a da penalu prethodi ofsajdarelinho je napisao/la:Ja bih vise volio neki neregularan penal da bude
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- diplomatija
- Kontakt:
Narvoza neka Opasna, da je samo da prodje ovo sat dva da se krene i ocekujem ludnicu, jer uspio Sam dvojicu jarana nagovoriti da idu, a idu samo na evropske utakmice..
- corleone87
- Kontakt:
Evropejci ljudidiplomatija je napisao/la:Narvoza neka Opasna, da je samo da prodje ovo sat dva da se krene i ocekujem ludnicu, jer uspio Sam dvojicu jarana nagovoriti da idu, a idu samo na evropske utakmice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
obavljena gradjanska duznost,diplomatija je napisao/la:Narvoza neka Opasna, da je samo da prodje ovo sat dva da se krene i ocekujem ludnicu, jer uspio Sam dvojicu jarana nagovoriti da idu, a idu samo na evropske utakmice..
meni ce biti malo lakse, ja povedem jarana koji ide samo ako ga ja zovnem,
tako da samim tim i on ide ako ja idem.
hajmo sada realno, sve preko 5000 je odlicno.
Bravo ljudi ,svaka cast ko god nagovori nekog da ide 
Nego Tomic bi mogao biti spreman !? Jamak znaci igra,moglo bi se ovo fio uzet
Nego Tomic bi mogao biti spreman !? Jamak znaci igra,moglo bi se ovo fio uzet
Zeljeznicar! 1921 !
nisam pesimista inace ali danas sam prilicno pesimistican sto se tice utakmice ponajvise zbog neigranja Tomica ....
a sto se tice posjete moja prognoza je 5500 plafon.
a sto se tice posjete moja prognoza je 5500 plafon.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Ne igra ni Tomo, ni Jamak.
90% igra ovaj sastav: Fićo - Stana, Sejo, Bogi, Zelja - Hasan, Zola, Svraka, Selim, Ara, Ramić.
Selim i Ara po krilima.
90% igra ovaj sastav: Fićo - Stana, Sejo, Bogi, Zelja - Hasan, Zola, Svraka, Selim, Ara, Ramić.
Selim i Ara po krilima.
- diplomatija
- Kontakt:
Ja cu biti zadovoljan sa peticom, jer ipak je to pun jug i solidan sjever, a znamo kako je kad je jug pun, sve Sam ja ovoj dvojici obezbijedio, samo da bude sto manje praznih stolica
Ma bojim se da Zola pocne,igrao je i za mladu onu utajkmicu,ne znam ...fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igra ni Tomo, ni Jamak.
Selim i Ara po krilima.
Zeljeznicar! 1921 !
- Neandertalac
- Kontakt:
Danas , svi kao jedan , da damo podrsku nasim igracima , i da zajedno proslavimo vrlo bitnu pobijedu , koja ce nam dati dodatnu motivaciju pred nadolazece utakmice u prvenstvu i kupu .
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nego ja se ne sjecam da smo mi imali ikad ovakve probleme sa povredama,ovo nije normalno ..
Zeljeznicar! 1921 !
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Zola počinje, Dado ga mijenja.Format je napisao/la:Ma bojim se da Zola pocne,igrao je i za mladu onu utajkmicu,ne znam ...fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igra ni Tomo, ni Jamak.
Selim i Ara po krilima.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Pobjeda je najvažnija, ali ako već do nje dođe onda bi bilo odlično da bude 1:0 ili bilo koja druga od dva razlike. U tom slučaju bi Zrinjskom otišli na +6
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Obavljena gradjanska duznost, poveo dvojicu evropejaca
Idemo malena, nisam ja loš...
Ocekujem tesku utakmicu i minimalnu pobjedu, dosta za nova tri boda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svi na Grbavicu! Ostalo kako bude. Podržati momke ..
- corleone87
- Kontakt:
Ma zadovoljan i sa 1:0 pa makar i 90 zabili samo da dobijemo..Elegant je napisao/la:Ocekujem tesku utakmicu i minimalnu pobjedu, dosta za nova tri boda.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Jel to igra Ramic u prvoj postavi.Odo uzet bobu i na tekmu inace moze svasta bit ostarilo se.
Jel to igra Ramic u prvoj postavi.Odo uzet bobu i na tekmu inace moze svasta bit ostarilo se.