Grbavica plava neman , dodjes nevin odes jeb.an
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Procitao sam jedan dobar komentar:D

- feningitm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sto se mene tice, moze opet.
Al' eto, prvo sad odigrati protiv Zrinjskog u subotu, sto jaca posjeta da bude jer ce nam pobjeda u ovoj utakmici vrijedi dosta sto za bodovno stanje na tabeli sto za psiholosko stanje pred predstojece derbi(je) u kupu.
[youtube][/youtube]
Sto se mene tice, moze opet.
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bice teska ova utakmica sa Zrinjskim. Treba zaista velika podrska svih nas..
FORZAAA ZELJOOOOO!
[youtube][/youtube]
S obzirom da Vas vecina govori da se igra u nocnom terminu (18.30h), ocekujem ovakvu posjetu (isljucivo rade zabrane), ali takoder ovakav rezultat, mada i 0:0 nije za odbacit...
FORZAAA ZELJOOOOO!
[youtube][/youtube]
S obzirom da Vas vecina govori da se igra u nocnom terminu (18.30h), ocekujem ovakvu posjetu (isljucivo rade zabrane), ali takoder ovakav rezultat, mada i 0:0 nije za odbacit...
Jel neko trening pratio? Kakvo je zdrastveno stanje ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
I jos da pitam jel tomic trenirao hocel biti spreman za zrinjski.Format je napisao/la:Jel neko trening pratio? Kakvo je zdrastveno stanje ?
- SarajlijaTM
NabrijanoFormat je napisao/la:Jel neko trening pratio? Kakvo je zdrastveno stanje ?
i na ovom snimku se vidi kako su pomoćne sudije loše u našoj ligi,par puta su nam svirali ofsajd a jasno se vidi da uopšte nema ni govora o ofsajdu..DzoleZeljo je napisao/la:Bice teska ova utakmica sa Zrinjskim. Treba zaista velika podrska svih nas..
FORZAAA ZELJOOOOO!
[youtube][/youtube]
ne znam za vas al meni je tekma protiv Zrinjskog na Koševu, i gol Zubanovića u 91 minuti,za našu pobjedu od 2:1 jedna od dražih,kakav je to samo huk bio poslije gola,poslijee te tekme smo igrali finale protiv Sarajeva, i tu se desila moja najdraža pobjeda(Zubandan) hahaha
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Vjera mi neda, ali inace bi ti rado pare uzeo.Baja_Zvjerka je napisao/la:Buu, ti i ja po stoju??? Smori me tvoj vjecni pesimizam...
http://fkzeljeznicar.ba/aktivirajte-bes ... netu/8146/" onclick="window.open(this.href);return false;
I treba ovako, slika za fb 20 KM
NO PYRO NO PARTY
neceterabajt je napisao/la:I jos da pitam jel tomic trenirao hocel biti spreman za zrinjski.Format je napisao/la:Jel neko trening pratio? Kakvo je zdrastveno stanje ?
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Neće ni legati. Klub nema veze s tim, sveradi savez i uefa, i tender raspisuje, sve.Buu je napisao/la:Jesu legle pare od uefe za stadion ?
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
A gledaj kako se Slviji ovdje nabija sto nije isplatila pare, pa sta je sa parama od Sehe?
yebes mu mater od sad radit samo sa njemcima i englezima, pa makar nikog ne prodali.
yebes mu mater od sad radit samo sa njemcima i englezima, pa makar nikog ne prodali.
kad su turci, rusi, grci i cif.uti u pitanju traziti 100 % avans
NO PYRO NO PARTY
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Mislim da je to april, ali nisam siguran.Buu je napisao/la:Pa zna li se kad ce lova leci savezu ?
Neće ni savez feninga vidjeti! UEFA je rekla, kako sam ja čitao, da će pare poslati direktno izvođačima radova, a da savez i klubovi moraju sve ostalo završiti i poslati im sve potrebno. To je ogromna procedura, bog zna kad će se sve to završiti. Treba naći neki članak o tome pa vidjeti, ali mislim da je ovako kao što sam napisao.Buu je napisao/la:Pa zna li se kad ce lova leci savezu ?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Pa znal neko sta ce se konkretno kod nas radit na stadionu?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
mukitmovac
- Kontakt:
Kakva 2 bitna gola Rovcanina u kupu, a onda zbog povrede propade, stvarno steta.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Pokušao sam, ali ne mogu da nađem niti jedan članak o tome. Mislim da je neko iz uprave govorio o tome kako nam je teren "dobar" i kako je to nedovoljno novca za nekog grijanja terena i sl. Isto tako, nedovoljno je i za novu tribinu i sl. pa će (ako se ne varam) raditi svlačionice.neroazzuro je napisao/la:Pa znal neko sta ce se konkretno kod nas radit na stadionu?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Adviser je napisao/la:Pokušao sam, ali ne mogu da nađem niti jedan članak o tome. Mislim da je neko iz uprave govorio o tome kako nam je teren "dobar" i kako je to nedovoljno novca za nekog grijanja terena i sl. Isto tako, nedovoljno je i za novu tribinu i sl. pa će (ako se ne varam) raditi svlačionice.neroazzuro je napisao/la:Pa znal neko sta ce se konkretno kod nas radit na stadionu?
prije svega kupit ce neke mega giga prskalice za travnjak koje se nece mjenjati bas bas dugo vremena
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.