Govorim o svim vrstama promjene,nismo ni imali nekih velikih promjena u klubu(reci sta ne treba mjenjati),prvo u upravi (i pored nekih pomaka)nije stvorena dobra klima u klubu ,slab odnos sa navijacima ,treneri nula bodova,a sto se tice igraca mi imamo samo 2 igraca koji po kvaliteti mogu igrati u PL slozili se mi ili ne(Bandovic i Lakicevic),imamo i 5-6 mladjih potencijala(ali nisu ni blizu igraca za PL)neki od njih mogu biti na klupi a neki trebaju ici jos na dodatno kaljenje u nizi rang,jer nemaju dovoljno iskustva za PL)Ovi starohani svi aut Pehlic,Jugo,Serdarevic,Hiros,Kajtaz...(ovo ne govorim sada da treba nego na kraju sezone,sada se treba mobilisati da ne ispanemo,sto se moze desiti ako ovako nastavimo a i raspored nam je tezak)MoR je napisao/la:O kakvim promjenama rođak više da pričamo? Pa godinama se ponavlja ista priča, identična, GODINAMA. Muka mi je kad pomislim kakvi su sve debili vodili ovaj klub, te kakvi su sve debili igrali za ovaj klub, muka mi ! Treba krenuti od jakog omladinskog pogona, stvoriti sve uslove za rad sa djecom i nadati se rezultatu ... uopšte nije važno koju ligu ćemo igrati u tom periodu, jer kuća se gradi od temelja, a temelj kluba treba da bude omladinski pogon.rodjak je napisao/la:Ljudi nas posteno dobili. Borili su se igraci Rudara posteno citavu utakmicu i kad sam vidio kako mi indolentno igramo,odmah sam znao da ce mo ga danas popusiti.Nismo sanse stvorili osim sto je Merzic pogodio precku u prvom poluvremenu glavom.Cestitam gostima na zasluzenoj pobjedi,a nasi igraci nisu zasluzili ni 0 izuzev Bandovica.Isto ko da su dosli sa rajom na izlet pa razbacili lopte pa ono ko nije bitno ko dobije e tako su se ponasali![]()
![]()
Ovo je sramota ko sve nosi Velezov dres,neki ne mogu igrati ni na turnirima mjesnih zajednica
Velez treba korjenite promjene,prvo od glave(uprava) pa do igraca(mrs svi),ovo nista ne valja ovako kako je trenutno,klub srozase na nulu
![]()
FORZA VELEZ
Još jedna važna stvar, treba se riješiti mahalskog/malograđanskog mentaliteta koji se uvukao i u Mostar i među navijače Veleža. Ostaviti (pri)gradske priče i furati zdrav fazon i zdrav klub ...
P.S.Velezovi navijaci sirom svijeta ne zasluzuju ovakav odnos igraca i rukovodstva prema svetom klubu,opet kazem zelimo korjenite promjene
FORZA VELEZ