U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

sajo10
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la sajo10 » 03 nov 2015, 15:38

I ja sam prvo reagovao na to da je Amira pustio kofol u U19 reprezentaciju a ostavio Redzica (koji je mozda u jos boljoj formi i valjao bi Karacicu). Ali logika mi je prestala raditi kad je ovaj covjek u pitanju Nestorovic.

Kemil Festic iz (drugog tima) Albaceta koji igra u trecoj/cetvrtoj ligi Spanije ima prednosti prije Riada Bajica? Molim? Onda ovaj neki Bajric haha? Ko si ti jarane... Novi "Omar Markovic" mozda? Dosta je poziva upuceno reda radi, da se potpuni samo roster. Sramota se nastavlja...

@Chinaglia
Naravno da ima pravo. Bio je clan na prvim okupljanima i posle Norveske u prvom mecu kvalifikacija nije vise dobio poziv. Ja sam bio na udaru neki tuzlaka ovdje jer kao ja guram Zeljinu djecu koji su za mnoge anti talenti a kudim igrace iz Slobode. Ja sam nekoliko puta ovdje tokom zadnji mjeseci bas spominjao tog istog Rahmanovica i govorio kako taj momak nema mjesta da barem bude u rosteru ako nista...

Takodjer Modic odigra jednu utakmicu vrlo lose, a nista losije od nekih, i odma se prekrizi... Omerbasic i Jelisic i dalje nemaju klubove predpostavljam cim ne dobijaju vise ni oni pozive a bili su standardni reprezentativci.

Poraz do tri gola ce biti "dobar" rezultat. Naprijed Lord Darko! :) :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 nov 2015, 16:42

Sto nema Bajica?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 nov 2015, 18:01

bhsport je napisao/la:Sto nema Bajica?
Izgleda da Kemil Festic ima prednost.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 nov 2015, 18:07

Meni je na tom spisku najveća enigma Šatara.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 03 nov 2015, 19:09

Nevjerovatno da na spisku nema Besirevica iz Radnika, Imamovića iz Olimpika, Sehica iz Zagreba sve tri defanzivci gdje nam najviše škripi, a o ne pozivanju Bajića neću ni da pišem.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 03 nov 2015, 20:01

povratakotpisanih je napisao/la:Nevjerovatno da na spisku nema Besirevica iz Radnika, Imamovića iz Olimpika, Sehica iz Zagreba sve tri defanzivci gdje nam najviše škripi, a o ne pozivanju Bajića neću ni da pišem.
Ma ovo je posao iz snova, yebo stranke, Telekom, najbolje je biti selektor jedne od mlađih selekcija.
Niti si odgovoran za neuspjeh, niti moraš pratiti igrače. Pa čovjek ima na spisku dva stopera sa katastrofalnim učinkom dosad.
Naravno neće prstom maći da pokuša da pozove neka nova riješenja.
Neko je spomenuo i Rahmanovića koji bi ovoj fizički inferiornoj selekciji sigurno mogao pomoći ali eto nema ga.
Ovo je katastrofa, a ja sam još veća budala od ovih nazovi stručnjaka jer ću opet gledati idući utakmicu i bezveze gubiti živce.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 03 nov 2015, 20:11

Sranje od izbora igraca i selektora, nigdje veze. Kojom logikom su pozvani neki igraci. Pa neki ni nemaju profi tekme jos.

Ovdje mnogi kude Jagodica a covjek je napravio najveci uspjeh sto se tice ove selekcije (one kvale kad smo zavrsili 4-4 sa Njemcima), da ne bi bilo zabune ono kad smo igrali u barazu sa cesima 2006 bilo je mnogo jednostavnije, Armenija i Norveska i odmah baraz. Po meni steta sto nije ostao, kad se vec uhodao u sve to ili bar da je dosao neki skolovan trener a ne druga liga BiH

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 nov 2015, 22:43

Juniorski reprezentativci BiH okupili su se danas u hotelu „Park“ u Vogošći i počeli pripreme za kvalifikacioni turnir za EP koji će biti održan od 10. do 15. novembra u Azerbejdžanu.

Pored naše i domaće selekcije na turniru će učestvovati još Turska i Ukrajina.

Selektor Toni Karačić ističe da je kvalifikaciona grupa kvalitetna: „Pripremaćemo se u Vogošći do nedjelje, te kroz praktični i teoretski dio nastojati da se što bolje spremimo za turnir. Grupa je teška, a posebno se ističu selekcije Turske i Ukrajine koje nastupaju na završnicama velikih takmičenja. Azerbejdžan je u ekspanziji i mnogo ulažu u fudbal. Tu smo i mi koji takođe posjedujemo kvalitet. Ovaj turnir biće idealna prilika da to i pokažemo, ali i da promovišemo sebe protiv dobrih ekipa. Idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se povoljnom rezultatu.“

Spisak „U-19“ reprezentacije BiH:

Emir Ćutahija (Željezničar), Azur Muminović (Sloboda), Advan Kadušić (Sarajevo), Elvedin Herić (Sarajevo), Vedad Gljiva (Sarajevo), Amer Gojak (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Sanjin Lelić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Vladimir Kremenović (Vojvodina, Srbija), Darko Jović (Vojvodina, Srbija), Arman Ćorović (Rot-Weiss Essen, Njemačka), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Ismail Duraković (Željezničar), Kemal Osmanković (Željezničar), Darko Todorović (Sloboda), Omar Pašagić (Stuttgarter Kickers, Njemačka), Stjepan Radeljić (Zrinjski), Ermedin Demirović (RB Leipzig, Njemačka), Zinedin Mustedanagić (Sparta Prag, Češka Republika).

