Naravno ovo još nije ni blizu potrebnog nivoa za ono što mi želimo, i za naše ambicije, ali mora se od nečega krenuti, još je dosta posla pred Ješićem i upravom da se opravda taj uloženi novac i povjerenje, ali moju podršku ima do kraja sezone
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas drugo pol puno bolje od prvoga, bili smo dosta agresivniji i konkretniji, za razliku od Slobode. Pokazali smo to htijenje i borbu koja je nedostajala zadnjih par tekmi, vidljiv je uticaj Ješića u tom dijelu, pokazao je da je on šef i da će morati ostaviti srce na terenu žele li da ostanu u timu i zarade svoju platu.
Naravno ovo još nije ni blizu potrebnog nivoa za ono što mi želimo, i za naše ambicije, ali mora se od nečega krenuti, još je dosta posla pred Ješićem i upravom da se opravda taj uloženi novac i povjerenje, ali moju podršku ima do kraja sezone
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo nije Sarajevo koje se gradi i koje mi zelimo gledati,ali sad za ovo Sarajevo pobjeda na bilo kakav nacin je veliki uspjeh,jer mi imamo trenutno ekipu kao i ostale prosjecne ekipe u Premijer ligi,zato svaki bod nam je bitan do kraja ove polusezone,a onda se nadati boljem jacem pa i zdravijem Sarajevu na proljece.
Samo Sarajevo
kanarinac je napisao/la:Ovo nije Sarajevo koje se gradi i koje mi zelimo gledati,ali sad za ovo Sarajevo pobjeda na bilo kakav nacin je veliki uspjeh,jer mi imamo trenutno ekipu kao i ostale prosjecne ekipe u Premijer ligi,zato svaki bod nam je bitan do kraja ove polusezone,a onda se nadati boljem jacem pa i zdravijem Sarajevu na proljece.
Nisi u pravu, ovako i treba da se gradi jedna ekipa koja ce biti upravo to - EKIPA. Svako ko misli da je veci od kluba - mrs, pa zvao se on Puzi, Benko ili Tatomirovic, nije uopste bitno! Lakse cu istrpiti Kadusica i njegove kikseve koji su plod neiskustva nego one magarce sto im Mladost ocita bukvicu prije sedam dana!
Bravo Jesa, samo nastavi cistku!!!
Sta bi VI?
Kadusic, osmanovic, plakalo balavci
Rustemovic, Kovačević duljevic bekic 22 god
Od iskusnih berberovic Barbarić i bekic stariji... Sta ocekujete?¿?
Ova igra je fenomenalna jer je sloboda pokušala ono što su željezničar i mladost
Kadusic, osmanovic, plakalo balavci
Rustemovic, Kovačević duljevic bekic 22 god
Od iskusnih berberovic Barbarić i bekic stariji... Sta ocekujete?¿?
Ova igra je fenomenalna jer je sloboda pokušala ono što su željezničar i mladost
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bez 5-6 igraca i bolje ekipe od Sarajeva bi imale problema.Ni jednog kreativca u ekipi.Ma koliko mi kukali danas bi nam Radovac i Ikande bar 30-40 % digli igru.
Fali je tu i Benko da malo razvuce odbranu,te jos povrijedjeni Alispahic,suspendovani igraci,to je bruka igraca ljudi moji.Posebno nam fali Delac
To je jos jedan tim koji bi izganjao Evropu.
Fali je tu i Benko da malo razvuce odbranu,te jos povrijedjeni Alispahic,suspendovani igraci,to je bruka igraca ljudi moji.Posebno nam fali Delac
To je jos jedan tim koji bi izganjao Evropu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 01 nov 2015, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Rekao sam zdravije Sarajevo a Jesa je poceo na tome da radi i ima podrsku moju,ali ako misli sa Rustemom,2x bekic,dzemom,okicem,plakalom i ostalim imati Sarajevo koje mi ocekujemo a to je grupna faza evrope,grdno se varas znaci ovi igraci neka iznesu do zime sto mogu bolje ali na proljece se pod hitno mora promijeniti.Honorar je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Ovo nije Sarajevo koje se gradi i koje mi zelimo gledati,ali sad za ovo Sarajevo pobjeda na bilo kakav nacin je veliki uspjeh,jer mi imamo trenutno ekipu kao i ostale prosjecne ekipe u Premijer ligi,zato svaki bod nam je bitan do kraja ove polusezone,a onda se nadati boljem jacem pa i zdravijem Sarajevu na proljece.
