad u goroj situaciji.
Imamo par standardnih igraca u liku
Begovica, Besica, Spahica, Bice, Pjanica, Zukanovica, Salihovic koji se vratio nakon povrede
Sa klupe ulaze: Dzeko, Vedo, Izet, Medo, Mujdza vise ne igra nego sto igra
Povrijedjeni su: Lula, Seo koji se oporavlja
Viscu ne racunam kao nekoga za prvih 11. Dakle da se u ovom momentu igra totalno smo van forme.
Za nadati se da ce igraci vratiti formu i poceti igrati posebno ove skakljive pozicije desni bek i napadaci jer bez toga nas nema nigdje.
Nadam se da kod njega nece biti duplih arsina i da ce igrati samo najbolji.
Inace na terenu stojimo nikad u goroj situaciji.
Imamo par standardnih igraca u liku
Begovica, Besica, Spahica, Bice, Pjanica, Zukanovica, Salihovic koji se vratio nakon povrede
Sa klupe ulaze: Dzeko, Vedo, Izet, Medo, Mujdza vise ne igra nego sto igra
Povrijedjeni su: Lula, Seo koji se oporavlja
Viscu ne racunam kao nekoga za prvih 11. Dakle da se u ovom momentu igra totalno smo van forme.
Za nadati se da ce igraci vratiti formu i poceti igrati posebno ove skakljive pozicije desni bek i napadaci jer bez toga nas nema nigdje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Covjek samo radi ono sto svaki normalan selektor treba da radi. Mada nama to izgleda kao smak svijeta jer smo navikli da se traze opravdanje kod pojedinaca ovdje cak i za (ne)gledanje utakmica trenutnih i potencijalnih reprezentativaca. Bravo Mesa tako se to radiBatko je napisao/la:Do kada ostajete u Sarajevu?
- Već sutra idem za Njemačku, gdje gledati tri utakmice, te obići sve naše momke.
Koje ćete gledati bundesligaške utakmice?
- Prvo idem kod Emira Spahića, Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund (31. januar - op.a.), Mainz 05 - Paderborn (31. januar), Augsburg - Hoffenheim (1. februar).
Već sam razgovarao sa svim našim momcima...
Poljska i BiH
Gdje idete poslije "njemačke vizite"?
- U Poljsku, čim se nastavi tamošnja liga.... Također, gledat ću da se što prije vratim s evropske turneje, kako bi mogao pogledati što više utakmica našeg prvenstva
Jeste li u kontaktu s povrijeđenim igračima?
- Naravno. S Lulom (Senadom Lučićem - op.a.) sam posljednji put razgovarao u nedjelju, a u utorak (danas - op.a.) sam planirao da se čujem sa Seadom Kolašincem.
Lulić je na terapiji u Njemačkoj... Na teren se vraća za tri i po sedmice.
Hoće li Lulić i Kolašinac biti spremni za duel s Andorom?
- Nadam se... Učinit ćemo sve da bude tako. Možda je u ovom trenutku to "prebrzo" govoriti, ali vjerujem da će oni biti s nama u Andori, za kraj kaže Baždarević.
Pa stvarno ne mogu da vjerujem....Covjek radi svaki dan, ALI BAS SVAKI DAN....Dok teletina nije guzice mrdao iz Pariza osim kada je isao u Sarajevo zbog okupa repke.....
Mozda BAzdarevi nije neki trener i nije strucan, to jos ne znamo, ali da radi i da se trudi to mu niko ne moze oduzeti... RESPEKT

Ma hajde sta napadate Susica, on je takodje sve tekme pratio...naravno preko kasete 

