Ako moze samo pojasnjenje koji cigani i gdje su to pokusali akcijati lesinare???
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Ni jedan jedini član pozdravraketaspadobranom je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:04Suvorov je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:26Uh gomila poluinformacija sa facebooka i youtuba.raketaspadobranom je napisao/la: ↑03 nov 2022, 19:48Tako ide njihova pjesma. Imaš na youtube - 15 godina lešinara sa Starčevice. Tu spominju i onu "15 godina u ovome gradu zna se ko prvi udara u bradu" a Starčevica ih je prva izdala kad su se okrenuli. Sad će im brzo 20. rođendan, mislim da je više neće pjevati![]()
Kako ih je izdala? To je napisao neki lik sa laznog profila na fb na nekoj stranici tipa Balkanski navijaci i ti to uzimas kao cinjenicu.
To za bradu je parola sa proslave 10 godina, nema veze sa tim videom.
20. rodjendan su proslavili prosle godine na utakmici protiv Rudara.
Eto vidis koliko si gluposti napisao.
Možda nije čitava Starčevica bila ali je bilo članova ekipe.
Eto za 20 godina i parolu moja greška, znao sam da je dignuta na nekom rođendanu, ipak mi nije primarni cilj da pratim lešinare![]()
Nadam se da si shvatio suštinu.
Uostalom očekujem na Grbavici pravi navijački naboj, i dobar fudbal. Pozdrav![]()
Momak je aktivan u RSCZ, poznanici smo. Pricao mi je da ste kao nesto ganjali sa njima, da zato niste nosili transove i zastave ovaj jedan period. Narocito kad idete u manjem broju. Ako laze on, onda ok. Licno ne znam sta je istina. Pitam vas iz Bl, jer nisam bas upucen detaljno o vasim odnosima.worchester je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:13Ako moze samo pojasnjenje koji cigani i gdje su to pokusali akcijati lesinare???
- FKS -
- Avanti1926
- Kontakt:
Hahahahaha šta sve neću pročitati... Ne, nije istina.
-
- Kontakt:
Boli guza jos od Kupresa. Valjda ce nam deba doci zasivene glavice.
Imate li bubanj za Grbavicu

Imate li bubanj za Grbavicu

- The_Target
- Kontakt:
Sta je rec" veceras u Mostaru,malo svjezije vrijeme a vruce na ulici...
Rođeni brato
- Avanti1926
- Kontakt:
Jel to palo neko skidanje...The_Target je napisao/la: ↑03 nov 2022, 23:01Sta je rec" veceras u Mostaru,malo svjezije vrijeme a vruce na ulici...
-
- Kontakt:
Koji je fazon sa ovom parolom ?
-
- Kontakt:
evo kroz film da vidiš i ja pogledao maloprije prvi put, tek je izašao. Sviđa mi se iskreno kako je urađen, ima specifičnih priča i snimaka. Ima za avantija da skrinšatuje srpsku zastavu na reflektoru Grbavice.
Pošto se pripremate za gostovanje, morate pogledati
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Kojim putem planirate doći? Da li je u planu da dođete dan ranije radi sigurnosti?
Ovo 11 plavih je stvarno bio mangupluk.
- hordesofdevil
- Kontakt:
e jesu mudonje... Izletili sa sipkama na jednu grupicu. Ovo vam se desilo poslije utakmice Rudar-Zeljo ja mislim.
La Banda Del Diablo !
Biće strašno osiguranje. Cijelim putem. Preksinoć je bila njihova murija nekoliko sati na stadionu. Ne znam da li Istočno Sarajevo ili BL, nije ni bitno.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑04 nov 2022, 09:32Kojim putem planirate doći? Da li je u planu da dođete dan ranije radi sigurnosti?
Nikada ih ranije nisam vidio tu. Boga pitaj šta se sprema.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Što je Slobo rahmetile znao reći, vas ne sme niko da bije..ExBlueone je napisao/la: ↑04 nov 2022, 10:43Biće strašno osiguranje. Cijelim putem. Preksinoć je bila njihova murija nekoliko sati na stadionu. Ne znam da li Istočno Sarajevo ili BL, nije ni bitno.BetonskiMozgovi je napisao/la: ↑04 nov 2022, 09:32Kojim putem planirate doći? Da li je u planu da dođete dan ranije radi sigurnosti?
Nikada ih ranije nisam vidio tu. Boga pitaj šta se sprema.
-
- Kontakt:
Ljudi u BL su bili zauzeti nekim drugim pričama tipa šta bi bilo da ne prekinuše sve i gdje bismo sad bili.
A 11 plavih je posljednji pokušaj da se Sarajevo podijeli na 2 dijela pa eto skontaj
U Malmeu ko i svi "pravi" BanjOluĆani.odmalihnogu je napisao/la: ↑04 nov 2022, 12:25Ljudi u BL su bili zauzeti nekim drugim pričama tipa šta bi bilo da ne prekinuše sve i gdje bismo sad bili.
A 11 plavih je posljednji pokušaj da se Sarajevo podijeli na 2 dijela pa eto skontaj
Pricam o paroli u BL, kao da na ćirilici dignes parolu u Marseju.
-
- Kontakt:
Svejedno, izvor neznanja je istiSuvorov je napisao/la: ↑04 nov 2022, 12:37U Malmeu ko i svi "pravi" BanjOluĆani.odmalihnogu je napisao/la: ↑04 nov 2022, 12:25Ljudi u BL su bili zauzeti nekim drugim pričama tipa šta bi bilo da ne prekinuše sve i gdje bismo sad bili.
Pricam o paroli u BL, kao da na ćirilici dignes parolu u Marseju.
Tema je opet postala sve ono što ne bi trebala biti: tuče, rat...
Kako god okrenem, ovoj temi nije mjesto na našem forumu.
Kako god okrenem, ovoj temi nije mjesto na našem forumu.