Reko penal, kao sto si i sam vidio Barton je uhvatio Gervinha za dres i podigao ga tako dok je jos igra bila u toku, znaci sudija nije nista prekidao i to je faul jer to ne smije raditi sa loptom a tek bez lopte sta je uradio..Bosco je napisao/la:Hvala svima haha, jeste kolegijalni svaka čast. Edvin mi je nešto pričao preko telefona, ali nisam ga najbolje čuo, Megamone to govori i više nego što treba.Nadam se da ćemo ove godine biti makar četvrti.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
sta je s Ryo-m sto on nije igrao i kad se ocekuje njegov nastup ! ZNAL NEKO ODGOVOR ?? !!
Ma ne svira se ono penal, mene boli Wengerova tvrdoglavost i to što su nam igraci mlakonje i pichkice, pa vidi Newcastle, odmah četvorica na Gervinha.AllGunsBlazing je napisao/la:Reko penal, kao sto si i sam vidio Barton je uhvatio Gervinha za dres i podigao ga tako dok je jos igra bila u toku, znaci sudija nije nista prekidao i to je faul jer to ne smije raditi sa loptom a tek bez lopte sta je uradio..Bosco je napisao/la:Hvala svima haha, jeste kolegijalni svaka čast. Edvin mi je nešto pričao preko telefona, ali nisam ga najbolje čuo, Megamone to govori i više nego što treba.Nadam se da ćemo ove godine biti makar četvrti.
Ma nije ni bitno, neću uopšte da se nerviram zbog neambicioznog tima.
- Megamon
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... his-today-" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo uci a nikad da nauci.
Samo uci a nikad da nauci.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ne znam sta da vam kazem.
Zadnje sto zeli je da nekome prisjedam na muku ali sagledajte stvari realno prvo.
Start Tiotea na Gervinhu se ne vidi bas najjasnije na ovom gore youtube snimku ali tesko da je ovo penal. Blagi kontakt a Gervinho pada kao pokosen. Eh sada oko kartona...hmmm pa ima samo jedno logicno objasnjenje. Gervinho je idiot! Trebao je znati ko je Berton. Provokator i velika prznica kako na terenu tako i van njega. Nasjeo je na njegoce provokacije i opravdano dobio crveni. Mozda je i Berton trebao dobiti isto tako crveni karton ali opet ovaj snimak gore pokazuje da mu se unio u lice i podigao ga rukama, grubo. Mozda i jeste za crvenog ali neka Gervinho izvuce pouku iz ovoga inace nece od njega biti nista u Engleskoj. Dobar je igrac i moze vam biti veliko pojacanje, trebate ga. Ipak ako nastavi nasjedati na provokacije drugih igraca, ne govorim striktno za Bertona, onda nece puno toga napraviti. Sam je kriv sto je nasjeo na ovo i ispao dijete a Barton sa druge strane ispade "mangup" mada mi on nikada nije bio drag igrac nesto ali vrijedi priznati.

Start Tiotea na Gervinhu se ne vidi bas najjasnije na ovom gore youtube snimku ali tesko da je ovo penal. Blagi kontakt a Gervinho pada kao pokosen. Eh sada oko kartona...hmmm pa ima samo jedno logicno objasnjenje. Gervinho je idiot! Trebao je znati ko je Berton. Provokator i velika prznica kako na terenu tako i van njega. Nasjeo je na njegoce provokacije i opravdano dobio crveni. Mozda je i Berton trebao dobiti isto tako crveni karton ali opet ovaj snimak gore pokazuje da mu se unio u lice i podigao ga rukama, grubo. Mozda i jeste za crvenog ali neka Gervinho izvuce pouku iz ovoga inace nece od njega biti nista u Engleskoj. Dobar je igrac i moze vam biti veliko pojacanje, trebate ga. Ipak ako nastavi nasjedati na provokacije drugih igraca, ne govorim striktno za Bertona, onda nece puno toga napraviti. Sam je kriv sto je nasjeo na ovo i ispao dijete a Barton sa druge strane ispade "mangup" mada mi on nikada nije bio drag igrac nesto ali vrijedi priznati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- -Paja
- Kontakt:
Ma naravno Gervinho je kriv sto je u toku igre fauliran od strane Bartona, znaci cist penal a ako je bio crveni za Gervinha onda je trebao i za Bartona ali naravno nije bilo ni penala ni crvenog, ma gervinho kriv trebao je znati da ce ga seljacina nakon ociglednog kontakta dizati sa zemlje 
Dvije godine zaredom ovaj cigan ne dobija crveni i dvije godine zaredom na ovom usljivom stadionu sudija nas je pokrao. To je samo dokaz koliko smo snazni i dominantni i samo je pitanje vremena kada ce nasa igra doci do tog nivoa kad ni ocigledne sudijske greske na nasu stetu nece moci pomoci protivniku da izvuce pozitivan rezultat.

