FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la SrdjanBL » 12 maj 2011, 22:21

Za_raju je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ne volim zalaziti u klupske teme ali ovo moram prokomentarisati:
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/mari ... dica/56827

Ne mogu vjerovati da se covjek "nogira" samo zato sto je prihvatio da bude selektor repke BiH, to je ona drzava koju ce Borac predstavljati u Evropi a trener zbacen zbog te "drzavne" funkcije...
Postaviti cu pitanje vama iz BL da li bi Jagodic bio suspendovan da kojim slucajem postoji repka RS-a i da je izabran na funkciju selektora iste?
% & тога " " ;)
Nije nikakva provokacija ali zista sam znatizeljan zbog kog razloga je nogiran sigurno najbolji trener u BiH,vi ljubitelji Borca sigurno znate iz prve ruke pravi razlog?
Ma ja cu ti reci, zavist, ljubomora, neznanje i amaterizam su glavni razlozi za ovakav potez, ma smijesno sve gade mi se ljudi koji ne znaju ni loptu udariti a vode fudbalske klubove, ovog Sipovca kada vidim sa frizurom her Flik zgadimi se fudbal....

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 12 maj 2011, 22:22

Nije tacno,pravi razlog smjene je neuspjeh u prvenstvu!

Zamjera mu se sto je stvorio samo 8 bodova prednosti u odnosu na amatere iz Zeljeznicara.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 12 maj 2011, 22:33

Nije tacno,pravi razlog smjene je neuspjeh u prvenstvu!

Zamjera mu se sto je stvorio samo 8 bodova prednosti u odnosu na amatere iz Zeljeznicara.
Svaka cast za odgovr, provokatorima treba uzvratiti istom mjerom.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 12 maj 2011, 22:34

Denis Ispušlić je napisao/la:Nije tacno,pravi razlog smjene je neuspjeh u prvenstvu!

To je to

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2011, 22:35

SrdjanBL je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:Ne volim zalaziti u klupske teme ali ovo moram prokomentarisati:

Ne mogu vjerovati da se covjek "nogira" samo zato sto je prihvatio da bude selektor repke BiH, to je ona drzava koju ce Borac predstavljati u Evropi a trener zbacen zbog te "drzavne" funkcije...
Postaviti cu pitanje vama iz BL da li bi Jagodic bio suspendovan da kojim slucajem postoji repka RS-a i da je izabran na funkciju selektora iste?

Nije nikakva provokacija ali zista sam znatizeljan zbog kog razloga je nogiran sigurno najbolji trener u BiH,vi ljubitelji Borca sigurno znate iz prve ruke pravi razlog?
Ma ja cu ti reci, zavist, ljubomora, neznanje i amaterizam su glavni razlozi za ovakav potez, ma smijesno sve gade mi se ljudi koji ne znaju ni loptu udariti a vode fudbalske klubove, ovog Sipovca kada vidim sa frizurom her Flik zgadimi se fudbal....
Nema apsolutno nikakve logike.Prvo rukovodstvo Borca ,kao i ova dvojica iz komiteta su bili bas da Jagodic bude selektor BIH U-21 dok je fsrs bio za onu klocinu Tulica.Koji syebao sve sto syebati dalo.
Znaci kako to da ista ekipa koja je prije dva mjeseca bila listom ZA suspenziju i to javno rekla.Sad fakticki najkvalitetnijeg trener na nasem prostoru,mislim ligi tek tako otpisu.Plus pojacaju BIH repku U-21.Jer ko god dodje umjesto Tulica bit ce bolji.
Da ne govorim koliko ce klub sa tim potezom sam sebe zenuti.Jer novi trener znaci rog u vreci.
P.S Nema ko sta pomisliti,to se odavno zna. ;)Ovaj novi trener ako napravi imalo manji uspjeh,to jest neuspjeh.Opet ce biti ubiVen :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 12 maj 2011, 22:41

Za_raju je napisao/la:Ne volim zalaziti u klupske teme ali ovo moram prokomentarisati:

Ne

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2011, 22:46

Dejan, BL je napisao/la:

Ne
Zasto ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 12 maj 2011, 22:47

Zato sto nam do uspjeha eventualne reprezentacije RS ne bi bilo toliko stalo kao do uspjeha U21 BiH.
ŽEPČE 2005.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2011, 22:52

Denis Ispušlić je napisao/la:Zato sto nam do uspjeha eventualne reprezentacije RS ne bi bilo toliko stalo kao do uspjeha U21 BiH.
E to je onda jako lijepo od vas :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 12 maj 2011, 22:54

Uostalom,ometas nas glupim pitanjima i ne das nam da na miru navijamo za naseg Dinu na Eurosongu.
ŽEPČE 2005.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 12 maj 2011, 23:01

SrdjanBL je napisao/la:Kakav amaterizam ljudi koji vode fk Borac, pa ovo svijet fudbala jos nije vidio. Sada bi volio da Borac ne uzme titulu.... jer sa ovakvim ljudima nema napretka u fk Borac, kakvi su ovo potezi? Opet ce doci neki trener ala Dzimi Maric, i samo cemo da se brukamo...