Meša obavezno i do Ceske navrati, obici Mahmutovica, Scuka i Ljevakovica
Limvo Likce
Nova dva igrača o kojim selektor ozbiljno razmišlja su nogometaš talijanske Cesene Milan Đurić i član bundesligaša Paderborna Mario Vrančić.
"Pratimo Đurića i Vrančića, to je ono što smo uspjeli u ovom periodu, razgovarao sam s njima. Moji pomoćnici će otići na neke utakmice u Hrvatsku i Italiju. Naravno, pratit ćemo i Semira Štilića u Wisli", rekao je selektor, čime je pokazao da razmišlja i o Semiru Štiliću.
Napadač Viktorije Plzen Aidin Mahmutović prije nekoliko dana je postigao hat-trick za svoj klub.
"Ako Aidin nastavi postizati golove, vrlo ozbiljno ćemo se pozabaviti njime", jasan je bio Baždarević.
#Salihović
To je to Meša, još samo desni bek.BozePetra je napisao/la:Nova dva igrača o kojim selektor ozbiljno razmišlja su nogometaš talijanske Cesene Milan Đurić i član bundesligaša Paderborna Mario Vrančić.
"Pratimo Đurića i Vrančića, to je ono što smo uspjeli u ovom periodu, razgovarao sam s njima. Moji pomoćnici će otići na neke utakmice u Hrvatsku i Italiju. Naravno, pratit ćemo i Semira Štilića u Wisli", rekao je selektor, čime je pokazao da razmišlja i o Semiru Štiliću.
Napadač Viktorije Plzen Aidin Mahmutović prije nekoliko dana je postigao hat-trick za svoj klub.
"Ako Aidin nastavi postizati golove, vrlo ozbiljno ćemo se pozabaviti njime", jasan je bio Baždarević.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svaka cast selektore za obavljeni posao za ovo malo vremena. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovo je upravo ono sto me raduje, da prati igrace i da su svima vrata otvorena, zavisno od forme, a ne da odmah diskredituje igrace i da im zatvori vrata, kao bivsi selektor.BozePetra je napisao/la:Nova dva igrača o kojim selektor ozbiljno razmišlja su nogometaš talijanske Cesene Milan Đurić i član bundesligaša Paderborna Mario Vrančić.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Treba biti realan i pogledati realno na situaciju. Da je Pape stvarno toliko kvalitetan trener koji je svojim trenerskim umijecem doveo grupu vise ili manje prosjecnih igraca ( tako bar tvrde oni koji hvale Papeta non stop ) na SP sto je planetarni uspijeh i prema njima se isto na samom SP nije obrukao. Kako to da ga nijedna cak ni ove nizerazredne reprezentacije kao sto su Estonija, Latvija ili Azerbajdzan ne zele. Evo naprimjer Azerbajdzan je izabrao Prosineckog koji nema neke uspijehe a nisu Papeta ?? Sta ako kvalifikovati se jednom od tri puta na SP mozda nije toliko uspijeh sa takvim igracima inace ne vidim razloga zasto Pape sada ne trenira makar neki od losijih sporova ?? Nesto tu nije logicno

- Goalgetter
- Kontakt:
Fulao si temu druze.Ajax je napisao/la:Treba biti realan i pogledati realno na situaciju. Da je Pape stvarno toliko kvalitetan trener koji je svojim trenerskim umijecem doveo grupu vise ili manje prosjecnih igraca ( tako bar tvrde oni koji hvale Papeta non stop ) na SP sto je planetarni uspijeh i prema njima se isto na samom SP nije obrukao. Kako to da ga nijedna cak ni ove nizerazredne reprezentacije kao sto su Estonija, Latvija ili Azerbajdzan ne zele. Evo naprimjer Azerbajdzan je izabrao Prosineckog koji nema neke uspijehe a nisu Papeta ?? Sta ako kvalifikovati se jednom od tri puta na SP mozda nije toliko uspijeh sa takvim igracima inace ne vidim razloga zasto Pape sada ne trenira makar neki od losijih sporova ?? Nesto tu nije logicno![]()
Pa dobro na temi TSS spominju Papeta vec par stranica. Ova mi se cini prikladnija nego tema o TSS. Jer se ipak radi o temi buduceg selektora. Mogao sam eto i tamo napisati ako to mijenja ista.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bivsi selektor ima svoju temu na Ostalo. Ne da tamo spominju Papeta par stranica, nego se konstantno trolla i dosadjuje jedno te istim forama. Tako se i ovdje cirkus pravi.Ajax je napisao/la:Pa dobro na temi TSS spominju Papeta vec par stranica. Ova mi se cini prikladnija nego tema o TSS. Jer se ipak radi o temi buduceg selektora.
Na ovoj temi se dosada najmanje o Mesi raspravljalo, sta vise, cudi me da se uopste par puta spominje, inace 95% postova su i dalje o Papetu.
Haj dobro ako ti smeta. Sto se tice Mese sad zasad se nema sta pisati osim da radi dobro svoj posao. Bilo bi jako pozeljno da do utakmice sa Austrijom razgovara jos sa Marticem, Mahmutovicem i mozda Tankovicem i Arslanagicem. Sa zadnjom dvojicom moze isti dan razgovarati. Toliko o novom selektoru jer se nema sta drugo ni za komentarisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.