" onclick="window.open(this.href);return false;
ja nikako ne mogu da nadjem prvu epizodu zeljo tv da pregledam kad smo igrali protiv celika

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
to je ta, hvalasamerloff je napisao/la:3 1 smo dobili.. tekmu kad je bila 1987 koreo
" onclick="window.open(this.href);return false;
I jos da pitam jel tomic trenirao hocel biti spreman za zrinjski.Format je napisao/la:Jel neko trening pratio? Kakvo je zdrastveno stanje ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NabrijanoFormat je napisao/la:Jel neko trening pratio? Kakvo je zdrastveno stanje ?
i na ovom snimku se vidi kako su pomoćne sudije loše u našoj ligi,par puta su nam svirali ofsajd a jasno se vidi da uopšte nema ni govora o ofsajdu..DzoleZeljo je napisao/la:Bice teska ova utakmica sa Zrinjskim. Treba zaista velika podrska svih nas..
FORZAAA ZELJOOOOO!
[youtube][/youtube]
S obzirom da Vas vecina govori da se igra u nocnom terminu (18.30h), ocekujem ovakvu posjetu (isljucivo rade zabrane), ali takoder ovakav rezultat, mada i 0:0 nije za odbacit...
Vjera mi neda, ali inace bi ti rado pare uzeo.Baja_Zvjerka je napisao/la:Buu, ti i ja po stoju??? Smori me tvoj vjecni pesimizam...
neceterabajt je napisao/la:I jos da pitam jel tomic trenirao hocel biti spreman za zrinjski.Format je napisao/la:Jel neko trening pratio? Kakvo je zdrastveno stanje ?
Neće ni legati. Klub nema veze s tim, sveradi savez i uefa, i tender raspisuje, sve.Buu je napisao/la:Jesu legle pare od uefe za stadion ?
Mislim da je to april, ali nisam siguran.Buu je napisao/la:Pa zna li se kad ce lova leci savezu ?
Neće ni savez feninga vidjeti! UEFA je rekla, kako sam ja čitao, da će pare poslati direktno izvođačima radova, a da savez i klubovi moraju sve ostalo završiti i poslati im sve potrebno. To je ogromna procedura, bog zna kad će se sve to završiti. Treba naći neki članak o tome pa vidjeti, ali mislim da je ovako kao što sam napisao.Buu je napisao/la:Pa zna li se kad ce lova leci savezu ?