A sta je tacno?Brcanskamalta je napisao/la:Nije tacno.MMA075 je napisao/la:Nece Spaha da radi za 2000KM malo mu.Sariel1987 je napisao/la:sta ce ti klop? imas spahu, nemas para imas lika u klubu vec. sto njega ne stavise. koji ce nam krac smajic i njegovi ovi polovnjaci?
koji ce nam krac 5 trenera? jos ovog dovedose za kojeg prica ide da radi kako mu se kaze ..
haos zivi, rastjerase sve igrace jer nema para i onda istu lovu potrosise na nove nepoznanice vecinom iz druge lige.
pa ko je tu ba care lud? dovedose lika koji ce na operaciu kako vele ic?
ovo je haos, a u haosu opstaju samo lovci u mutnom.
pazi ba logike i odabira, ko je skonta
ne znaju gdje udaraju, objave odabir sefa srucnog staba izadje lik pred kamere i kaze nisam ja sef ss. ja sam tim menadzer, dodje onda jedan sef ss , pa drugi![]()
![]()
pazi logike i objasnjenja nale i bodova i utkamica, bez ikakve dublje analize, na nivou osnovne skole.
veze oni nemaju.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nece da radi jer je pametno procijenio. Ne pisi gluposti.Brcanskamalta je napisao/la:Nije tacno.MMA075 je napisao/la:Nece Spaha da radi za 2000KM malo mu.Sariel1987 je napisao/la:sta ce ti klop? imas spahu, nemas para imas lika u klubu vec. sto njega ne stavise. koji ce nam krac smajic i njegovi ovi polovnjaci?
koji ce nam krac 5 trenera? jos ovog dovedose za kojeg prica ide da radi kako mu se kaze ..
haos zivi, rastjerase sve igrace jer nema para i onda istu lovu potrosise na nove nepoznanice vecinom iz druge lige.
pa ko je tu ba care lud? dovedose lika koji ce na operaciu kako vele ic?
ovo je haos, a u haosu opstaju samo lovci u mutnom.
pazi ba logike i odabira, ko je skonta
ne znaju gdje udaraju, objave odabir sefa srucnog staba izadje lik pred kamere i kaze nisam ja sef ss. ja sam tim menadzer, dodje onda jedan sef ss , pa drugi![]()
![]()
pazi logike i objasnjenja nale i bodova i utkamica, bez ikakve dublje analize, na nivou osnovne skole.
veze oni nemaju.
Raditi pod ovim uslovima (sa Smajicem) je 'lose-lose' situacija za njega, ako bi islo dobro - credit goes to Smajic , kad podje lose - usrani su obojica. Kako god , karijera kontaminirana .
tz tz tz tz tz tz
Svako gleda kako njemu odgovara. 
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Mi se zayebavali, a mescini da smo ipak trebali Solinasa za predsjednika izabrati.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
Sariel1987
- Kontakt:
pojedinci nikako da shvate, ne mozes muda pod bubrege svima prodavat i vjecno. prosla su ta vremena.
izvalit glupost i sad mi sutimo i podrzimo
a jebte led.
izvalit glupost i sad mi sutimo i podrzimo
a jebte led.
Nesto kontam ,brate, ko smo mi ba ?Sariel1987 je napisao/la:pojedinci nikako da shvate, ne mozes muda pod bubrege svima prodavat i vjecno. prosla su ta vremena.
izvalit glupost i sad mi sutimo i podrzimo![]()
a jebte led.
Prije 15 godina je 200 porodica tuzlanskih imalo emociju prema Slobodi. Danas, je tih porodica ostalo 80-tak. Mi nestajemo....
Nova vremena haman dolaze , podrinjsko - sprecka
tz tz tz tz tz tz
-
Sariel1987
- Kontakt:
bilo bi raje, da se radi kako treba i posteno.
konta raja puno vise nego sto pojedinci misle. sve se vidi, i zna...
e zato su i tribine prazne.
kad vrate vjeru u klub i pridobiju raju prvenstveno postenim radom, a ne licnim interesom, onda mozete ocekivat i neku podrsku.
konta raja puno vise nego sto pojedinci misle. sve se vidi, i zna...
e zato su i tribine prazne.
kad vrate vjeru u klub i pridobiju raju prvenstveno postenim radom, a ne licnim interesom, onda mozete ocekivat i neku podrsku.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Trofeji su prolazni, ideja je vjecna
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
tacno tako vrijeme ce pokazat, samo da ne bude prekasno?katarakta je napisao/la:Od ovih gori nisu došli. Vrijeme će pokazat
katarakta je napisao/la:Od ovih gori nisu došli. Vrijeme će pokazat
tz tz tz tz tz tz
- Probisvjet
- Kontakt:
Majke im karam sta uradise. A bilo lijepo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nas je najvise yebo mali iz Islamovca, sela sa pedesetak kuca.slusalica je napisao/la:Nesto kontam ,brate, ko smo mi ba ?Sariel1987 je napisao/la:pojedinci nikako da shvate, ne mozes muda pod bubrege svima prodavat i vjecno. prosla su ta vremena.
izvalit glupost i sad mi sutimo i podrzimo![]()
a jebte led.
Prije 15 godina je 200 porodica tuzlanskih imalo emociju prema Slobodi. Danas, je tih porodica ostalo 80-tak. Mi nestajemo....![]()
Nova vremena haman dolaze , podrinjsko - sprecka![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cilj je da do početka sezone imamo ovoliko trenera.Probisvjet je napisao/la:Majke im karam sta uradise. A bilo lijepo.
Zamisli press kad bude pred utakmicu, njih 4 pričaju a protivnički sam hud.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
desperados
- Kontakt:
S obzirom da nisu zadovoljni sa Nalicevih 38 bodova u prosloj sezoni kako su rekli, znaci da su ambicije za ovu sezonu vise od tih 38b. Samo ne znam kako ih misle ostvarit s ovim sto su doveli.
- RollingPaper
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la: Nas je najvise yebo mali iz Islamovca, sela sa pedesetak kuca.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Prodje dan uzalud, ne dobismo jos jednog sefa strucnog staba
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je odustao od angažmana Antonija Vidovića, a razlog je nerazjašnjeni odnos između igrača i FK Sloboda.
Antoniju želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere."
Koji k.jayjay87 je napisao/la:"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je odustao od angažmana Antonija Vidovića, a razlog je nerazjašnjeni odnos između igrača i FK Sloboda.
Tuzla City ima novog napadaca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.