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 nov 2015, 23:01

http://www.transfermarkt.com/isak-redzi ... ler/322076
Dao danas gol za Malmo U19, jel se on ikad igdje spominjao? Mozda bi @sajo10 mogao znati, jer vidim da je dosta upucen u mladje selekcije? Dao je gol i za pobjedu protiv Reala prije par kola.

Na klupi imaju i Dennisa Hadzikadunica.
http://www.transfermarkt.com/dennis-had ... ler/322065
Nad tobom sunce najljepše sja

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 nov 2015, 08:37

sajo10 je napisao/la:
Juniorski reprezentativci BiH okupili su se danas u hotelu „Park“ u Vogošći i počeli pripreme za kvalifikacioni turnir za EP koji će biti održan od 10. do 15. novembra u Azerbejdžanu.

Pored naše i domaće selekcije na turniru će učestvovati još Turska i Ukrajina.

Selektor Toni Karačić ističe da je kvalifikaciona grupa kvalitetna: „Pripremaćemo se u Vogošći do nedjelje, te kroz praktični i teoretski dio nastojati da se što bolje spremimo za turnir. Grupa je teška, a posebno se ističu selekcije Turske i Ukrajine koje nastupaju na završnicama velikih takmičenja. Azerbejdžan je u ekspanziji i mnogo ulažu u fudbal. Tu smo i mi koji takođe posjedujemo kvalitet. Ovaj turnir biće idealna prilika da to i pokažemo, ali i da promovišemo sebe protiv dobrih ekipa. Idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se povoljnom rezultatu.“

Spisak „U-19“ reprezentacije BiH:

Emir Ćutahija (Željezničar), Azur Muminović (Sloboda), Advan Kadušić (Sarajevo), Elvedin Herić (Sarajevo), Vedad Gljiva (Sarajevo), Amer Gojak (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Sanjin Lelić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Vladimir Kremenović (Vojvodina, Srbija), Darko Jović (Vojvodina, Srbija), Arman Ćorović (Rot-Weiss Essen, Njemačka), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Ismail Duraković (Željezničar), Kemal Osmanković (Željezničar), Darko Todorović (Sloboda), Omar Pašagić (Stuttgarter Kickers, Njemačka), Stjepan Radeljić (Zrinjski), Ermedin Demirović (RB Leipzig, Njemačka), Zinedin Mustedanagić (Sparta Prag, Češka Republika).
Ponovit ću da mi je nevjerovatno da nema Redžića, koji će igrati za mladu a tri godine je mlađi. Nek igra on za mladu ker zaslužuje, ali u ovoj situaciji ne. Sa mladom smo izgubili sve šanse i ima toliko igrača koji se mogu probati i sl. Isto tako pratim redovno ove spiskove i jedna stvar me nervira a to je većino isti broj igrača Želje i Sarajeva. Sa druge strane gledao sam neke tekme od oba ta juniorska sastava i moram reći da je od Durakovića bolji Ćubara, da je jedan od najboljih u oba tima Rastoder, lijevi bek Sarajeva. Sad su pozvana četiri iz Želje i tri iz Sarajeva ali otpada Duraković sto posto pa će biti tri tri opet.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 nov 2015, 11:50

sajo10 je napisao/la:
Jeko Kemil? Treba streljati selektora zbog ovoga.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 nov 2015, 14:16

bhsport je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Jeko Kemil? Treba streljati selektora zbog ovoga.
Haha, igrac Albacetea (B-tim). Prije toga nastupao za omladinske slekecije Luzerna. Prosjecan igrac. Reda radi na spisku, kao i jos nekoliko igraca.

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 04 nov 2015, 14:42

Vama sve smeta a ne smeta vam kad Bajic hladi damu u-21 i ponasas se kao Ballerina

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 nov 2015, 14:46

Bosna64 je napisao/la:Vama sve smeta a ne smeta vam kad Bajic hladi damu u-21 i ponasas se kao Ballerina
Bajic kad hladi damu je opasniji od ove kamile iz Albasetea

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 04 nov 2015, 18:11

Demirović navodno pozvan i u U 18 Njemačke!!??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 04 nov 2015, 18:36

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 02:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 04 nov 2015, 18:40

bhsport je napisao/la:
Bosna64 je napisao/la:Vama sve smeta a ne smeta vam kad Bajic hladi damu u-21 i ponasas se kao Ballerina
A kako ti to mozes znati? Gledao ga ti pa to ustanovio ili si to napisao jer je u pitanju Bajic? :eh:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 nov 2015, 19:43

Gojak zabija jos jedan. :tokralju:

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 04 nov 2015, 19:49

Bolanos je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
A kako ti to mozes znati? Gledao ga ti pa to ustanovio ili si to napisao jer je u pitanju Bajic? :eh:
Bajic se prodo u neki Spor i na prvoj utakmicu u21 izigrava neku balerinu e to je kad pomislis da si u Real a ne u Sporu

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 nov 2015, 19:51

Bravo Gojak :clap:
Ali Suljić odigrao 90min za Chelsea U19 u pobjedi protiv Dinama.
Emir Karić odigrao 90min za Salzburg u porazu od Besiktasa.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.