NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Ni Milan tarot ti nije ravan 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije istina.amerosm je napisao/la:Dakle sada je sve poznato i situacija je sljedeca:
AFC - 1. Patriots, 2. Broncos, 3. Steelers/Benglas, 4. Colts, 5. Steelers/Benglas, 6. Ravens
U Wild-Card krugu se sastaju:
1. Steelers/Benglas @ Colts
2. Ravens @ Steelers/Benglas
NFC - 1. Seahawks, 2. Packers, 3. Cowboys, 4. Panthers, 5. Lions, 6. Cardinals
1. Cardinals @ Cowboys
2. Lions @ Panthers
Arizona ide Carolini, a Dallas docekuje Lionse.
Mi docekujemo Cinnci kojeg smo shootoutovali ove sezone
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
RiverPlate
- Kontakt:
za nekoga ko strastveno prati NFL amer se svjetski razumije u materijuEdin TM87 je napisao/la:Nije istina.amerosm je napisao/la:Dakle sada je sve poznato i situacija je sljedeca:
AFC - 1. Patriots, 2. Broncos, 3. Steelers/Benglas, 4. Colts, 5. Steelers/Benglas, 6. Ravens
1. Steelers/Benglas @ Colts
2. Ravens @ Steelers/Benglas
NFC - 1. Seahawks, 2. Packers, 3. Cowboys, 4. Panthers, 5. Lions, 6. Cardinals
1. Cardinals @ Cowboys
2. Lions @ Panthers
Arizona ide Carolini, a Dallas docekuje Lionse.
Mi docekujemo Cinnci kojeg smo shootoutovali ove sezoneDakle nije bolje moglo, jos im Green dobio potres mozga i Gresham je izasao vidjet cemo hoce li biti spremni.
apropo playoffsa, izvrsno su poredali tekme, nije moglo bolje, jedino je šteta za ravens@steelers jer je usred noći. ova druga noćna u seattle-u će vjerovatno biti manje više jednostrana. ostalo se sve da pogledati bez da se nikako ne spava!
osim toga bilo bi pravo cool da ravensi dobiju steelerse, tako bi mogli konačno dobiti playoff obračun luck@manning
u NFC će jedino biti interesantno vidjeti može li ko preživjeti seattle
dobra sezona, sve je ispalo manje više po očekivanju, nikoga mi nije žao, osim možda titansa, tampa je na prilično ružan i očigledan način poklonila tekmu saintsima i uzela taj prvi pick.
p.s. NFL week bez fantazija je definitvno dosadniji nego sa dotičnom zajebancijom
Nase domace utakmice naredne sezone su
Takodjer je poznato da cemo za Thanksgiving igrati u Dallasu protiv Roma i Cowboysa.
Takodjer je poznato da cemo za Thanksgiving igrati u Dallasu protiv Roma i Cowboysa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Malo rekorda (pored onog Wattovog), kako slavnih tako i onih neslavnih
Cowboys' DeMarco Murray sets franchise record for most rushing yards in a single season, previously held by Emmitt Smith
Dez Bryant with his 16th receiving touchdown breaks @TerrellOwens Cowboys record for most Rec TD in a season.
8 full seasons into his career, Browns OT Joe Thomas has still never missed a single snap: now at 8,196.
Geno Smith is both the only QB in the NFL this year to finish a game with a perfect passer rating and the only QB to have a 0.0 rating game.
Matt Forte has joined LaDainian Tomlinson as just the 2nd NFL player ever to rush for 1,000 yards and catch 100 passes in a season.
Matt Forte has set an NFL record, catching 102 passes in a single season.
Chiefs' Justin Houston sets franchise record for most sacks in a season, previously held by HOF LB Derrick Thomas
Eagles kicker Cody Parkey set an NFL record for most points scored by a rookie with 150 points. Also breaks Eagles single season franchise record
Mike Evans breaks Bucs franchise record for single season TDs
Odell Beckham is the only rookie receiver to be over 1,000 yards, despite missing the first month
Odell Beckham Jr. ties Michael Irvin's NFL record for most consecutive 90+ yard receiving games.
Tony Romo is the 2014 NFL passing leader with a rating of 113.2, the 5th highest ever
Ben Roethlisberger and Drew Brees have tied each other for most Passing Yards on the season at 4,952.
Andrew Luck has become only the 8th QB in NFL history to throw for 40 or more TDs in a single season.
Reggie Wayne just had the longest catch of his career, 80 yards, in his 14-year, 211-game career. Could very well be his last game.
Frank Gore becomes 20th player in NFL history to reach 11,000 career rushing yards.
Chiefs WR finish the season with 0 TD receptions
Kaepernick goes entire season without throwing a 4th quarter TD
It's the first time in 12 years a team hasn't won 13 games.
With Denver & Seattle receiving first round byes, it marks the first time since the 1993-94 season that both Super Bowl participants from the previous season received byes in the following season.
