Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel moguce...MortemHz je napisao/la:
Nzm jel on veci debil i ovi sto ga pratefks74 je napisao/la:Cuo sam, da ce 3000 ,, budala " hvatati neke ljude na ulici, da bi nagurali na 12 000.
Isti kur.c i on i oni pratiociZip je napisao/la:Nzm jel on veci debil i ovi sto ga pratefks74 je napisao/la:Cuo sam, da ce 3000 ,, budala " hvatati neke ljude na ulici, da bi nagurali na 12 000.
redbull93 je napisao/la:Avatar zelju pokrece haha
redbull93 je napisao/la:Avatar zelju pokrece haha
Cuj ovog ugasenog, igraci 4mjeseca plate ne primaju, djeca im ne idu na gostovanja, klub duzan i Bogu i narodu.. al dobro, savez je tu da vas i ove godine spasiredbull93 je napisao/la:Avatar zelju pokrece haha
Virtu4l je napisao/la:Spašavaju nas talenti iz Vijetnama
Lutvo is on the road againmohikanac12 je napisao/la:Razgovaramo, ne ruzim te. Ukazujem ti na to da na sve ovo mozes gledati iz vise uglova.
3.000 "standardnih budala". Ako u prosjeku svaki od nas privoli samo jednog navijaca da dodje na utakmicu to je vec 6.000. A kunem se, svi imamo toliko prijatelja Željovaca da je maciji kasalj za svakoga od nas da sto posto nagovorimo bar jednog. Evo da stavis avatar na profilnu facebooka, ako ne bi dosao bar jedan koji nije "redovan", ja se skinem go i lajem ko ker na sred stadiona. Da svaki od tih 6.000 nagovori jos po jednog, to je tih "nedostiznih" 12.000. Znaci "glupi" avatar i malo volje. Jel' to tako tesko?
Ono kad su pokradeni?Zeko87 je napisao/la:Ako Čelik odigra upola kao na Koševu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.