NK Zvijezda Gradačac
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne treba stavljati svoje živote u opasnost nego treba primijeniti uobičajenu ravnogorsku taktiku hiljadu na jednog. To ste trebali, po meni...
PUSTITE SVAKE RASPRAVE OVDJE,NA SLICI KOJU JE BENJO POSTAVIO JASNO SE VIDI DA SU "LESINARI" NAPALI GLEDAOCE A NE NAVIJACE. A NAVIJACI SU TI KOJI SU TRCALI PREKO STADIONA DA SE OBRACUNAJU.. PA GOSPODO VAS 500 NA ONOJ TRIBINI BJEZE A 10 LJUDI UDERA REDARE I 2 COVJEKA.. E SAD DA CUJEM DA NEKO KAZE DA JE RD OVDJE ZLO U GRADU... MOCI PRETRCALI TEREN DA BI BRANILI LJUDE A VI "PATRIOTI" SE UHVATILI DZADE I PISETE TU NESTO..
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Steta sto ne gostuju u Srebreniku ovu polusezonu,nego organizujte se i 24 kolo u Tuzlu 

Nemogu da vjerujem da navijaci i redari stoje i oponasaju vrecu za udaranje.
NO PYRO NO PARTY
- edo_malesak
nismo se jarane svi uhvatili dzade. par momaka je pokazalo srce i ostalo i njima veliko hvala..a i RD su pokazali da se na njih moze racunatiNah1d je napisao/la:PUSTITE SVAKE RASPRAVE OVDJE,NA SLICI KOJU JE BENJO POSTAVIO JASNO SE VIDI DA SU "LESINARI" NAPALI GLEDAOCE A NE NAVIJACE. A NAVIJACI SU TI KOJI SU TRCALI PREKO STADIONA DA SE OBRACUNAJU.. PA GOSPODO VAS 500 NA ONOJ TRIBINI BJEZE A 10 LJUDI UDERA REDARE I 2 COVJEKA.. E SAD DA CUJEM DA NEKO KAZE DA JE RD OVDJE ZLO U GRADU... MOCI PRETRCALI TEREN DA BI BRANILI LJUDE A VI "PATRIOTI" SE UHVATILI DZADE I PISETE TU NESTO..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
ono kamenje ko je je letjelo prema vama je samo vratito vama jer ste vi to isto kamenje bacali na nas

Jesam ja reko "SVI" ili vecina.. mislim od 500 ljudi je ostao brat bratu 5 momaka i svaka im cast stvarno ti ljudi imaju muda... :Đ Al eto rd je najvece zlo u ovom gradu trebalo bi ugasit tu grupu,to je "Zbor seljaka" kao sto kazu ovi iz sarajeva građani,a zaboravili 90-e sad smo seljaci za njih a nekada je to bila prva linija odbrane.. Al nije tema rat **** rat nego, HTJELI NAM ZABRANIT ULAZ NA STADION,KAO KVARIMO UGLED KLUBU!! To ocu da kazemedo_malesak je napisao/la:nismo se jarane svi uhvatili dzade. par momaka je pokazalo srce i ostalo i njima veliko hvala..a i RD su pokazali da se na njih moze racunati

