Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Odgovorno tvrdim da bi ovi momci skupili vise bodova od primadona iz prve ekipe ove sezone na gostovanjima. Doduse, to i nije toliko tesko, trebali bi odigrati samo jednu nerijesenu utakmicu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gdje je ovaj Mavropanos bio do sada i zasto lik nije dobijao sanse?
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Xhaku ako ne prodaju na ljeto, ne znam šta će da rade sa njim
Taj frajer nema veze o fudbalu, svaka mu je prejaka lopta, svaka prekratka, spor je, smotan, ne zna napraviti faula da valja, od 10 dugih pasova 1 pogodi i to jedva
Nelson grozan, Auba loš
Taj frajer nema veze o fudbalu, svaka mu je prejaka lopta, svaka prekratka, spor je, smotan, ne zna napraviti faula da valja, od 10 dugih pasova 1 pogodi i to jedva
Nelson grozan, Auba loš
I onda ljudi kazu da im je zao sto Venger ide. Izgubio je sve osobine koje su ga krasile ranije, a jedna od tih je bila forsiranje mladih igraca. Covjek je postao zestoki papucar u fudbalskom zargonu.Jack je napisao/la:Gdje je ovaj Mavropanos bio do sada i zasto lik nije dobijao sanse?
I opet najgori na terenu oni koji su igrali cijelu sezonu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako ovo brate? Kratka, al' zato jaka jelde...AA23 je napisao/la:Xhaku ako ne prodaju na ljeto, ne znam šta će da rade sa njim
Taj frajer nema veze o fudbalu, svaka mu je prejaka lopta, svaka prekratka.

Gledam sad kako momak prsima zaustavi loptu, pa onaj Koss je onako milion puta pogrijesio nakon sto mu se lopta odbije od prsa do protivnika.bega_afc je napisao/la:I onda ljudi kazu da im je zao sto Venger ide. Izgubio je sve osobine koje su ga krasile ranije, a jedna od tih je bila forsiranje mladih igraca. Covjek je postao zestoki papucar u fudbalskom zargonu.Jack je napisao/la:Gdje je ovaj Mavropanos bio do sada i zasto lik nije dobijao sanse?
Jedva cekam slijedecu sezonu. Ne zbog nekih ocekivanja ili nekih trofeja jer smo mi daleko od toga nego zbog puno neiskoristenog potencijala kojeg ovi mladi igraci sigurno imaju!
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ako nista, prestat' cu izbjegavati utakmice. Zadnjih 5 godina kao da lijepis one preslikace iz zvaka na ruke. Taman ga isperes, kupis novu zvaku kad qrko, opet ista sliba i sve ponovo.Jack je napisao/la:Gledam sad kako momak prsima zaustavi loptu, pa onaj Koss je onako milion puta pogrijesio nakon sto mu se lopta odbije od prsa do protivnika.bega_afc je napisao/la:I onda ljudi kazu da im je zao sto Venger ide. Izgubio je sve osobine koje su ga krasile ranije, a jedna od tih je bila forsiranje mladih igraca. Covjek je postao zestoki papucar u fudbalskom zargonu.Jack je napisao/la:Gdje je ovaj Mavropanos bio do sada i zasto lik nije dobijao sanse?
Jedva cekam slijedecu sezonu. Ne zbog nekih ocekivanja ili nekih trofeja jer smo mi daleko od toga nego zbog puno neiskoristenog potencijala kojeg ovi mladi igraci sigurno imaju!

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Xhaka je fenomen. Jedva čekam novog trenera da ga prekomanduje na poziciju prodavača boze na stadionu.
@bega
Pa Xhaka je konobarisao garant. "Daj jednu kratku, prejaku."
@bega
Pa Xhaka je konobarisao garant. "Daj jednu kratku, prejaku."
Ovaj Xhaka napravi 1000 gresaka i onda ga prosere
Bravo Miki
Bravo Miki
Brao miki
Ma ja, vidi se da momak zna lopte
- QUARTERBACK
- Kontakt:
xhaka nam kapiten tek sad vidim
nas najbolji igrac u zadnje vrijeme, zasluzeno

nas najbolji igrac u zadnje vrijeme, zasluzeno
Al kako nama fali igrač koji zna bez komplikacija odigrat oko protivničkog 16. Svaki drugi Arsenalov igrač bi onde pokušao pas Aubi, bukvalno svaki
-
- Kontakt:
Mali grk ponajbolji igrac nazad.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo jedne svake prejake
A vadit Mikia,anell je napisao/la:Daj sad Welbeceta da im i on uvali.
Mavropanos

Dosta mu je ovo poslije one povrede,a protiv Atletika mora poceti.Jack je napisao/la:A vadit Mikia,anell je napisao/la:Daj sad Welbeceta da im i on uvali.
Mavropanos
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.