FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
brate, druze care, uvijek i samo za FK Slobodu, a nikad za pojedince i licni interes!
+1Sariel1987 je napisao/la:brate, druze care, uvijek i samo za FK Slobodu, a nikad za pojedince i licni interes!
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Sariel1987
- Kontakt:
rekose skupstina do kraja maja,sta bi???promjena stauta? visegodisnje iskustvo nalaze da vjerujemo da od tog nema nista, i da je to bilo samo zarad smirivanja mase..
ko je kriv? azmir i tu?
evo jednostavno, sta bi sa skupstine?
ko je kriv? azmir i tu?
evo jednostavno, sta bi sa skupstine?
- Beduin
- Kontakt:
Rijetku kahvu mi zena pristavila, ne mogu jos trezveno da razmisljam. 
Bice skupstina, kad dovedemo prinove i trenera, da se ima o cemu pricati. Doci ce i taj vrli advokat da nam prezentuje naredne korake kontratuzbi, kao i onaj Bandak sto ga ne interesuje fudbal ali dobre tabele zna crtati. Na kraju izlaganja Kozlic ce pokazati svu vokabularnu raskos i nacitanost.
Bice skupstina, kad dovedemo prinove i trenera, da se ima o cemu pricati. Doci ce i taj vrli advokat da nam prezentuje naredne korake kontratuzbi, kao i onaj Bandak sto ga ne interesuje fudbal ali dobre tabele zna crtati. Na kraju izlaganja Kozlic ce pokazati svu vokabularnu raskos i nacitanost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci veselo, odo ja u ribe onda jes da je vruČo al durace se nekako, uz hladan spricer

- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno da je samo za Slobodu. Problem je onih kojima Sloboda nije na prvom mjestu. Oni imaju svoje obozavaoce u politicko-boljsevickom krugu.Sariel1987 je napisao/la:brate, druze care, uvijek i samo za FK Slobodu, a nikad za pojedince i licni interes!
Za njih je jos uvijek Causevic junak, zbog kojeg planu zgrada Sodaso.
Kada bi dosao neki seik da ulozi u Slobodu oni bi trazili crvenu clansku karticu i hvalu na njihov racun.
Nisam za ove nacionaliste, ali nisu dobri ni ovi socijal gurbeti koji lazu. U stvari, lazi pale koliko je narod glup i zaostao. Nas lazu godinama zar ne?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
To je najbolje. Odoh i ja na jezero, na splav, valjda je od vode malo hladovinije. Malo spricera nece biti na odmet. Ima se prekovremenih dezura.Sariel1987 je napisao/la:znaci veselo, odo ja u ribe onda jes da je vruČo al durace se nekako, uz hladan spricer![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Evo kaze Čabrija da se Subić mozda i vrati u Tuzlu, ali ne u Slobodu....
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Zna li neko kad je prozivka ?
Sta je ovo 11 h , a nije potpisala ni jedna kanta od igraca
Mozda dsn dodje i neko pojacanje
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Da nikog ovi ne dovedu, to je pojačanjeSlobodas je napisao/la:Sta je ovo 11 h , a nije potpisala ni jedna kanta od igracaMozda dsn dodje i neko pojacanje
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Doci ce danas Hajdarevic i Mustafic.
Sutra u 10.fenorth je napisao/la:Zna li neko kad je prozivka ?
Kad smo vec kod politike, Jasminova struja zje za koaliciju s PDA. Sta cemo sadPenaltiky je napisao/la:Čovjek je ušao u PDA, poznate altruiste pored kojih SDA izgleda ko etalon za Čojštvo i Junaštvo, i izlazak pred izbore, sve slučajnost do slučajnosti.
Niko, niko, samo Sloboda
- RollingPaper
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Da nikog ovi ne dovedu, to je pojačanjeSlobodas je napisao/la:Sta je ovo 11 h , a nije potpisala ni jedna kanta od igracaMozda dsn dodje i neko pojacanje
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sutra.fenorth je napisao/la:Zna li neko kad je prozivka ?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
**** hin fameliju.katarakta je napisao/la:Kad smo vec kod politike, Jasminova struja zje za koaliciju s PDA. Sta cemo sadPenaltiky je napisao/la:Čovjek je ušao u PDA, poznate altruiste pored kojih SDA izgleda ko etalon za Čojštvo i Junaštvo, i izlazak pred izbore, sve slučajnost do slučajnosti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
treba hin nahpastPenaltiky je napisao/la:**** hin fameliju.katarakta je napisao/la:Kad smo vec kod politike, Jasminova struja zje za koaliciju s PDA. Sta cemo sadPenaltiky je napisao/la:Čovjek je ušao u PDA, poznate altruiste pored kojih SDA izgleda ko etalon za Čojštvo i Junaštvo, i izlazak pred izbore, sve slučajnost do slučajnosti.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Hocemo im ici traziti finansijski izvjestaj, dje pecatBeduin je napisao/la:Hajde makar Fukare su sjele i odlucile ugasiti podgrupe i krenuti na tribinu kao Fukare ponovo. Bez podjela, bez podgrupa, svjesni mijesanja politike i materijalne koristi.
Like it.
Znaci, sad i mi forumasi moramo na kahvu i dogovoriti se na cijoj smo strani kluba, odnosno protiv koga i cega smo
Ps. Svaki pomak naprijed pozdravljam i podrzacu.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Probisvjet je napisao/la:To je najbolje. Odoh i ja na jezero, na splav, valjda je od vode malo hladovinije. Malo spricera nece biti na odmet. Ima se prekovremenih dezura.Sariel1987 je napisao/la:znaci veselo, odo ja u ribe onda jes da je vruČo al durace se nekako, uz hladan spricer![]()

Haj Ž.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.