Ipak treci bio, na sofascore ima podatak
Svejedno je pocrvenio

Jedan probosanski klub ce igrati Evropu, mi ili Sarajevo. Jer se uvijek gledao i gledat ce nacionalni kljuc.Abduljnasri je napisao/la: ↑16 mar 2024, 19:41Kako se igraci tuzle sklanjaju i golman takodjer .. i kaze neko nesto nece borac pustiti sirokom ako treba ovo ono ...![]()
![]()
Meč Željezničara i Veleža igra se 29. marta sa početkom u 20 sati.salmy je napisao/la: ↑16 mar 2024, 20:57Možete li provjeriti tačan termin kad igramo protiv Želje. Naime prvobitna je najava bila 31.03. Nedelja u 15:00 sati, sad sam čuo da igramo 29.03. Petak u 20:00 sati. Kako god bilo, "ranjivi lav" je uvijek zeznut, ali mi imamo daleko više motiva i želje za pobjedu, pogotovo kad sutra abd pregazimo Igman. Forzaaa.
Zajeban je Zeljo na grbavici, igraju brze i skroz drugacije nego na strani, nadati se da cemo imati beton odbranu i na kvalitet ih dobiti.salmy je napisao/la: ↑16 mar 2024, 20:57Možete li provjeriti tačan termin kad igramo protiv Želje. Naime prvobitna je najava bila 31.03. Nedelja u 15:00 sati, sad sam čuo da igramo 29.03. Petak u 20:00 sati. Kako god bilo, "ranjivi lav" je uvijek zeznut, ali mi imamo daleko više motiva i želje za pobjedu, pogotovo kad sutra abd pregazimo Igman. Forzaaa.
Kakvoj upravi?Xenophon je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:32Umjesto da smo na ugodnih +6 ili +9, mi trenutno peti uz utakmicu manje. Kakva sezona kikseva![]()
Doslovno nam je svaka utakmica najvažnija i tako do kraja sezone. Kup ispali. Ako ostanemo bez Evrope zahvalnica ide Upravi. Haskić opet u golgeterskoj krizi a nemaš nikoga ubaciti u napad umjesto njega a u odbrani ti igra Domić koji nije ni stepen Prve lige Federacije. Katastrofalni potezi.
Idemo dalje, što te ne ubije, ojača te.
Vrhunske pripreme u Antaliji od 2 sedmice i nakon toga 3 osvojena boda u 4 kola i ispadanje iz kupa. Za razliku od nas Sloga završi pripreme možemo slobodno reći nigdje, napravi niz od 4 utakmice i prođe u polufinale kupa?! Mislim, da sam u najružnijem snu sanjao, ne bi mogao biti ovaki scenarij. Imamo od njih barem 4x veći budžet i bolje igrače osim možda Vidića koji je u vrhunskoj formi za razliku od Haskića. Imaju trenera Jagodića koji je namazan i stari lisac.Xenophon je napisao/la: ↑16 mar 2024, 22:32Umjesto da smo na ugodnih +6 ili +9, mi trenutno peti uz utakmicu manje. Kakva sezona kikseva![]()
Doslovno nam je svaka utakmica najvažnija i tako do kraja sezone. Kup ispali. Ako ostanemo bez Evrope zahvalnica ide Upravi. Haskić opet u golgeterskoj krizi a nemaš nikoga ubaciti u napad umjesto njega a u odbrani ti igra Domić koji nije ni stepen Prve lige Federacije. Katastrofalni potezi.
Idemo dalje, što te ne ubije, ojača te.
Oreč, Hrkać, Suljić,Guli,Pršeš po SS statistici.
Zajebano, ako bude dobar rezultat po nas, a ne dobiju do tada zuti, treba ubaciti nekoga umjesto njih.
Znaci Radovac i Mekic ce najvjerovatnije igrati umjesto Karica i Hirosa. Po mom misljenju bas i nisu oslabljeni sto se tice veznog reda, Radovac ce biti posebno motivisan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.