fkzeljeznicarba je napisao/la:**** bilbiju. idemo podržat Želju!
Treba podrzati, al normalno treba i cetnike docekati kako su zasluzili
Al naravno najveca bol ce im biti poraz od nase djece.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
fkzeljeznicarba je napisao/la:**** bilbiju. idemo podržat Želju!
Ništa više nije isto, osim jednog.ChWilla je napisao/la:šta ti ipe misliš, je li sve isto ili nije?
presice su odvojene s obje strane, tj mail o press konferenciji je dosao s obje straneinvincible1921 je napisao/la:Ne znam je li neko pisao vec o tome, ali bi da pohvalim potez uprave zbog sazivanja odvojenog pressa . Nek su pokazali sta mislie o prozivkama i optuzbama i opcenito papanskom huskanju od strane selimovica i ibrakovica
svedno znamo sta je uzrok tome i ko je poceo da siri mrznjurammstein je napisao/la:presice su odvojene s obje strane, tj mail o press konferenciji je dosao s obje straneinvincible1921 je napisao/la:Ne znam je li neko pisao vec o tome, ali bi da pohvalim potez uprave zbog sazivanja odvojenog pressa . Nek su pokazali sta mislie o prozivkama i optuzbama i opcenito papanskom huskanju od strane selimovica i ibrakovica
upravo, treba zalediti sve odnose sa komsijama jer godinama nas omlazavaju ni trunke postovanja s njihove strane, al eto svako svoje fura ...ellaxaz je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Mržnje nema kod mene, a i kod većine naše raje. Fino se vidi ko koga mrzi pokušavajući na sve načine da omalovaži njegov uspjeh, njegove legende, pokušava podmetanjima da unese nemir u redove protivnika. Znači na sve načine osim na terenu.
Zato samo opušteno i brzo će srijeda...
Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
Kakvo je to zezanje kad nam igraca nazivate cetnikom i govorite kako ce te mu vi prirediti neki tretman na grbavici?SarajlijaTM je napisao/la:Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
Jedno je prcati i zezati,a sa prilivom seljakluka,stigla je i ta "mrznja"
Koja crna djeca.muXmania je napisao/la:fkzeljeznicarba je napisao/la:**** bilbiju. idemo podržat Želju!
Treba podrzati, al normalno treba i cetnike docekati kako su zasluzili
Al naravno najveca bol ce im biti poraz od nase djece.

Sarajlijc@ je napisao/la:Kakvo je to zezanje kad nam igraca nazivate cetnikom i govorite kako ce te mu vi prirediti neki tretman na grbavici?SarajlijaTM je napisao/la:Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
Zasto mene to pitas?Sta ja imam s tim? Prati malo boljeSarajlijc@ je napisao/la:Kakvo je to zezanje kad nam igraca nazivate cetnikom i govorite kako ce te mu vi prirediti neki tretman na grbavici?SarajlijaTM je napisao/la:Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
Koja crna djeca.Sarajlijc@ je napisao/la:Kazu njihova djeca, a ta djeca im sjede na klupi.![]()
Od djece im jedino igrali Zolotic i Hodzic u prvih 11, te Svraka i Jamaka (ova dvojica su sve samo ne djeca).
Mozda nije mislio djeca u smislu godina nego da je vecina ponikla u zelji.amypitar je napisao/la:Koja crna djeca.Sarajlijc@ je napisao/la:Kazu njihova djeca, a ta djeca im sjede na klupi.![]()
Od djece im jedino igrali Zolotic i Hodzic u prvih 11, te Svraka i Jamaka (ova dvojica su sve samo ne djeca).
![]()
![]()
Lončarić 27 god , Stanić 24 god, Zeljković 26 god , Bogdanović 23 god, Bučan 33 god, Jamak 27 god, Hasanović 24 god, Svraka 26, Hodžić 19 god, Selimović 30 god, Ramić 21 god...prosjek ekipe koja je igrala protiv Zrinjskog vam je 25.454 ..Pa vi imate stariju ekipu,od placenika iz FK.Sarajeva.
Ova djeca vam se smiju.
Pa samo ova trojica igraca im imaju 100 godina..
Bučan 33 god, Jamak 27 god, Selimović 30 god
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, mnon46, Nyema1921, prisonbreak, Uvijeknapravojstrani, Zeljoo1921 i 56 gostiju.