NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la tropic » 05 apr 2025, 19:58

Sreća pa je zavedeno u sistemu da su dva zuta, ja sam vidio crveni kad je dao. U srijedu bez Mizica, Obradova i Hadre.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 05 apr 2025, 20:01

tropic je napisao/la:
05 apr 2025, 19:58
Sreća pa je zavedeno u sistemu da su dva zuta, ja sam vidio crveni kad je dao. U srijedu bez Mizica, Obradova i Hadre.
Pa i bila su dva zuta. Eno zvanicna stranica je objavila video gdje se jasno vidi da je drugi zuti

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 apr 2025, 20:16

Gdje je drugi gol na snimku? :hmmmmm:

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 05 apr 2025, 20:19

Ljudi bitna su 3 boda, bitna je je*ena borba kod sve i jednog na terenu, budimo realni hadra kad je dobio crveni malo ko je mislio da cemo bod izvuci a kamoli 3…

Hadra ne zasluzuje zamjerku ikakvu, ovo je greska trenera, vidio je da ga provociraju i da je on sam ,,nabrijan,, a iskreno ni sam ne bih mogao zadrzat hladnu glavu i na to gubis 0-1, pogledajte snimak da je bio start na fačiću koji je to iskusno sve iskoristio,ucimo na greskama a s druge strane hadra ide glavom tamo gdje mnogi ne smiju nogom to mu se ne smije zaboraviti.

Vidi se da nam je Marriaga glavni igrač, danas imaju ubacaje i prodore ali nema ko zavrsiti, zao mi je Obradova strasan igrac treba ga forsirat prema naprijed sto vise, Smajlovic i Zara premoreni ocigledno treba im jedna pauze…jer nam je veza tanka totalno bila danas.

Neka me neko ne shvati pogresno, bez obzira sto je nase dijete, Benjo je zasr** par situacija danas i nije za prvih 11, sebičan, pas kad treba, ne da loptu već dribla i obrnuto, fizicka sprema 0 bodova otresaju ga kao slinu, igraš krilo a ulazis vise u sredinu… jedini koji mi je digao zivac danas a i ocigledno kad ga je husovic zamjenio druga ekipa-druga prica.

Sudije= nemam rijeci, izgleda treba j*bat nekom matere a ne ih gotivit kad dodju u Bihać, izgleda da smo rak rana svima…

Sve u svemu ide nam dobro, u travniku da se uzmu bod-ovi bio bih zadovoljan, a u hadzicima mozemo do bodova…

Jos jednom, skidam kapu za borbenost i sve ono sto su pruzili danas, secer tlak sve se fasuje u toku utakmice al ono na kraju je bitno…
Zadnja izmjena: Bihac1299, dana/u 05 apr 2025, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 apr 2025, 20:21

Nemas sta reci za sudjenje danas, minimalno naklonjeni nama
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 apr 2025, 21:09

Hadrovic je danas napravio veliku gresku, jer ovakve stvari se NE SMIJU raditi jer nam je svaka utakmica finale. Njegova sreca da su momci okrenuli rezultat. Dodje na 20m suta u nebo. igrao je bocnog, sigurno nije za te pozicije. Ne zamjeram mu nista jer je igrac koji izgine, smo previse je borben, previse kartona dobija.
Bili smo bolja ekipa, 6 utakmica bez poraza. Adzemu svaka cast. Benjo za mene nikad nije bio neki igrac, nit ce ikad biti. Previse nejacak za ovu ligu. Mariaga je puno falio.
Moramo negdje na strani izvuci bodove.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 apr 2025, 13:09

Drugi gol iz ofsajda, stavili su na zvanicnu. Linijski bio skroz lose postavljen.