The Carolina Panthers are the first ever back-to-back NFC South Champions
The Ravens have never won a playoff game against the Steelers
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nevjerovatno kako se Sijetlu poklopilo, iz ocaja i velike sanse da ne vide PO do homefield advantagea, i ne samo to, nego docekuju u polufinalu konfenrecije Arizonu ili Carolinu (osim u slucaju da Lionsi iznenade Dallas sto je haman nemoguce), dakle vec su u finalu. Dok s druge strane Dallas koji igra strasnu sezonu i koji je klepio Sijetla u gostima, nakon dugo dugo vremena da ih neko dobije i ako ima tiebreaker nad njima sa istim omjerom opet nemaju ni bye week, nego su dobili najtezeg moguceg protivnika u wc rundi, a ako zele do SB-a moraju dobiti GB i onda opet Sijetl i to u gostima sto je nemoguce, strasna nepravda prema Cowboysima. Navijat cu za njih to je definitivno, al' tesko da mogu protiv zdravog Rodgersa. No vidjet cemo Romo/Dez/Murray, najbolji QB/WR/RB trio u ligi definitivno uz Bena/Bella/Browna.
Kad smo vec kod Steelersa kakav start onog mesara Nelsona nad Bellom uzas zivi, ne mogu da vjerujem da je sam izasao s terena i da nije u pitanju ACL, kako je moguce ono izdrzati
Kad smo vec kod Steelersa kakav start onog mesara Nelsona nad Bellom uzas zivi, ne mogu da vjerujem da je sam izasao s terena i da nije u pitanju ACL, kako je moguce ono izdrzati
Roger Federer the greatest of all time!
Ovo je covjek koji je postigao posljednji TD Patriotsima u drugom poluvremenu...Nakon toga u 6 uzastopnih utakmica odbrana nije dozvolila TD u drugom poluvremenu.
Haha
do kakvih sve podataka necete doci, a vidi ga, Edinov omiljeni lik iz OL.a
A obojica se nadamo da ce dogodine jedino on ostati u njemu! Za kraj, valjda uzme jos 1td za 2 sedmice hehe 
Zelje navijaca Meda se pocinju polahko ispunjavatiBears fire coach Marc Trestman, GM Phil Emery
Ocekivana odluka Falconsa...Atlanta Falcons fire coach Mike Smith
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sjecam se kada su Giantsi prvi SB igrali navijaci NEP se sprdali da ce Coughlin djed dobiti udar neki na terenu. Lik i sad trener
Ali evo sada nikad mu se nije desilo 3 sezone da ne udje u PO, mislim da je vrijeme da se povuce i pusti nekom mladjem
Defintivno najslabija sezona u smislu komentarisanja I diskusija.
Osima Medjeda, znamo sad I sta Cutler jede
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Odlicno ali Ryan je dobar trener ..voljeo bi ja njega..Jetsi su bili na krivom putu totalno..nemaju QB nisu mogli draftat pravog I to je to..mi imamo offense nama treba odbrana I on je moze sreditamerosm je napisao/la:Zelje navijaca Meda se pocinju polahko ispunjavatiBears fire coach Marc Trestman, GM Phil Emery![]()
. Ne bi me cudilo da angazuju Ryana.
Ocekivana odluka Falconsa...Atlanta Falcons fire coach Mike Smith
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Po meni sasvim solidan QB i sa njegove strane veoma glupa odluka...Kyle Orton retires
Ode covjek da se odmori od stresa zvanog NFL i siguran sam da ce se nakon par sezona ponovo vratiti na trenersku poziciju kod nekog cotendera...Moj favorit kada je nasljednik BB-a u pitanju.Jim Harbaugh agrees to take Michigan job
Mozda za tebe, jer ti je sezona zavrsila prije vec je pocela! Doduse, cuo sam da si jucer se malo budio iz zimskog sna!??A za nas ostale, tek sad pocinje sezona i komentarisanje iste !alemsa je napisao/la:Defintivno najslabija sezona u smislu komentarisanja I diskusija.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa kaze da je odluka familije zato nece vise ..a vjerovatno ce se opet nekad vratiti ali uzeo je lovu igrao ebigaamerosm je napisao/la:Po meni sasvim solidan QB i sa njegove strane veoma glupa odluka...Kyle Orton retires
Ode covjek da se odmori od stresa zvanog NFL i siguran sam da ce se nakon par sezona ponovo vratiti na trenersku poziciju kod nekog cotendera...Moj favorit kada je nasljednik BB-a u pitanju.Jim Harbaugh agrees to take Michigan job![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brat mu nije bolji trener ali prodje sa vise uspjeha. Cisto jer je odmjereniji lik i nista vise, zna skinuti pritisak sa igraca, ima bolji pristup. To su mane ovog drugog brata, a ima takav temperament da ce tesko to kada promijeniti
john je bolji trener, tu za mene nema nikakve dvojbe! pored tih dodatnih karakteristika koje si nabrojao, koje prave dodatnu razliku između njih dvojice.
Samo ti spremaj rusak I stap za pecanje, jer ionako idete na izlet.BoxBox je napisao/la:Mozda za tebe, jer ti je sezona zavrsila prije vec je pocela! Doduse, cuo sam da si jucer se malo budio iz zimskog sna!??A za nasalemsa je napisao/la:Defintivno najslabija sezona u smislu komentarisanja I diskusija.
ostale, tek sad pocinje sezona i komentarisanje iste !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.