Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la DonCorleone » 30 jan 2015, 14:53

Zaboravio si kucnog ljubimca spomenuti :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 30 jan 2015, 14:54

Sheyi,budi pristojan!!!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jan 2015, 23:53

Sheyi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@Sheyi gledaj drame. :urnebes:
:rol: :tokralju:

Kad gravče, koji ubacuje slike dnevnih boravaka i špajzeva, kaže da se uozbiljimo, onda... :tokralju: :guz: :opaopa:
Stora,karnisli.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

curryjetudokadminspava
Kontakt:

Post Postao/la curryjetudokadminspava » 30 jan 2015, 23:57

Kad vidim da ova zlatna kanta i dalje pise po forumu a mene svako malo banuju tacno cu se zaliti sudu za ljudska prava u strazburu ybm ti pravdu....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 feb 2015, 01:36

Kao standardni član ekipe u jednoj od najjačih liga na svijetu sa pravom se postavlja pitanje zaslužuje li Đurić poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. - Nisam razgovarao sa selektorom Baždarevićem. Sada igram redovno u prvih jedanaest i na njemu je da odluči zaslužujem li poziv.

Već duže vrijeme čitajući informacije vezane za selektora Baždarevića učinilo mi se previše dobro,nestvarno i lijepo njegov način rada..Nažalost,ispostavit će se da je ovaj novi selektor samo bolji govornik od Papeta,a suština je ista..
Pročitao sam izjavu u kojoj LUlić kaže kako ga nije posjetio Baždarević u Italiji nego smao se čuli telefonom,a još frapantnija je izjava Đurića koji kaže da niije razgovara sa selektorom iako je već nekoliko puta provlačeno kroz medije kako je selektor bio u Italiji i obišao reprezentativce..Takođe,izjava ZUkanovića o tome ako zasluži da će vjerovatno dobiti poziv govori da se nije vidio ni snjim..za Pjanića ne znam ali on je najmanje bitan u ovoj priči..Baždareviću :thumbup: puno lafine,a nema rada već je februar dosad trebo si završit Martića,Đurića, i pokušat Arslanagića,Tankoviča :thumbdown:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 feb 2015, 01:40

zgembo89 je napisao/la:Kao standardni član ekipe u jednoj od najjačih liga na svijetu sa pravom se postavlja pitanje zaslužuje li Đurić poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. - Nisam razgovarao sa selektorom Baždarevićem. Sada igram redovno u prvih jedanaest i na njemu je da odluči zaslužujem li poziv.

Već duže vrijeme čitajući informacije vezane za selektora Baždarevića učinilo mi se previše dobro,nestvarno i lijepo njegov način rada..Nažalost,ispostavit će se da je ovaj novi selektor samo bolji govornik od Papeta,a suština je ista..
Pročitao sam izjavu u kojoj LUlić kaže kako ga nije posjetio Baždarević u Italiji nego smao se čuli telefonom,a još frapantnija je izjava Đurića koji kaže da niije razgovara sa selektorom iako je već nekoliko puta provlačeno kroz medije kako je selektor bio u Italiji i obišao reprezentativce..Takođe,izjava ZUkanovića o tome ako zasluži da će vjerovatno dobiti poziv govori da se nije vidio ni snjim..za Pjanića ne znam ali on je najmanje bitan u ovoj priči..Baždareviću :thumbup: puno lafine,a nema rada već je februar dosad trebo si završit Martića,Đurića, i pokušat Arslanagića,Tankoviča :thumbdown:
konacno neko ko je pogodio u srz...samo jos jedan pijun u rukama saveza,i nista vise :thumbdown:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 feb 2015, 10:07

Do kada ostajete u Sarajevu?

- Već sutra idem za Njemačku, gdje gledati tri utakmice, te obići sve naše momke.

Koje ćete gledati bundesligaške utakmice?

- Prvo idem kod Emira Spahića, Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund (31. januar - op.a.), Mainz 05 - Paderborn (31. januar), Augsburg - Hoffenheim (1. februar).

Već sam razgovarao sa svim našim momcima...

Poljska i BiH

Gdje idete poslije "njemačke vizite"?

- U Poljsku, čim se nastavi tamošnja liga.... Također, gledat ću da se što prije vratim s evropske turneje, kako bi mogao pogledati što više utakmica našeg prvenstva

Jeste li u kontaktu s povrijeđenim igračima?

- Naravno. S Lulom (Senadom Lučićem - op.a.) sam posljednji put razgovarao u nedjelju, a u utorak (danas - op.a.) sam planirao da se čujem sa Seadom Kolašincem.

Lulić je na terapiji u Njemačkoj... Na teren se vraća za tri i po sedmice.

Hoće li Lulić i Kolašinac biti spremni za duel s Andorom?