Hajd ofsajd od 5cm nije nista obzirom kako se krade u ovoj ligi :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 apr 2025, 19:52

Zadnjih 10 meceva samo Stupcanica bolja

slika

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 apr 2025, 02:20

To je kad imas pravog trenera. Vidi se da covjek zna. Steta sto nije bio tu od pocetka. Jer sad bi bili u prvih pet na tabeli i igrali lagano do kraja

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2025, 15:39

Prekosutra bez Obradova, Hadre i Mizica. Obradov citavu prvu polusezonu ne dobi kartona a kod nas svaki mec karton. Mozda bi najbolje sve karte baciti na Hadzice, a u Travniku sta god da bude samo sacuvati se i ne trositi previse.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 07 apr 2025, 17:14

harden je napisao/la:
07 apr 2025, 15:39
Prekosutra bez Obradova, Hadre i Mizica. Obradov citavu prvu polusezonu ne dobi kartona a kod nas svaki mec karton. Mozda bi najbolje sve karte baciti na Hadzice, a u Travniku sta god da bude samo sacuvati se i ne trositi previse.
Ma nama je svaka utakmica finale nema cuvanja, realno govorecu igramo muski tako da broj kartona ne treba iznenaditi.

Ovo gore sto si postavio Adzemu niko ne oduzeti, vec dugo ne znamo za poraz zalaganje je na jako visokom nivou takoder.

U Travniku se situacija dosta pokvarila i imaju dosta svojih problema od price za ulazak dosli su u opasnu zonu, nama je svaki bod bitan i prezivimo li ova dva gostovanja mislim da ce opstanak biti jako blizu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 apr 2025, 18:07

Treba nam malo i srece. Protiv Gorazda da smo imali srece pobijedili bi. Valjda ce nas negdje pogledati. Protiv Travnika je bod ko kuća, a protiv Radnika se pobiti, ali pokusati nesto uraditi. Jel se vraca Mariaga?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2025, 19:07

nebeskasila je napisao/la:
07 apr 2025, 18:07
Treba nam malo i srece. Protiv Gorazda da smo imali srece pobijedili bi. Valjda ce nas negdje pogledati. Protiv Travnika je bod ko kuća, a protiv Radnika se pobiti, ali pokusati nesto uraditi. Jel se vraca Mariaga?
Mariagga je imao povredu loze, mislim da je sad spreman opet, ne znam koliko ce igrati. Svakako ce opet Benjo igrati zbog U21, mozda cuvati nulu pa na poluvremenu da Mariagga na svjezinu proba rijesiti. U odbranu idu Paro i Farias valjda.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 apr 2025, 19:44

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 apr 2025, 16:53

Bolji smo od Travnika, 4-5 suteva oni 1 bezvezan. Igramo, ganjamo gol. Sudjenje na njihovu stranu naravno, zakida na sitnicama, mozda je trebao biti i penal za Jedinstvo.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 apr 2025, 17:50

Hajde zavrsiiii

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 09 apr 2025, 17:51

Tri boda kao kuca.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 apr 2025, 17:56

Neopisivo. Svaka cast ekipi i treneru. Ovo je velika pobjeda i veliki bodovi sa strane. Remi protiv Radnika ce biti isto kao kuca.
Svaka cast i sretan povratak kuci

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 09 apr 2025, 18:05

Ako se ne varam, posljednji put kada smo bili neporaženi u sedam utakmica bilo je još 2014. godine. Znači, prošlo je oko 10 godina. Sada je važno ostati u ligi, graditi polako infrastrukturu i s nadom očekivati bolje dane. Daj Bože da se ovako nastavi.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 09 apr 2025, 18:20

Bravo pegaziii :bih: :bih:

Steta sto nema nacina pratiti ova gostovanja, bas me zanima kako je isla utakmica. Rekao sam da je u Travniku haos i da ih mozemo uzeti, ali svakako trebalo je izdrzati.

Adzem je tata mata, ostaviti ga da radi dok se god bude moglo. Ova ekipa je sigurno temelj za nekoliko narednih godina, uz sve sto slijedi nadam se da je ovo pocetak nekog novog jakog Jedinstva.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.