Sta rece
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Argentina je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:05Upravo tako! Od kada ti pratis ligu?!b00t je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:58Borac dobio ovacije na Grbavici ??? HAHAHAHAHAHAHAHAHArgentina je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:56Borac je prije skoro 15tak godina na Grbavici dobivao ovacije kompletnog stadiona kada je direktno uzeo kup, a sezonu poslije i titulu. Sada se to nece desiti, jer to nije isti klub. Onda su bili sportski, sada su politicki.
U BL gotove sve nade Zrinjskog. Drago mi je jedino sto je nepostojeci penal da znaju kako je izgledao nepostojeci penal na tekmi Radnik-Zrinjski koji su oni pravdali. Ako to pravdate, onda pravdate i ovu lakrdiju u BL.
Nikad losija sezona Zelje, nestvarno i bruka. Sarajevo u Evropi, iako je ispod njihovih ocekivanja. Po meni bruka ekipa iz Sarajeva za kompletnu sezonu, s tim da je nasa veca.
Velez i Posusje iznenadjenje, Sloga nije vrijedna pomena jer je satalet politike.
Ja od kako pratim,jedino smo im jbali majke na Grbavici svima redom![]()
Pljeskala Grbavica cijela kad je Borac uzeo kup 2010 (prva 1:1 u BL, druga 2:2). Uzvrat jedna od najboljih tekmi ikada i sa top igracima.
Sezonu poslije se opet i za titulu ganjali, dosli na Grbavicu i opet pljesak dobili.
Sada ga ne zasluzujete, nije Borac osvojio nista, nego politika.
P.S. Budalama i primitivcima kao ti je sigurno cudno pruziti ruku, cestitati i pljeskati sportskom protivniku.
Sta pricas ti bolan ? Druze bio sam na tekmi iste te godine u BL kada su nas napali,uletili na stadion i kamenovali nas..
Pa sta je sa Divovima. Nek slijedece sezone prikazu 1.5mil da kosta ekipa hahaahha
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Davno je dabic bio, ne ponovio se.
Al zato na grbavici cetnicki festivali zemunske muzike, stovaoci tog dabica momcila djurica i ostale svite su vam vip gosti u reintegrisanoj grbavici.
Najvece srpsko naselje prije rata ima tu nesto, nesto vas spaja....
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 20 maj 2024, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Govori komentator Borac je danas pobjedom osigurao titulu, tako da je borba zavrsila.
Njegov komentar na to "vidio sam gol iz penala i za vodstvo, ma sasvim zasluženo" mrtav hladan. Da bi dozivio moras pogledat obavezno

**** ih kulturno Petrovic

Volim tebe, više od sebe
Ma TC se vraca kroz sezonu-dvijeKamaga11 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:06Ako nista vi necete imati vise gradski derbi. TC posto su ispali mogli bi se i ugasiti kroz 2 3 sezone.mk1008 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:01Neshvatljivo mi je gledati ove igrace TC kad izlaze s terena setaju kao da su bili na modnoj reviji, nema ni emocije nit ista a ispao si iz lige.
Mi kad smo ispali toliko emocija je bilo i kod igraca i navijaca.
Ovime se jos vise dokazala plasticnost klubova poput TC
Mi se uskoro vracamo u PL, jos da se vrati Celik i liga je kompletna
Forza njaZri
I tih 25 su zaposlenici Heez gradnje i moraju doći da ne bi ostali bez poslaDamirT je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:07Jbg kakve emocije kad ih prati 25 ljudi? Dosli igraci samo radi para u TC.mk1008 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:01Neshvatljivo mi je gledati ove igrace TC kad izlaze s terena setaju kao da su bili na modnoj reviji, nema ni emocije nit ista a ispao si iz lige.
- Meraak1921
- Kontakt:
Slave lafo titulu nema ih 500 u kopu hahahahaha, al Vico kako diriguje oca yebo vlashko prljavo
- bagniadiluca
- Kontakt:
Klinac, gurao tutu kad je Borcu cijela Grba pljeskala...b00t je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:07Argentina je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:05Upravo tako! Od kada ti pratis ligu?!
Pljeskala Grbavica cijela kad je Borac uzeo kup 2010 (prva 1:1 u BL, druga 2:2). Uzvrat jedna od najboljih tekmi ikada i sa top igracima.
Sezonu poslije se opet i za titulu ganjali, dosli na Grbavicu i opet pljesak dobili.
P.S. Budalama i primitivcima kao ti je sigurno cudno pruziti ruku, cestitati i pljeskati sportskom protivniku.
Sta pricas ti bolan ? Druze bio sam na tekmi iste te godine u BL kada su nas napali,uletili na stadion i kamenovali nas..
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:09Davno je dabic bio, ne ponovio se.bhsport je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:42Pozdravio te doktor Dabic, doktor sa klupe.Istinasamo123 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 18:36
Cuj ovih sto od srbskog kluba sloge kupuju utakmice za spas u ligi...
Al zato na grbavici cetnicki festivali zemunske muzike, stovaoci tog dabica momcila djurica i ostale svite su vam vip gosti u reintegrisanoj grbavici.
Najvece srpsko naselje prije rata ima tu nesto, nesto vas spaja....

