Koja epizoda? Mislim da sam u zivotu pogledao samo 2 epizodehifans je napisao/la: zna Izet šta valja![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jkogo rotcimi
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Mulalcu poglambe ga
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Pozzz...za sve zaljubljenike u bordo boju 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
hvala ti dobro nam došaoBordoDiv je napisao/la:Pozzz...za sve zaljubljenike u bordo boju
Sarajevo ljubavi moja!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
prati li ko vremensku prognozu, ne bi bilo lose da ostane ovako vrijeme do vikenda
Vedro.QUARESMA 18<<< je napisao/la:prati li ko vremensku prognozu, ne bi bilo lose da ostane ovako vrijeme do vikenda
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Dobar je termin, samo da ne zaboravim navit' sat
hvala svima
Orton
Sto saljes PP kada si onemogucio primanje istog.
Sto saljes PP kada si onemogucio primanje istog.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Da je kako Adisa Jahovica vratiti 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da li to znaci, da mozda imas informaciju da ga vracamoShooter je napisao/la:Da je kako Adisa Jahovica vratiti
nezz kako ce se uklopiti, onda je na vrislama igro a sad ima i janjetine, da mu ne presjedne bojim se 
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Sram vas bilo da ne pridjete navijacima, jos ste vece ****** nego sto sam mislio. Trebali ste prici i stajati da vam J*** majku 5 minuta, da vam ja ne J***. I od sad ne budete li prisli navijacima i poslije pobjede i poraza otjerat cu vas sve."
"Od sad vam nece trebati Ibrakovic ni Selimovic, ni bilo ko drugi...ja cu vam licno papire donositi i kupite prnje
Vise nikome nema upozorenja, glave skidam od sad.
Stao sam iza vas poslije derbija, ali ste pokazali da niste zasluzili i vise vas nikad necu stititi."
"Od sad vam nece trebati Ibrakovic ni Selimovic, ni bilo ko drugi...ja cu vam licno papire donositi i kupite prnje
Stao sam iza vas poslije derbija, ali ste pokazali da niste zasluzili i vise vas nikad necu stititi."
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
[youtube][/youtube]

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tebra ako je ovo istina onda ima nade za nasMortemHz je napisao/la:"Sram vas bilo da ne pridjete navijacima, jos ste vece ****** nego sto sam mislio. Trebali ste prici i stajati da vam J*** majku 5 minuta, da vam ja ne ****. I od sad ne budete li prisli navijacima i poslije pobjede i poraza otjerat cu vas sve."
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema sa njim zajebancije, frajer ne moze da vjeruje kakvi ljudi igraju za nas, budala je i on okrenut ce ga pa ce dovest 15 stranaca sad na polusezoni a 6 smije biti registrovano u jednoj utakmici
dao im je jos ove utakmice sto su ostale do kraja polusezone da vidi ko ce zasluziti da igra za Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
jel ovo Jesara izjavio?MortemHz je napisao/la:Nema sa njim zajebancije, frajer ne moze da vjeruje kakvi ljudi igraju za nas, budala je i on okrenut ce ga pa ce dovest 15 stranaca sad na polusezoni a 6 smije biti registrovano u jednoj utakmicidao im je jos ove utakmice sto su ostale do kraja polusezone da vidi ko ce zasluziti da igra za Sarajevo