PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SRSlavinovici » 16 feb 2016, 09:38

arhimed89 je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Meni nije jasno zasto najveci klub u BiH , Sarajevo hej, nabavlja dresove u lokalnom granapu!? Ekonomski patriootizam, ali problem je sto slova otpadaju. Nikako dva dobra.
Ni meni nije jasno zasto to tebe kopka u pola dva ujutro :mrgreen:
Ti razmisljas o Sarajevu i njihovoj opremi.. :urnebes:
Zato sto sam to tada procitao i prokomeentarisao, znam da je tebi to tesko shvatiti :) Pa kad ti dan vise odgovara, opet cu pitati. Jel istina to da u granapu kupujete opremu koja se raspada? :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 feb 2016, 09:40

Cocaine je napisao/la:Gdje mi je probisvjet da odamo minutu sutnje ovoj legendarnoj temi
[youtube][/youtube]
RIP
Shebase totalno. Kada pocnem citati najezim se. Duhovnost naroda i narodnosti BiH svedena najnizu mogucu mjeru. Nedostatak inteligencije? Glad?
Koliko neocekivanih posjetilaca-posjetitelja na legendarnoj temi. Trulez. :puke:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 16 feb 2016, 09:40

Rinuka je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Meni nije jasno zasto najveci klub u BiH , Sarajevo hej, nabavlja dresove u lokalnom granapu!? Ekonomski patriootizam, ali problem je sto slova otpadaju. Nikako dva dobra.
Pokusalo se sa guranjem domaceg proizvođaca, nismo ni mi zadovoljni sa njim nesto narocito, ali napredovat ce i on uz instituciju. Drago mi je da u ove sitne sate mislis o FK Sarajevu. Jedva cekam nase gostovanje na Tusnju i dolazak u Tuzlu. Mogu misliti stanje u gradu, opsta euforija, praznicna atmosfera, institucija BiH fudbala dolazi, raja se međusobno ispituje ide li se gledati Sarajevo danas. Dolaze Horde Zla, Tuzlaci ih snimaju i dive se, jer rijetko imaju priliku gledati takve navijace i navijanje, kako i nece se diviti kad inace gledaju seljacine ko Joge Poceras?! Naravno ne moram ni napominjati da je institucija BiH fudbala jedini klub pored velike cetvorke koji je uspio osvojiti vise od jedne titule prvaka u bivsoj drzavi, to znaju svi navijaci najnetrofejnijeg fudbalskog kluba u regiji. Sloboda u formi, u naletu, ali kao sto je vec viđeno ove sezone kada igraju prot.... Bla, bla
Prskanje po faci :mrgreen:
slika
Zanimljiv kompleks osobe sa takvim nikom, kome su testisi prve komsije :) Lijep pozdrav

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 feb 2016, 10:04

Imate poziciju za optimizam,al nemojte pretjerivati,sad ce stvarno biti tesko svakome,i iskustvo u ovakvim situacijama ce biti presudno,sto vama ne ide u prilog,mislim da ako kiksate u BL,da ce vam se uvuci nervoza i onda kola nizbrdo,ne zelim vam krah ni najmanje,al pojedinci navlace gnjev ljudi koji nemaju nista protiv vas,ja sam cestitao i opet cu ako tako bude,da budete sampioni,ja nemam problem stim,bolje vi nego lesinari iz hercegovine,ako vec ne moze moje Saraj'vo,zato pamet u glavu i uzivajte u ovom trenutku,ne treba vam rasprava uvijek ce biti omalovazavanja,al nemojte vi biti uvrjedjene mlade kao i nase komsije,da se palite na svaku z.ajebanciju,pozzz za Tz :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 feb 2016, 10:09

:salut: :thumbup:
:salut: :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 16 feb 2016, 10:15

