U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Bravo @sajo
Konačno malo kvaliteta na ovom forumu.
Konačno malo kvaliteta na ovom forumu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
Pa Burnic zeli igrati za nas ali ga ovi lijeni kreteni ignorisu. Jedino da Mesa nesto pokrene.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: U-21, U-19, U-17
Jedan je Vlado Jagodic. 

Ocigledno da momci trebaju platiti ili njihovi mendzeri da bi bili pozvani u reprezentaciju. Koja **** sjede u foteljama majko draga 

Re: AW: U-21, U-19, U-17
Vlado, Srbine, Bošnje su uz tebe!Goalgetter je napisao/la:Jedan je Vlado Jagodic.
za sta ovaj konj jaha prima platu? sta je u opisu njegovog radnog mjesta, kako provede "radni dan"?
sve vam j.ebem
treba begica pritisnut zbog ovih lelemuda... drugacije nista
sve vam j.ebem
treba begica pritisnut zbog ovih lelemuda... drugacije nista
Koji si ti pakas Sakibe. Dajes svim igracima sa klupe sansu od prve minute a ostavljas Musiju na klupi. Ako ti vec nije primarni cilj pobijeda promjeni i golmana. Samo kad nas moze selektor izmjeniti tim da bi svi igrali unjesto da proba osvojiti sva tri meca i uzet dobru poziciju pred elitni krug.
Ovo vam je dokaz da nasim selektorima iskljucivo samo cilj u elitni krug proci, a kasnije ko ga yebe. Ipak sretno nasim momcima.
Edit: Ukrajina vodi od prve minute.
Ovo vam je dokaz da nasim selektorima iskljucivo samo cilj u elitni krug proci, a kasnije ko ga yebe. Ipak sretno nasim momcima.
Edit: Ukrajina vodi od prve minute.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ovaj sakib veze nema hadzić klasićni špic a kod prekida ga vraća na 30 metara levat klasićni valjda se boji sakib da ne da gol pa valja tomasa na klupu a tako se nije dogovorio sa dinamom
Ukraina vodi 3:0.Kakvi su ovo treneri i sta rade od ovih reprezentacija mila majko.
E da je vise trenera kao sto je bio Vlado Jagodic u mladim selekcijama. Doduse Malkocevic i nije toliko los. Prosla utakmica je bila fenomenalna. Ne znam zasto je toliko promijesao sastav sada.
Ma uopste nije los trener. Kamo srece da nastavi biti selektor jos iduci 10 godina... Ncnc.. Ocekuje nas nova pusiona na proljece. 
1-13 u sutevima

1-13 u sutevima

Izvlacenje je treceg decembra u Nyonu. Na zavrsni turnir idu osam prvo plasirani i sedam drugo plasirani ekipa zajedno sa domacinom Azerbejdzanom.
I ako nisam neki optimista da bi mogli nesto vece napraviti u Elitnom krugu, neka mi/nam momci pokazu da nisam/nismo u pravu.
Irska Republika
Bosna i Hercegovina
Izrael
Finska

Spanija
Bosna i Hercegovina
Srbija
Slovenija

sta pise, u kojem klubu trenutno igra? (ne vidi se na slici)
meni ne poznat
meni ne poznat
- Goalgetter
- Kontakt:
Takodjer nikad cuo za ovog. 

Rođen gdje i Hitler lololoKapitano je napisao/la:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kenan Pirić (Sloboda), Goran Karačić (Zrinjski), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Renato Gojković (Istra 1961, Hrvatska), Aleksandar Jovičić (Rudar Prijedor), Kerim Memija (Željezničar), Miloš Šatara (Mladost Lučani, Srbija), Haris Hajradinović (Gent, Belgija), Siniša Saničanin (Borac), Damir Sadiković (Željezničar), Ćazim Suljić (Saint Etienne, Francuska), Deni Milošević (Waasland-Beveren, Belgija), Ajdin Redžić (Borac), Dino Bajrić (Kaiserslautern, Njemačka), Marin Popović (Čelik), Josip Ćorluka (Široki Brijeg), Luka Menalo (Široki Brijeg), Armin Ćerimagić (Gornik Zabrze, Poljska), Smail Prevljak (Red Bull Salzburg, Austrija), Kemil Festić (Albacete, Španija).
SPisak U21 za Engleze. NE mogu da vjerujem da će AMir igrati za U19 a Redžić neće. Trebala su obojica tamo ići jer je ovdje sve gotovo. U19 bi imala beton vezni red Amir, Gojak i Redža.
SPisak U21 za Engleze. NE mogu da vjerujem da će AMir igrati za U19 a Redžić neće. Trebala su obojica tamo ići jer je ovdje sve gotovo. U19 bi imala beton vezni red Amir, Gojak i Redža.
da li Amar Rahmanović ima pravo nastupa za U-21, ako da, ne znam zašto nije pozvan
Trenutno korisnika/ca: worchester i 17 gostiju.