Nego sta god da se napravi bice ok
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
nije propao zbog povrede nego je momak bio udaren u glavumukitmovac je napisao/la:Kakva 2 bitna gola Rovcanina u kupu, a onda zbog povrede propade, stvarno steta.
"U Bijeljini su zaista bili teški uslovi za igru, a ja sam dobio priliku kao defanzivni veznjak. Nažalost, Tomić se povrijedio, tako da igrao na njegovoj poziciji. Naravno, to nije opravdanje za nešto lošiju predstavu, ali vjerujem da će već u utakmici protiv Zrinjskog to izgledati mnogo bolje."
"Naravno, nadam se i velikom broju navijača, jer se dugo nismo vidjeli i siguran sam da smo poželjeli jedni druge."
Veznjak plavih nudi i recept za pobjedu...
"Boriti se i sve bi trebalo biti u redu. Uz malo sreće i borbenost je nekad dovoljna, a kvalitet za pobjedu imamo."
"Imamo puno povrijeđenih i rovitih, ali svaki od nas je svjestan da nosi dres Želje i da je s razlogom tu. Krpimo se, ali koga njema, bez njega se mora", riječi su Enisa Sadikovića.
Podsjetimo, u konkurenciji za početni sastav su, nakon što su preskočili gostovanje u Bijeljini, Nermin Jamak, Damir Sadiković i Semir Kerla, dok su van stroja Benjamin i Elvir Čolić, Josip Kvesić, Tomislav Tomić i Marijan Antolović, a uz sve to, upitan je nastup Armina Hodžića.
Ne, biće spreman za derbi aBd. Jamak igra.terabajt je napisao/la:Igral Tomić sutra?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, kontra, kosuljaplava, Lokomotifa i 60 gostiju.