RedEvil je napisao/la:Imate poziciju za optimizam,al nemojte pretjerivati,sad ce stvarno biti tesko svakome,i iskustvo u ovakvim situacijama ce biti presudno,sto vama ne ide u prilog,mislim da ako kiksate u BL,da ce vam se uvuci nervoza i onda kola nizbrdo,ne zelim vam krah ni najmanje,al pojedinci navlace gnjev ljudi koji nemaju nista protiv vas,ja sam cestitao i opet cu ako tako bude,da budete sampioni,ja nemam problem stim,bolje vi nego lesinari iz hercegovine,ako vec ne moze moje Saraj'vo,zato pamet u glavu i uzivajte u ovom trenutku,ne treba vam rasprava uvijek ce biti omalovazavanja,al nemojte vi biti uvrjedjene mlade kao i nase komsije,da se palite na svaku z.ajebanciju,pozzz za Tz :salut: :thumbup:
Ma kakv optimizam, 36 bodova u igri. Po meni samo Zrinjski ima pravo nadati se tituli. Mi ako do evrope dobacimo, puna saka brade. Meni je najbitnije da igraci igraju najbolje sto mogu, da se trude, da im nije svejedno. I lijepo vrijeme da uzivamo na stadionima na proljece zelim svima :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hilmo » 16 feb 2016, 10:25

Sarajlija88 je napisao/la:ja sam fulio mjesto, ti milje :D
institucija na petom :D
Najtrofejni klub, onaj koji ima svoj stadion... najbolju omladinsku skolu... klub koji šalje ponudu od 400 milja za najboljeg igrača lige na šestom, sa 6 bodova zaostatka za petoplasiranim...
Jesi fulio mjesto...

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 feb 2016, 10:50

SRSlavinovici je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Imate poziciju za optimizam,al nemojte pretjerivati,sad ce stvarno biti tesko svakome,i iskustvo u ovakvim situacijama ce biti presudno,sto vama ne ide u prilog,mislim da ako kiksate u BL,da ce vam se uvuci nervoza i onda kola nizbrdo,ne zelim vam krah ni najmanje,al pojedinci navlace gnjev ljudi koji nemaju nista protiv vas,ja sam cestitao i opet cu ako tako bude,da budete sampioni,ja nemam problem stim,bolje vi nego lesinari iz hercegovine,ako vec ne moze moje Saraj'vo,zato pamet u glavu i uzivajte u ovom trenutku,ne treba vam rasprava uvijek ce biti omalovazavanja,al nemojte vi biti uvrjedjene mlade kao i nase komsije,da se palite na svaku z.ajebanciju,pozzz za Tz :salut: :thumbup:
Ma kakv optimizam, 36 bodova u igri. Po meni samo Zrinjski ima pravo nadati se tituli. Mi ako do evrope dobacimo, puna saka brade. Meni je najbitnije da igraci igraju najbolje sto mogu, da se trude, da im nije svejedno. I lijepo vrijeme da uzivamo na stadionima na proljece zelim svima :)
Ma ne mislis tako,al hajde,potajno se svak nada tituli,bez komsija :lol: ,a vi imate najbolju poziciju,iz ove perspektive vi ste najblizi,al prvo kolo nece biti presudno al moze toliko zakomplikovati,da nakon njega niko vise ne bude u nekoj prednosti,tako da je sve otvoreno,prvih pet ekipa je u igri i ko god osvoji bit ce zasluzeno,sretno svima i nek Saraj'vo osvoji aBd,a eto vi ste zadovoljni i sa drugim mjestom :salut: :thumbup:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 feb 2016, 11:03

Sve to stoji,medjutim moze se posmatrat i sa druge strane.Sloboda ima iskustva borbe za trofeje (6 puta finalista kupa)iako je to iskustvo jako negativno (svih 6 izgubili :facepalm: ).
Imamo par jako iskusnih igraca prekaljenih,poput Zebe,Ahmetovica,Kostica,Ivetica i td koji svojim iskustvom mogu pomoci ekipi.
Jos je puno bodova u igri i svasta se moze desiti,to si upravu,Ali imamo puno pravo da vjerujemo u ekipu i da mozemo uzeti titulu.
Reci mi ako kiksate u Mostaru izgubite zar se nece uvuci nervoza i u vase igrace i svaka tekma biti na "noz"
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2016, 11:14

