Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo da Feji yebem sve balijsko podaničko za ovaj "šampionski" nastup Borca... Yebo sve svoje odvratno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ipak je taj penal antologija za sva vremena

Boli nas **** za tobom realnohead88 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:32AvantiBL je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:22Jutros kad sam se probudio, treperio sam, čitav dan, nisam mogao dočekati početak utakmice. Očekivao sam da ćemo rutinirati Igman sa pola gasa. Da mi je neko pričao da ću krvavih očiju otići sa Gradskog, nebih mu ni u ludilu mogao povjerovati. Nisam siguran dali je ovo najneregularnija sezona u istoriji, ali sam siguran da utakmica može ponijeti taj epitet. Sjedio sam na zapadu, u nekoj "ofsajd" liniji gola koji smo napadali u drugom poluvremenu. Nažalost, kud baš tu nađoh mjesto. Sladite se, imate i sa čim. I, da, Borče volim te.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mozes li napisati imena tih sudija koji su sudili u korist Zelje? HvalaTheNoblesMo je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:29
Samo ima jedna mala razlika, nama jest Bandić u Bijeljini poklonio smiješan penal, ali nam je isto tako i dao bezveze crveni Stojkiću u istoj toj utakmici. A Borcu osim što je poklonjen penal u ovoj, im je još poklonjen i gol iz zaleđa i poništen gol Igmanu. I još jedna razlika, u toj sezoni kad smo mi postali prvaci s tim smiješnim penalom, 5 ili 6 kola za redom su bili suspendirani suci koji su sudili u korist Želje koji se s nama borio za titulu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Borac je Sampion!!!
Hvala svima na cestitkama!
Hvala svima i na pljuvanju, svako ima svoje razloge!
U cetvrtak po duplu krunu! AJ BORAAAC !!!
Hvala svima na cestitkama!
Hvala svima i na pljuvanju, svako ima svoje razloge!
U cetvrtak po duplu krunu! AJ BORAAAC !!!
Ali Lukic koji sepa, lafo ima bolove, yebali majku svoju hahahahah.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Borac, klub koji je podržao teroristički napad na Kosovu.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakva je ono smijurija Hordi na sjeveru 

Bas me zanima sada dokle li ce nasi klubovi dogurati u Evropi, ja tu najvise ocekujem od Zrinjskog, kone vjv ponavljaju proslu godinu a Bojac gubi sve do konf. lige, Velez mozda cak dogura i do drugog pretkola 

Crni Cerak 🐦⬛
Sramota je navijati i igrati za ovakav Borac iz Banja Luke ili bilo koji fudbalski klub kojem se ovoliko namjesta.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bh. nogomet ovakvu lakrdiju ne pamti: Ovo je jedna od tri skandalozne odluke u korist Borca
Borac se nakon nezapamćene sudijske lakrdije okitio titulom prvaka BiH
Neko od naslova Vice sampiona
Borac se nakon nezapamćene sudijske lakrdije okitio titulom prvaka BiH
Neko od naslova Vice sampiona
-
- Kontakt:
Kakav Musemic, Vinko gospodin
Evropa će pokazati pravo stanje ove ekipe Borca.Nesumnjivo je da imaju kvaliteta određenog, ali oni nijednu "manju" utakmicu nisu kiksali iako su imali barem 2-3 puta prostora za toga upravo zbog ovih sudijskih malverzacija u vidu penala,ofsajda itd + standardna ekipa sudija koji njima sudi.
Njegomirović je ove sezone do sada 25% utakmica sudio Borcu (8/32) , što je rekord same lige što se tiče suđenja jednog sudije za jednu ekipu.
Toliko.
Njegomirović je ove sezone do sada 25% utakmica sudio Borcu (8/32) , što je rekord same lige što se tiče suđenja jednog sudije za jednu ekipu.
Toliko.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa njima je vazda vikend... Cuclaju šlauf na čaršiji svaki dan i piju kafu... Ne vidim nista cudno...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Ne mogu, ne sjećam se. Ostalo mi je u sjećanju da su nekoliko kola za redom bili suspendirani suci. Ako griješim, ispričavam se, ima sigurno tu forumaša koji se sjećaju bolje od mene ili im se da tražit po internetu. Ali nisi shvatio poantu, nije mi bio cilj prozivati Želju. Pomagalo se i Zrinjskom, i Želji, i Sarajevu, ali nikome se nije ovoliko pomagalo. Mogu ti reći primjer kad se puno više pomoglo Zrinjskom nego u Bijeljini. Zrinjski protiv Goška igrao, završilo 3-2, ne znam koja sezona ali bio je Feđa Dudić trener Goška. Sudac 2 penala poklonio Zrinjskom, tribine u Mostaru počele zviždati kad je drugi dosuđen. Mene bilo sramota te pobjede. Ali to je bila jedna utakmica, imao je svatko takvih utakmica, ali nitko nikada nije imao cijelu sezonu takvu, sve do sada.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:40Mozes li napisati imena tih sudija koji su sudili u korist Zelje? Hvala
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Da ih okrenes naopačke nemaju cenera zajedno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako vas nije sram da napadate Vicu i savez, pa dobili ste Barbareza i Spahica u reprezentaciju 

Don't believe the hype.
Dobro si, je li ono čak iz (ist) Mostara sudija bio, nizak crn? Jedan penal je na 28 metara sviraoTheNoblesMo je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:05Zrinjski protiv Goška igrao, završilo 3-2, ne znam koja sezona ali bio je Feđa Dudić trener Goška. Sudac 2 penala poklonio Zrinjskom, tribine u Mostaru počele zviždati kad je drugi dosuđen. Mene bilo sramota te pobjede.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:40Mozes li napisati imena tih sudija koji su sudili u korist Zelje? Hvala

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, 19vendetta87, bhfanatic14, Burberry46, fks74, Fudbalmozak2, Fudo, Guest1945, Hrammm1921, jurisicduska, leo1946, perodeformero, ristagrad, VolimBiH96 i 112 gostiju.