Nisi u pravu, ovako i treba da se gradi jedna ekipa koja ce biti upravo to - EKIPA. Svako ko misli da je veci od kluba - mrs, pa zvao se on Puzi, Benko ili Tatomirovic, nije uopste bitno! Lakse cu istrpiti Kadusica i njegove kikseve koji su plod neiskustva nego one magarce sto im Mladost ocita bukvicu prije sedam dana!
Bravo Jesa, samo nastavi cistku!!!
Samo Sarajevo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nisam zadovoljan nikako , više hemije ima izmedju prostitutke i mušterije nego u našoj ekipi.
Jedino pozitivno sto sam docekao da i nas neko nazove mesarima
vazda smo po p**** dobijali 
Jedino pozitivno sto sam docekao da i nas neko nazove mesarima
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 01 nov 2015, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubite nas svi u glavić
Naš je vodja ognjen valjić
Naš je vodja ognjen valjić
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
kakva grupna faza, za takvo nesto nama trebaju bolji igraci i od Barbarica i Benke a kamoli tih nabrojanih
Pyro is not a crime !
Ješić meni se čini reče da ćemo biti agresivniji i to se ispunilo , dosta smo mi dobijali po pyčki i kod kuće i na strani , daj brate da i mi nekog udaramo . !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jesic je danas dokazao da je pravi autoritet i trener.
Kapa do poda!!!
Kad su svi ocekivali da izbaci Bekica, on Velkoskog vani posla.
Na kraju nam ta njegova odluka bi kljucna za tri boda.
Kapa do poda!!!
Kad su svi ocekivali da izbaci Bekica, on Velkoskog vani posla.
Na kraju nam ta njegova odluka bi kljucna za tri boda.
Drago mi je da smo dobili ove sa izraženim kompleksom manje vrijednosti. Toliko su jadni i napćeni da su počeli da izmišljaju penale, crvene kartone pa evo uskoro će i početi da izmišljaju poništene golove...
Sastave 3-4 dobre utakmice i prvi put u 90 godina postojanja ukažu se na prvom mjestu, kao Gospa u Međugorju. Jadni su da ne mogu biti jadniji.
Sastave 3-4 dobre utakmice i prvi put u 90 godina postojanja ukažu se na prvom mjestu, kao Gospa u Međugorju. Jadni su da ne mogu biti jadniji.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- PitarBordo
- Kontakt:
Može li se spinovati? Hoćete to i vi postati sad mitomani? Pa onaj kosijaner vam je trebao biti isključen u prvom još...krmpotich je napisao/la:Biraj rijeci za lidera prvenstva. Sudija vam šilji koliko može, startovi sa dvije noge na kost bez faula i opet ne mozete medazagorski je napisao/la: Nisam pichkastije ekipe odavno gledao na kosevu
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 01 nov 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Sretan sam zbog pobjede koja je prekretnica za ovu polusezonu. Sada se lakše diše. Čestitam našim igračima na borbi i zalaganju te zasluženoj pobjedi. Držimo priključak za vodećim što je najvažnije. Na proljeće druga priča.
digli se mali slani, hoće da se tuku sa velikim i dobiju batine i sad im krivo. sada se ponašaju kao provincijalci 
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ko gubi ima pravo da se ljuti. Mi smo u pojedinim trenutcima igrali oštro ali su i oni isto igrali prljavo. Udaranje, izležavanje, 3-4 puta su tražili penal itd. Na kraju krajeva Musemić je sam rekao da je bolja ekipa pobjedila.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ljudi moji kakav je bio pritisak da se mogao nozem rezati, uze mu Sarajevo pola zivota, dobuli vise nego zasluzeno, Jesic sam sto nije uletio u teren, svaka cast na ovoj tekmi, niko nema zagarantovano mjesto u timu AFERIM
:D
Mosa RajvoSa
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda, samo smo trebali 2:0 na poluvremenu voditi ali dobro je, čestitke igračima a i Ješiću što je počeo ove juniore forsirati da valja!

Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
pitarlOOk je napisao/la:Ljudi moji kakav je bio pritisak da se mogao nozem rezati, uze mi Sarajevo pola zivota, dobili vise nego zasluzeno, Jesic sam sto nije uletio u teren, svaka cast na ovoj tekmi, niko nema zagarantovano mjesto u timu AFERIM:D
Mosa RajvoSa
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, zagorski i 62 gosta.