Ma ostao sam bez teksta :? :? :? :? :? :?
Ama, "pabizo" naiskav'o, naiskav'o......i dosadio i svijetu i Bogu pa mu želja bi Uslišena! :o :mrgreen:

PS:
Banja Luka, i njen 'simbol' Borac, je jedinstvena po mnogo čemu pa i ovom - šutnuše trenera kojim im napravi najveći uspjeh koji sanjanju 20 godina....

Pripazite, ipak, malo na "pabiza" da se čovjeku što ne dogodi, nedajbože, od prevelike radosti... 8-)
Bosno moja poharana....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 12 maj 2011, 23:03

Pripazite, ipak, malo na "pabiza" da se čovjeku što ne dogodi, nedajbože, od prevelike radosti... 8-)
Mora se pripremati za konferenciju za stampu, sutra ga promovisu :)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 12 maj 2011, 23:16

Papalukas je napisao/la:
Mora se pripremati za konferenciju za stampu, sutra ga promovisu :)

Ipak, vi njega 'pripazite'.
"banjalukalive":
Miroslav Ćiro Blažević mogao bi naredne fudbalske sezone da preuzme trenersku palicu banjalučkog Borca jer dosadašnji šef struke Vlado Jagodić preuzima mladu reprezentaciju BiH.

"Press RS" piše da jedina prepreka Ćirinom dolasku u Banjaluku jeste milionski ugovor koji ima s olimpijskom reprezentacijom Kine, ali bi taj problem mogao biti riješen jer "hrvatski stručnjak ima ogromnu želju da trenira srpski klub".

Blažević otkriva da se u najvećem gradu Srpske osjeća kao kod kuće, da su Banjalučanke najlepše žene na svijetu i da u gradu na Vrbasu ima mnogo prijatelja, od kojih su neki i u Upravi Borca.....http://www.banjalukalive.com/fudbal/spe ... borac.html
:shock: :roll:
Bosno moja poharana....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 12 maj 2011, 23:26

"banjalukalive":
Miroslav Ćiro Blažević mogao bi naredne fudbalske sezone da preuzme trenersku palicu banjalučkog Borca jer dosadašnji šef struke Vlado Jagodić preuzima mladu reprezentaciju BiH.

"Press RS" piše da jedina prepreka Ćirinom dolasku u Banjaluku jeste milionski ugovor koji ima s olimpijskom reprezentacijom Kine, ali bi taj problem mogao biti riješen jer "hrvatski stručnjak ima ogromnu želju da trenira srpski klub".

Blažević otkriva da se u najvećem gradu Srpske osjeća kao kod kuće, da su Banjalučanke najlepše žene na svijetu i da u gradu na Vrbasu ima mnogo prijatelja, od kojih su neki i u Upravi Borca.....http://www.banjalukalive.com/fudbal/spe ... borac.html
Ma gluposti nevidjene, mislim da niko ziv ne zna ko ce biti trener, novine pisu ovo sto se vrti po forumima, Pres uglavnom prednjaci sa glupostima, prije dva dana sa mi dva igraca rekla da ce najvjerovatnije biti Ljupko Petrovic, al izgleda da to niko ziv ne zna.....
Ja se nadam da ce Pabizo biti trener ko god bio, ili bar njegov co'ek :)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 12 maj 2011, 23:43

Vala i ja bi, sad, baš volio da to bude "pabizo"!
"Pogurajmo" čovjeka, zaslužio je - koliko je truda do sad uložio.....

* Il' - vratite Đimijaaaa!
Bosno moja poharana....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 12 maj 2011, 23:52

Nemoj samo Dzimija :evil: :evil: :evil:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2011, 23:53

Denis Ispušlić je napisao/la:Uostalom,ometas nas glupim pitanjima i ne das nam da na miru navijamo za naseg Dinu na Eurosongu.
Mada su vecinom odgovori gluplji,to jest neistiniti.Pravi razlog je kao sto bi Marinko Cutuk rekao''zayeb'o se :lol:
P.S Nemas potrebe navijati za Dinu kad se ulazak u finale vec znao unaprijed.Dovoljno mu je bilo da se pojavi.
To je bilo samo formalno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 12 maj 2011, 23:54

Papalukas je napisao/la:Nemoj samo Dzimija :evil: :evil: :evil:
Ma, sjetih se da ga je "pabizo" mnogo hvalio..... :twisted:
Bosno moja poharana....

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 12 maj 2011, 23:56

Ma imenovanje Vinka Marinovica je gotova stvar,samo je dilema hoce li ekipu preuzeti odmah ili na kraju prvenstva.
ŽEPČE 2005.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 maj 2011, 00:02

Denis Ispušlić je napisao/la:Ma imenovanje Vinka Marinovica je gotova stvar,samo je dilema hoce li ekipu preuzeti odmah ili na kraju prvenstva.
Onda, bolje odmah - neka on proslavi titulu, zaslužio je, a ne "mali Murinjo" što bi kaz'o onaj njegov "obožavalac"....
Bosno moja poharana....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.