FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
evo imam zvanican podatak i informaciju da murija federacije nije dala 5 buseva neko 3...
e sad neko moze pisati ovo,neko ono al eto tak je...a ja sam to vec i pisao a iblo je i na nasem forumu jos od utorka da se prijavljuje ko misli jer je broj mjesta ogranicen...
al ok..necemo vise o tome..tema je sarajevo..vi ajte lagano na tekmu...ja cu pratiti liverpul do pocetka borca...
e sad neko moze pisati ovo,neko ono al eto tak je...a ja sam to vec i pisao a iblo je i na nasem forumu jos od utorka da se prijavljuje ko misli jer je broj mjesta ogranicen...
al ok..necemo vise o tome..tema je sarajevo..vi ajte lagano na tekmu...ja cu pratiti liverpul do pocetka borca...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Odoste vi nama veceras na plus 6 bodova.Sami mozete zakljucit koji ce rezlutat bit veceras.
AminAlipasino je napisao/la:Odoste vi nama veceras na plus 6 bodova.Sami mozete zakljucit koji ce rezlutat bit veceras.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
"mali" su skandirali ime Vedrana Puljica u sred Sirokog, a ti i dalje navijaj za njih.johnnyHZ je napisao/la:ps. mali gube od listice 1-0
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
slazem se i zato ste barem meni porasli u oku1921 je napisao/la:"mali" su skandirali ime Vedrana Puljica u sred Sirokog, a ti i dalje navijaj za njih.johnnyHZ je napisao/la:ps. mali gube od listice 1-0
1946
0-1
BRAVO BORCE
Šta je ovo 0:1
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Odmah se ušutiše, vjerni navijaci 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- ibrakadabra
- Kontakt:
Znaci opet nacionalni kljuc ,borac prvak ove godine
- ibrakadabra
- Kontakt:
samo nek komsiji crkne krava,bolje bi nam bilo da pocistimo ispred svojih vrata,narucito tog kloca sa tvog avataramelandri je napisao/la:0-1![]()
![]()
BRAVO BORCE
Tarapi no sikiriki.Bice to 2ili 3-1.Sabur.
ma bitno je provocirat ccibrakadabra je napisao/la:samo nek komsiji crkne krava,bolje bi nam bilo da pocistimo ispred svojih vrata,narucito tog kloca sa tvog avataramelandri je napisao/la:0-1![]()
![]()
BRAVO BORCE
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Svi vide danas vaše prljave radnje 
BOG VAS KAZNIO
BOG VAS KAZNIO
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 12 sep 2010, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
drug
nemotje kenjat i ne javljajte sa na njihovoj temi kad gube. Nismo isti. To je njima svojstveno kad igramo sa Hapoelom i prodjemo bolje nego oni protiv Basela. Njihov klub, njihovi rezultati.
- ibrakadabra
- Kontakt:
sudija je trebao ponoviti izvodjenje penala

brate upravu si nismo mi hairlija i onaj elektricar.ne treba to raditi.drug je napisao/la:nemotje kenjat i ne javljajte sa na njihovoj temi kad gube. Nismo isti. To je njima svojstveno kad igramo sa Hapoelom i prodjemo bolje nego oni protiv Basela. Njihov klub, njihovi rezultati.
VOLIM TE ŽELJO
Kakav im penal sivra sudija, malo je reci smjesno, ali ima pravde na ovom svijetu koliko tolikoibrakadabra je napisao/la:Znaci opet nacionalni kljuc ,borac prvak ove godine
Sretno pitari!!! Nadm se da ce biti dobra utakmica i prije svega jedan veliki X
Mes Que Un Club
-
Berberovic
- Kontakt:
Navijac sam sarajeva,ali drago mi je da je promasio.Ne treba nam ovakav gol.semy-kkb je napisao/la:Pa jos vam poklone penal i opet nemozete dati gol, ccc!