Ma na ignore ga... vidis, ovo je bolest... vanredna sjednica im u klubu, tamo se znoj, Kodri pucaju samare, ne znaju gdje ce, a bolesnik dosao ovdje da lafo provocira... i to zamisli, spominje neke titule, a ni ne znaju kako trofej izgleda...QWERTZ je napisao/la:ma brate mi tih titula imamo za dva zivota tako da nam se nije problem strpiti jednu sezonu, a ne ko neki al otom potom...Gojkara je napisao/la:Šta će te vi osvojiti, nego mi smiješno. pričate priču da vam je samo izboriti evropu, a ne silazite sa kožice koliko se klanjate i molite da osvojite titulu a ponajviše da mi kiksamo.
FK Željezničar (opšte diskusije)
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
Lakše mu saburati na našoj temi..Western je napisao/la:ma Hilmo ih naruzio na njihovoj temi kao zbog gojkre, amidzetana i ostale djece sad ispastaju "normalni" nvijaci pa sad Gojkra internet huligan dosao da dokaze Hilmi da i sa suzama u ocima moze da se prepucava sa nama.AkkaweLy je napisao/la:@Gojkara roniš suze dok ovo pišeš a a ?
Sretna vam godina ovce bekani
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
zloće maleneeee, ne neće oni titulu, bejagi samo evropu

- corleone87
- Kontakt:
"GOTOVO JE GOTOVO"- komentator sa ELTA 1 hahahaGojkara je napisao/la:zloće maleneeee, ne neće oni titulu, bejagi samo evropu![]()
![]()
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Naravno volili bi titulu, ali jbg trenunto nemamo kapaciteta za titulu. Bez jake klupe samo je pitanje vremena kad cemo kiksati, a kiksat cemo 100%. Zato bez brige pitari, nas glavni cilj je i dalje Evropa. Idemo od utakmice do utakmice pa sta Bog da. Igraci imaju nasu podrsku, mi im necemo skidati glave zbog poraza.
maleni počeli i provaljivatiAkkaweLy je napisao/la:@Gojkara, pozdravio te Haurdic

Hocel neko banovati ovog bolida, a meni admin poruku danas pise zasto sam napisao koemntar na njihovoj temi .
A vi kad spamate na našoj temi, onda je ok?terabajt je napisao/la:Hocel neko banovati ovog bolida, a meni admin poruku danas pise zasto sam napisao koemntar na njihovoj temi .

Ovo je moj zadnji post na vašoj ijednoj temi, zloće malene imate pozdrav. Dabogda ispali iz lige!

Hvala na iskrenim željamaGojkara je napisao/la:A vi kad spamate na našoj temi, onda je ok?terabajt je napisao/la:Hocel neko banovati ovog bolida, a meni admin poruku danas pise zasto sam napisao koemntar na njihovoj temi .![]()
Ovo je moj zadnji post na vašoj ijednoj temi, zloće malene imate pozdrav. Dabogda ispali iz lige!

Ljubav klase RADNIČKE !
- corleone87
- Kontakt:
A sutra ce se registrovati sa novim nickom i opet po staromGojkara je napisao/la:A vi kad spamate na našoj temi, onda je ok?terabajt je napisao/la:Hocel neko banovati ovog bolida, a meni admin poruku danas pise zasto sam napisao koemntar na njihovoj temi .![]()

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Divi harmonije medju rajom na terenu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pobjedni ... ica/157218" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 22 mar 2015, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
ma braco shvatite ih da je od danas minus na kosevu, barama, kobiljoj glavi, hotonju i vogosci

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Hvala. I tebi dabogda kući gorilo sve osim sijalice, i visilo sve osim veša.Gojkara je napisao/la:A vi kad spamate na našoj temi, onda je ok?terabajt je napisao/la:Hocel neko banovati ovog bolida, a meni admin poruku danas pise zasto sam napisao koemntar na njihovoj temi .![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- plavipatriota
- Kontakt:
upravo je u ovom razlika između nas i njih, mi smo svjesni da nam tim nije za titule, realno ako se desi šansa, probati iskoristiti, ali cilj je evropa i ja se stvarno molim samo za to... sve iznad je super, ali iskreno ne razmišljam o tome... kao i 90 % navijača!
oni je osvoje i prije nego što počne, osvoje ligu sponzorskim ugovorom, misle da će piloti zabijat golove, i u takvoj situaciji teško je onda shvatiti kad neko ima realna očekivanja...
prvaci svemira ne razumiju!
oni je osvoje i prije nego što počne, osvoje ligu sponzorskim ugovorom, misle da će piloti zabijat golove, i u takvoj situaciji teško je onda shvatiti kad neko ima realna očekivanja...
prvaci svemira ne razumiju!
- corleone87
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Horde zla pa divovi
, kad neko ne umije baš ne umije. Naše pitari još im ispade najbolje.
Prosili po haman cijelom dunjaluku da budu ispred Želje i klub prodali i opet kurko. Kako? Zašto? Dokle?
Cirkus vazda bili i ostali. Jedan grad jedan cirkus. Tako smo ih i posmatrali več skoro 7 decenija.

Prosili po haman cijelom dunjaluku da budu ispred Želje i klub prodali i opet kurko. Kako? Zašto? Dokle?
Cirkus vazda bili i ostali. Jedan grad jedan cirkus. Tako smo ih i posmatrali več skoro 7 decenija.
Haj ovaj @Gojkara papak ko papak, al me sekira onaj @amidzaTan, gdje ba nestade on. Nije da mi nedostaje al nesto sjedim i bas sam se nasekirao za covjeka.
Ne bi me cudilo da sutra na vijestima bude "Anes Haurdic fudbaler Veleza osudjen za ubistvo iz nehata".
Ne bi me cudilo da sutra na vijestima bude "Anes Haurdic fudbaler Veleza osudjen za ubistvo iz nehata".
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Ode Dzeko eto para 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ljudi moji pa danas je teže biti pitar nego rudar. 

Trenutno korisnika/ca: Argentina, AvantiBL, BeYaZ, bhfanatic14, CentarsutNaClanak921, fks74, Fudbalmozak2, Guest1945, Hrammm1921, Noke995, samirr i 107 gostiju.