Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Tako Wilshere, yebem li te glupa
ne gledam cesto arsenal..
ovaj bellerin, cini mi se, smijesan neki lik?
Nije samo on.babino je napisao/la:ne gledam cesto arsenal..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Yebem li vam svu familiju, umrite iste sekunde nabijem vas na ****, zelim vam sve najgore
- Marsal
- Kontakt:
Očekivano.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mrs majku ti ****
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Gdje Bellerin? Gdje pekar? Gdje cijela desna strana krv vam yebem popisanu?
Kod nas ni defanzivci nemaju defanzivni mozak. Rastjerat sve ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
koja grupa jadavo to je ne vidjeno ... pa ja bi makar zbog one ublehe na klupi koji se oprasta od tima odigrao ovu utakmicu sa 70% snage - ove sramote se setaju po terenu. Onaj francuski idiot izadje sam pred golmana nece da suta nego pokusa da ga predribla - USPIJE U TOME - i ponovo nece da suta 

Pa da sam ti ja trener sad bi ti obje noge odsjekao yebem li ti svu familiju
Vidi koja nam **** igraju u ekipi, najgori bekovi na planeti, Chambers najbolji na terenu
Kako bi vam noge polomio u svlačionici **** JEDNE **** LI VAM SVU FAMILIJU.
Vidi koja nam **** igraju u ekipi, najgori bekovi na planeti, Chambers najbolji na terenu
Kako bi vam noge polomio u svlačionici **** JEDNE **** LI VAM SVU FAMILIJU.
Nadam se da ce ih novi trener nauciti da je nekad bolje izbiti loptu u aut nego dati loptu protivniku da zabije gol.
Kreteni glupi, i sad ce napadati 45 min i primiti jos gluplji gol od ovoga.
Kreteni glupi, i sad ce napadati 45 min i primiti jos gluplji gol od ovoga.
Sto se nervirate kad smo svi znali da ce se ovo desiti
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Spanski Burnley koristi nasu retardiranostanell je napisao/la:Sto se nervirate kad smo svi znali da ce se ovo desiti
Beljerin

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Al postaje baš očigledno da se ništa u odbrani ne uvježbava na treninzima.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja se nadam da će im sljedeći trener yebavati mater cijeli trening, da će potjerati cijelu odbranu i golmane iz ove ekipe
NE SJECAM SE KAD JE NAS GOLMAN NESTO ODBRANIO, SVAKI SUT JE GOL, MOZE SE I SKLONITI USPUT ISTI MU ****
Bjezi yebem li vam mater, kako bi vas ispljuvao u svlačionici **** najobičnije, ne zaslužujete ni da imate 1 navijača na tribinama **** jedne preplaćene
NE SJECAM SE KAD JE NAS GOLMAN NESTO ODBRANIO, SVAKI SUT JE GOL, MOZE SE I SKLONITI USPUT ISTI MU ****
Bjezi yebem li vam mater, kako bi vas ispljuvao u svlačionici **** najobičnije, ne zaslužujete ni da imate 1 navijača na tribinama **** jedne preplaćene
Hoce to kad imas pickast pristup, plus dodas limitirane igrace i dobijes ovo sranje od ekipe.Jack je napisao/la:Spanski Burnley koristi nasu retardiranostanell je napisao/la:Sto se nervirate kad smo svi znali da ce se ovo desiti
Beljerin
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
AA23 je napisao/la:

Arsenal have conceded from each of the only* shots on target faced in each of the last four halves of football they have played.
Sta kazu borit cemo se za Wengera, ginut cemo na terenu

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
I Wenger jednom u karijeri ne moze da potrefi taktiku
Zna da ce flaster biti na Ozilu i on ubaci kravu Wilshera da trckara ko tele na terenu i pravi glupe faulove i da drka qrac na sredini
Umjesto da je bacio Mikitarijana da rasiri igru i napravi prostora za Ramseya i Ozila, jos i ptice na grani znaju da Ramsey i Wilshere ne mogu igrati zajedno
Zna da ce flaster biti na Ozilu i on ubaci kravu Wilshera da trckara ko tele na terenu i pravi glupe faulove i da drka qrac na sredini
Umjesto da je bacio Mikitarijana da rasiri igru i napravi prostora za Ramseya i Ozila, jos i ptice na grani znaju da Ramsey i Wilshere ne mogu igrati zajedno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.