Ma ne smiju izgubiti u Mostaru :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 feb 2016, 11:17

MortemHz je napisao/la:Ma ne smiju izgubiti u Mostaru :D
Nesmijemo ni mi u BL... :D
Ali Zrinjski je najjaci moguci protivnik za prvo Kolo i to u gostima :)
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 feb 2016, 11:21

Nasima je svaka na noz, pa mi da bjezimo drugom 20 bodova, i da gubimo na Kosevu, bilo bi im sve po spisku. To znaci igrati za Sarajevo, pa neko ili moze to podnijeti ili ne moze.

A vi se bas nalozili na titulu, a tek polusezona. Osvojite je pa onda smarajte, ovako cete fakat ispasti najveci cirkusanti ikad. Skoci pa reci hop.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 feb 2016, 11:25

Sloboda i iskustvo u borbi za trofeje :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 16 feb 2016, 11:26

Agamemnon je napisao/la:
Sve to stoji,medjutim moze se posmatrat i sa druge strane.Sloboda ima iskustva borbe za trofeje (6 puta finalista kupa)iako je to iskustvo jako negativno (svih 6 izgubili :facepalm: ).
Imamo par jako iskusnih igraca prekaljenih,poput Zebe,Ahmetovica,Kostica,Ivetica i td koji svojim iskustvom mogu pomoci ekipi.
Jos je puno bodova u igri i svasta se moze desiti,to si upravu,Ali imamo puno pravo da vjerujemo u ekipu i da mozemo uzeti titulu.
Reci mi ako kiksate u Mostaru izgubite zar se nece uvuci nervoza i u vase igrace i svaka tekma biti na "noz"
Zato sam i rekao da nije presudna,al smo mi puno i zaostali tako da je dosta raje i halalilo titulu,samo oni bas optimisticni vjeruju jos,al pobjedom u Mostaru mi smo u igri,al kad bi bilo da bi bilo,jbg sve su to pretpostavke,zato kazem ako se poklope rezultati koji nama odg.onda je sve otvoreno i postajemo odmah najozbiljiniji kandidati,al eto vidjecemo,vasa je prednost samo trener u ovom trenutku :salut: :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 feb 2016, 11:28

Ako bude prenos Slobode danas to ce biti threesome, a znace se ko je donji :guz: . :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 16 feb 2016, 11:32

Nema više prenosa..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 feb 2016, 11:44

Evolution87 je napisao/la:Sloboda i iskustvo u borbi za trofeje :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Hladno lik napisa :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 feb 2016, 11:50

Pa sta je finale kupa nego borba za trofej.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2016, 11:52

Agamemnon je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma ne smiju izgubiti u Mostaru :D
Nesmijemo ni mi u BL... :D
Ali Zrinjski je najjaci moguci protivnik za prvo Kolo i to u gostima :)
Misljenja sam da se bolje sa njima sada obracunati nego poslije. Poslije Mostara imamo 6 utakmica do derbija koje moramo rijesiti. Nismo bas u dobroj situaciji ali sve se moze stici. U tih 6 utakmica trebamo imati 100% omjer ako je ikako moguce pa onda vidjeti stanje na tabeli pred derbi. Sa tim pobjedama i sa recimo bodom u Mostaru bi bio zadovoljan ali..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 16 feb 2016, 13:31

Probisvjet je napisao/la:Ako bude prenos Slobode danas to ce biti threesome, a znace se ko je donji :guz: . :urnebes:
Nece biti prenosa jer se ekipa vratila u Sa..Znaci stekli su se uslovi da se i izbjeglice iz Sirije vratiti na forum :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.