- Nadam se... Učinit ćemo sve da bude tako. Možda je u ovom trenutku to "prebrzo" govoriti, ali vjerujem da će oni biti s nama u Andori, za kraj kaže Baždarević.

Pa stvarno ne mogu da vjerujem....Covjek radi svaki dan, ALI BAS SVAKI DAN....Dok teletina nije guzice mrdao iz Pariza osim kada je isao u Sarajevo zbog okupa repke.....

Mozda BAzdarevi nije neki trener i nije strucan, to jos ne znamo, ali da radi i da se trudi to mu niko ne moze oduzeti... RESPEKT :tokralju:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 feb 2015, 10:27

@batko, za sada je to normalan posao koji nama poslije Susica izgleda nestvarno.
Nadam se da kod njega nece biti duplih arsina i da ce igrati samo najbolji.

Inace na terenu stojimo nikad u goroj situaciji.
Imamo par standardnih igraca u liku
Begovica, Besica, Spahica, Bice, Pjanica, Zukanovica, Salihovic koji se vratio nakon povrede
Sa klupe ulaze: Dzeko, Vedo, Izet, Medo, Mujdza vise ne igra nego sto igra
Povrijedjeni su: Lula, Seo koji se oporavlja

Viscu ne racunam kao nekoga za prvih 11. Dakle da se u ovom momentu igra totalno smo van forme.
Za nadati se da ce igraci vratiti formu i poceti igrati posebno ove skakljive pozicije desni bek i napadaci jer bez toga nas nema nigdje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 feb 2015, 12:11

Batko je napisao/la:
Do kada ostajete u Sarajevu?

- Već sutra idem za Njemačku, gdje gledati tri utakmice, te obići sve naše momke.

Koje ćete gledati bundesligaške utakmice?

- Prvo idem kod Emira Spahića, Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund (31. januar - op.a.), Mainz 05 - Paderborn (31. januar), Augsburg - Hoffenheim (1. februar).

Već sam razgovarao sa svim našim momcima...

Poljska i BiH

Gdje idete poslije "njemačke vizite"?

- U Poljsku, čim se nastavi tamošnja liga.... Također, gledat ću da se što prije vratim s evropske turneje, kako bi mogao pogledati što više utakmica našeg prvenstva

Jeste li u kontaktu s povrijeđenim igračima?

- Naravno. S Lulom (Senadom Lučićem - op.a.) sam posljednji put razgovarao u nedjelju, a u utorak (danas - op.a.) sam planirao da se čujem sa Seadom Kolašincem.

Lulić je na terapiji u Njemačkoj... Na teren se vraća za tri i po sedmice.

Hoće li Lulić i Kolašinac biti spremni za duel s Andorom?

- Nadam se... Učinit ćemo sve da bude tako. Možda je u ovom trenutku to "prebrzo" govoriti, ali vjerujem da će oni biti s nama u Andori, za kraj kaže Baždarević.

Pa stvarno ne mogu da vjerujem....Covjek radi svaki dan, ALI BAS SVAKI DAN....Dok teletina nije guzice mrdao iz Pariza osim kada je isao u Sarajevo zbog okupa repke.....

Mozda BAzdarevi nije neki trener i nije strucan, to jos ne znamo, ali da radi i da se trudi to mu niko ne moze oduzeti... RESPEKT :tokralju:
Covjek samo radi ono sto svaki normalan selektor treba da radi. Mada nama to izgleda kao smak svijeta jer smo navikli da se traze opravdanje kod pojedinaca ovdje cak i za (ne)gledanje utakmica trenutnih i potencijalnih reprezentativaca. Bravo Mesa tako se to radi :thumbup: :thumbup: Steta sto je u ovako nezahvalnoj situaciji preuzeo reprezentaciju a ne na pocetku kvalifikacija ili bar poslje Kipra.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 feb 2015, 13:09

Ma hajde sta napadate Susica, on je takodje sve tekme pratio...naravno preko kasete :D

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 02 feb 2015, 13:46

Meša obavezno i do Ceske navrati, obici Mahmutovica, Scuka i Ljevakovica
Limvo Likce

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 03 feb 2015, 21:41

Nova dva igrača o kojim selektor ozbiljno razmišlja su nogometaš talijanske Cesene Milan Đurić i član bundesligaša Paderborna Mario Vrančić.

"Pratimo Đurića i Vrančića, to je ono što smo uspjeli u ovom periodu, razgovarao sam s njima. Moji pomoćnici će otići na neke utakmice u Hrvatsku i Italiju. Naravno, pratit ćemo i Semira Štilića u Wisli", rekao je selektor, čime je pokazao da razmišlja i o Semiru Štiliću.