Pročepit će negdje.
I za kraj, umjesto igracima Borca, napraviti spalir sudijama na zadnjoj utakmici 

Jedan grad, jedna ljubav!
Vraćaju se al u Drugu kantonalnuchiefsosa je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:11Ma TC se vraca kroz sezonu-dvijeKamaga11 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:06Ako nista vi necete imati vise gradski derbi. TC posto su ispali mogli bi se i ugasiti kroz 2 3 sezone.mk1008 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:01Neshvatljivo mi je gledati ove igrace TC kad izlaze s terena setaju kao da su bili na modnoj reviji, nema ni emocije nit ista a ispao si iz lige.

Šuti ne mrači nam hahahaRubikovaKocka je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:07Druze, realno stanje je da cete vi puno brze nazad nego sto cemo mi u PLmk1008 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:01Neshvatljivo mi je gledati ove igrace TC kad izlaze s terena setaju kao da su bili na modnoj reviji, nema ni emocije nit ista a ispao si iz lige.
Mi se uskoro vracamo u PL, jos da se vrati Celik i liga je kompletna![]()
Nažalost vrlo moguće ali našim klubovima je mjesto u PL.
Samo eto gledaj utakmice Celika, Slobode a pogledaj Gosk, Tc, Sloga
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Priznato

Ponisteno
Vico, ajatolah naseg futbala

2010 Nitko nije im pljeskao 1000% 2010 i 2011 godina nisu iste ;Dbagniadiluca je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:11Klinac, gurao tutu kad je Borcu cijela Grba pljeskala...b00t je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:07Argentina je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:05
Upravo tako! Od kada ti pratis ligu?!
b00t je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:07Argentina je napisao/la: ↑20 maj 2024, 19:05Upravo tako! Od kada ti pratis ligu?!
Bio sam i ja
Prvo su dobili aplauze na Grbavici, a sljedece sezone su uletili na teren
Pljesknje je bilo za sezonu 2010, u sezoni 2011 su uletili
Iste godine samo razlicite sezone
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 maj 2024, 19:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nema veće prostituke od "mogu vam reci da sam veceras jako tuzan" Ismirke hehehe...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Nekada su sudije ako nista dobijale zbog ovakvih kradja po 10 utakmica kazne. Kad su Bošnjaci vodili savez, sada ovaj Njegomirevic i svi koji kreiraju lakrdije ne dobiju čak ni jednu utakmicu kazne nego budu nagradjeni vec iduce kolo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Antikloc, bhfanatic14, Doktorinho, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Kaunas, Orjuna, OsmanhodzicBuco, samirr, VolimBiH96 i 129 gostiju.