NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 maj 2024, 22:00
Fino si to detektovao. Vazda su Sarajke bile najgore, a najnafuranije trebe u drzavi. Cast rijetkim izuzecima.
Kad sam vidio da si me citirao, konto sam da ti je zasmetala ova pošalica na kraju, ali sve si rekao kako i ja mislim i kako i jest. Jesi li napustio Kanton Sarajevo, već možeš pogledat žensku a da se ne smatra nekim zločinom, a u nekim slučajevima, zamisli, čak možeš i progovorit sa njima. A vjeruj mi sve se nadam da će doći vrijeme da ih sve više patetiše nakon što pojedu ono što poseru sa onim glavonjama, znaš sto posto na šta mislim.
Cernica22 je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:41
Ma ove su svakako momcine bez cuna. Gledaj one sto povede cecinu pjesmu, rucak bih joj kuhao i usisavao svaki dan samo da me ne dira. Od ovih bih jedino bubnuo Kamericku eventualno i onu sto im je neki kurko u klubo Poturu. I onu Lehman iz Aston Vile hahah ostalo su sve braca nasa bezmuda.
Nogometašice većinom i nisu neka pljačka kada gledaš ono što je realno najbitnije - fizički izgled.

Čast izuzecima.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 maj 2024, 21:35
Mislim da je od njih 11, 1-2 iz Sarajeva?
Jbg to je već druga rapsrava, ali je sasvim uobičajeno da naše sugrađanke slušaju četničke pjesme. Svjedočio tome najmanje 1000 puta, fuj. Bez uvrede za Srbe na ovom forumu, problem kojim se ja ovdje bavim je ovaj naš ološ.