Napadač Viktorije Plzen Aidin Mahmutović prije nekoliko dana je postigao hat-trick za svoj klub.

"Ako Aidin nastavi postizati golove, vrlo ozbiljno ćemo se pozabaviti njime", jasan je bio Baždarević.
#Salihović

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2015, 21:43

BozePetra je napisao/la:
Nova dva igrača o kojim selektor ozbiljno razmišlja su nogometaš talijanske Cesene Milan Đurić i član bundesligaša Paderborna Mario Vrančić.

"Pratimo Đurića i Vrančića, to je ono što smo uspjeli u ovom periodu, razgovarao sam s njima. Moji pomoćnici će otići na neke utakmice u Hrvatsku i Italiju. Naravno, pratit ćemo i Semira Štilića u Wisli", rekao je selektor, čime je pokazao da razmišlja i o Semiru Štiliću.

Napadač Viktorije Plzen Aidin Mahmutović prije nekoliko dana je postigao hat-trick za svoj klub.

"Ako Aidin nastavi postizati golove, vrlo ozbiljno ćemo se pozabaviti njime", jasan je bio Baždarević.
To je to Meša, još samo desni bek.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2015, 21:54

Svaka cast selektore za obavljeni posao za ovo malo vremena. :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 feb 2015, 22:02

BozePetra je napisao/la:

Ovo je upravo ono sto me raduje, da prati igrace i da su svima vrata otvorena, zavisno od forme, a ne da odmah diskredituje igrace i da im zatvori vrata, kao bivsi selektor.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 feb 2015, 22:21

Treba biti realan i pogledati realno na situaciju. Da je Pape stvarno toliko kvalitetan trener koji je svojim trenerskim umijecem doveo grupu vise ili manje prosjecnih igraca ( tako bar tvrde oni koji hvale Papeta non stop ) na SP sto je planetarni uspijeh i prema njima se isto na samom SP nije obrukao. Kako to da ga nijedna cak ni ove nizerazredne reprezentacije kao sto su Estonija, Latvija ili Azerbajdzan ne zele. Evo naprimjer Azerbajdzan je izabrao Prosineckog koji nema neke uspijehe a nisu Papeta ?? Sta ako kvalifikovati se jednom od tri puta na SP mozda nije toliko uspijeh sa takvim igracima inace ne vidim razloga zasto Pape sada ne trenira makar neki od losijih sporova ?? Nesto tu nije logicno :hmmmmm: :hmmmmm:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 feb 2015, 22:21

Ajax je napisao/la:Treba biti realan i pogledati realno na situaciju. Da je Pape stvarno toliko kvalitetan trener koji je svojim trenerskim umijecem doveo grupu vise ili manje prosjecnih igraca ( tako bar tvrde oni koji hvale Papeta non stop ) na SP sto je planetarni uspijeh i prema njima se isto na samom SP nije obrukao. Kako to da ga nijedna cak ni ove nizerazredne reprezentacije kao sto su Estonija, Latvija ili Azerbajdzan ne zele. Evo naprimjer Azerbajdzan je izabrao Prosineckog koji nema neke uspijehe a nisu Papeta ?? Sta ako kvalifikovati se jednom od tri puta na SP mozda nije toliko uspijeh sa takvim igracima inace ne vidim razloga zasto Pape sada ne trenira makar neki od losijih sporova ?? Nesto tu nije logicno :hmmmmm: :hmmmmm:
Fulao si temu druze.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 feb 2015, 22:23

Pa dobro na temi TSS spominju Papeta vec par stranica. Ova mi se cini prikladnija nego tema o TSS. Jer se ipak radi o temi buduceg selektora. Mogao sam eto i tamo napisati ako to mijenja ista.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 feb 2015, 22:25

Ajax je napisao/la:Pa dobro na temi TSS spominju Papeta vec par stranica. Ova mi se cini prikladnija nego tema o TSS. Jer se ipak radi o temi buduceg selektora.
Bivsi selektor ima svoju temu na Ostalo. Ne da tamo spominju Papeta par stranica, nego se konstantno trolla i dosadjuje jedno te istim forama. Tako se i ovdje cirkus pravi.

Na ovoj temi se dosada najmanje o Mesi raspravljalo, sta vise, cudi me da se uopste par puta spominje, inace 95% postova su i dalje o Papetu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 feb 2015, 22:29

Haj dobro ako ti smeta. Sto se tice Mese sad zasad se nema sta pisati osim da radi dobro svoj posao. Bilo bi jako pozeljno da do utakmice sa Austrijom razgovara jos sa Marticem, Mahmutovicem i mozda Tankovicem i Arslanagicem. Sa zadnjom dvojicom moze isti dan razgovarati. Toliko o novom selektoru jer se nema sta drugo ni za komentarisati.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.