Dvije godine zaredom ovaj cigan ne dobija crveni i dvije godine zaredom na ovom usljivom stadionu sudija nas je pokrao. To je samo dokaz koliko smo snazni i dominantni i samo je pitanje vremena kada ce nasa igra doci do tog nivoa kad ni ocigledne sudijske greske na nasu stetu nece moci pomoci protivniku da izvuce pozitivan rezultat.
Dio Arsenala
Trebao je znati koja je seljacina Barton. To je moja poenta. Evo da ti nacrtam Paja. Dakle trebao je znati da od jednog onakvog ludjaka moze svasta ocekivati i da ne nasjeda kao da mu je 17 godina i igra prvi mec u zivotu.
To oko penala nisam kompetentan da pricam jer ovaj snimak gore i nije bas najbolji. Cini mi se da je Tiote startovao na Gervinha ali da nije bilo za penala a onda prisao Barton i dizao ga sa zemlje uz salvu uvreda i psovki. Tu je Gervinho pogrijesio sto je nasjeo.
To oko penala nisam kompetentan da pricam jer ovaj snimak gore i nije bas najbolji. Cini mi se da je Tiote startovao na Gervinha ali da nije bilo za penala a onda prisao Barton i dizao ga sa zemlje uz salvu uvreda i psovki. Tu je Gervinho pogrijesio sto je nasjeo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- -Paja
- Kontakt:
Penal je ocigledan, faul Bartona nad Gervinhom jer je igra bila u toku Barton je napao Gervinha i to je faul i penal. Ko je to cigan Barton da se neko njemu prilagodjava? Da su sudije objektivne ove stvari se ne bi desavale ali ne svaki put ovom ciganu progledaju kroz prste i igrac koji je napadnut dobije crveni
i to jos sudija dosudio prekrsaj za Newcastle

Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 13 avg 2011, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
rio je u japanu i ceka neku vizu, tako je rekao komentator na danasnjoj tekmiarmin arsenalovac je napisao/la:sta je s Ryo-m sto on nije igrao i kad se ocekuje njegov nastup ! ZNAL NEKO ODGOVOR ?? !!
- armin arsenalovac
- Kontakt:
nek to ubrzaju potreban nam je,vidim pise se da arsha standardno los bio...cala je napisao/la:rio je u japanu i ceka neku vizu, tako je rekao komentator na danasnjoj tekmiarmin arsenalovac je napisao/la:sta je s Ryo-m sto on nije igrao i kad se ocekuje njegov nastup ! ZNAL NEKO ODGOVOR ?? !!
bosco kako tvoji antitelanti sa BP? 

- Megamon
- Kontakt:
A sta smo radili yebenih 75 minuta,sto do tad nismo rijesili utakmicu

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nema sta to si upravu, ali vidjelo se da fali playmaker, i mi smo za ovih par zadnjih godina postali ovisni o cescu, i ako ode, a sanse su nekih 90% trenutno, tesko ce ga iko moci zamijeniti, nisu imali nikakve ideje, 0 poena za kreativnost, nistaMegamon je napisao/la:A sta smo radili yebenih 75 minuta,sto do tad nismo rijesili utakmicu![]()
Zijanili 3:1, baš imam zanimljiv izbor timova u životu.cala je napisao/la:bosco kako tvoji antitelanti sa BP?

U Japanu je. Rikta nesta u vezi radne dozvole. Vraca se sljedecu sedmicu.armin arsenalovac je napisao/la:sta je s Ryo-m sto on nije igrao i kad se ocekuje njegov nastup ! ZNAL NEKO ODGOVOR ?? !!
- Megamon
- Kontakt:
cala je napisao/la:nema sta to si upravu, ali vidjelo se da fali playmaker, i mi smo za ovih par zadnjih godina postali ovisni o cescu, i ako ode, a sanse su nekih 90% trenutno, tesko ce ga iko moci zamijeniti, nisu imali nikakve ideje, 0 poena za kreativnost, nistaMegamon je napisao/la:A sta smo radili yebenih 75 minuta,sto do tad nismo rijesili utakmicu![]()
Onaj Larsson iz Sunderlanda je dobar igrac,nekad je igr'o i kod nas.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto kad Mure u 15123. minuti daju gol to se i dalje racuna pobjeda???? Utakmica se ne igra do 76. do 65. igra se do 90. i da Arsenal nije pokraden kako jeste mozda bi dosli do pobjede. Penal je ocigledan jer ako je sudija pustio prednost odnosno nastavio igru ovaj udara Gervinha tj. povlaci ga i to je penal..Megamon je napisao/la:A sta smo radili yebenih 75 minuta,sto do tad nismo rijesili utakmicu![]()
Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Ma necu da trazim izgovor u svemu.Jednostavno ne znaju,nemaju kvalitet a s klupe ih predvodi najveci parmak i pedofil na svijetu.AllGunsBlazing je napisao/la:Sto kad Mure u 15123. minuti daju gol to se i dalje racuna pobjeda???? Utakmica se ne igra do 76. do 65. igra se do 90. i da Arsenal nije pokraden kako jeste mozda bi dosli do pobjede. Penal je ocigledan jer ako je sudija pustio prednost odnosno nastavio igru ovaj udara Gervinha tj. povlaci ga i to je penal..Megamon je napisao/la:A sta smo radili yebenih 75 minuta,sto do tad nismo rijesili utakmicu![]()
Megamon je napisao/la:Ma necu da trazim izgovor u svemu.Jednostavno ne znaju,nemaju kvalitet a s klupe ih predvodi najveci parmak i pedofil na svijetu.AllGunsBlazing je napisao/la:Sto kad Mure u 15123. minuti daju gol to se i dalje racuna pobjeda???? Utakmica se ne igra do 76. do 65. igra se do 90. i da Arsenal nije pokraden kako jeste mozda bi dosli do pobjede. Penal je ocigledan jer ako je sudija pustio prednost odnosno nastavio igru ovaj udara Gervinha tj. povlaci ga i to je penal..Megamon je napisao/la:A sta smo radili yebenih 75 minuta,sto do tad nismo rijesili utakmicu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.