OVO NAM JE I TREBALO,VIDITE DA NE TREBA PREMA SVIMA BIT KOREKTAN!!!!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- edo_malesak
hoces reci da je trebalo biti napisano "vraceno"..jbg desava sePapalukas je napisao/la:ono kamenje ko je je letjelo prema vama je samo vratito vama jer ste vi to isto kamenje bacali na nas
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- edo_malesak
ma uredu je, razumijem sta hoces da kazesNah1d je napisao/la:Jesam ja reko "SVI" ili vecina.. mislim od 500 ljudi je ostao brat bratu 5 momaka i svaka im cast stvarno ti ljudi imaju muda... :Đ Al eto rd je najvece zlo u ovom gradu trebalo bi ugasit tu grupu,to je "Zbor seljaka" kao sto kazu ovi iz sarajeva građani,a zaboravili 90-e sad smo seljaci za njih a nekada je to bila prva linija odbrane.. Al nije tema rat **** rat nego, HTJELI NAM ZABRANIT ULAZ NA STADION,KAO KVARIMO UGLED KLUBU!! To ocu da kazemedo_malesak je napisao/la:nismo se jarane svi uhvatili dzade. par momaka je pokazalo srce i ostalo i njima veliko hvala..a i RD su pokazali da se na njih moze racunati
OVO NAM JE I TREBALO,VIDITE DA NE TREBA PREMA SVIMA BIT KOREKTAN!!!!
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 03 mar 2013, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
Jbga,izvini bilo mi smijesno....hoces reci da je trebalo biti napisano "vraceno"..jbg desava se
- edo_malesak
evo i meni je smijesno sada kada sam vidioPapalukas je napisao/la:Jbga,izvini bilo mi smijesno....hoces reci da je trebalo biti napisano "vraceno"..jbg desava se
Sve junaci poslije bitke.Danas se sve vidjelo,nemojte da lazete i sebe i druge,povjerovat ce vam neko.Krsni momci,guraju se u prvi red i tu stanu i smiruju situaciju,ajte molim vas.
Ovaj mali sto ponavlja 500 ljudi,to ti onako,prvo sto ti padne na pamet.
Ko je htio pokazati svoje sposobnosti,imao je vremena danas da obidje cijeli stadion i dodje na lice mjesta.Problem je sto su neki i dosli na lice mjesta i tu stali,ponavljam neki.
Rekao sam jednom,nema se niko cime hvalisati niti se cega stidjeti.Sve je i proslo dobro.
Ovaj mali sto ponavlja 500 ljudi,to ti onako,prvo sto ti padne na pamet.
Ko je htio pokazati svoje sposobnosti,imao je vremena danas da obidje cijeli stadion i dodje na lice mjesta.Problem je sto su neki i dosli na lice mjesta i tu stali,ponavljam neki.
Rekao sam jednom,nema se niko cime hvalisati niti se cega stidjeti.Sve je i proslo dobro.
Čime se budala diči,pametan se stidi 

Ma mozemo mi o ovome razglabat danima zadzaba, al neka nam ovo bude skola za ubuduce! Nazalost od sad uvijek trebamo biti spremni za ovakve nepozeljne situacije! Žalosno al istinito!!!
Meni je samo zao sto nakon svega toga nismo uspjeli pobijediti, imali smo sansi al nije htjelo..drago mi zbog crnca momak extra odigrao, sodic i 26 br najgori danas, 26 pogotovo, lik se vidio nije..fali Bogdanovic nazad da pokupi visoke lopte, ja pretrnem svaki prekid kad je 

Ljudi nas nalupali i odnijeli bod,Pestaljicu napolje smradu
ustedi na kornjacama,pa plati trostruku kaznu vecu zbog neorganizacije,SRAMOTA,a ovi svi junaci na internetu osim 5 ljudi ne vise nek naprave pusu sami sebi,ha ha ha,svi ste se dokazali p.c.k.ice

Neko gore reče da nismo smjeli to dopustiti u gradu heroju.Razlika je u tome sto tim divljacima od najranije dobi usadjuju nacionalizam i mrznju koju treba širiti jer je šire vjekovima,a kod nas momci tih godina kao ovi divljaci jučer samo znaju da je rat bio i ne odgajaju se tako u tom pravcu.Sve je ovo smisljeno,jer sportski tereni su idalno mjesto za pokazivanje nesuzivota i netolerancije sto Dodik i njegovi sljedbenici već pokusavaju godinama dokazati.Zapravo,njima ovo ide u prilog i mislim da je pametnije što nismo drugačije reagovali.
Za sve je kriv direktor i uprava,sada pokusavaju zataskati svoju sramotu,vidite da nije nigdje medijski popraceno,nebi ni ono na dnevniku bilo da se nisu htjeli kamermani pozaliti na nas.i manji dio navijaca Lesinara je preskocilo ogradu,sva sreca,sta bi bilo da su svi+UPRAVA NAPOLJE,nije istina ni za Jakovljevica ono sto ste pisali,pitajte igrace a ne da vam gos.Pestalic soli pamet,jednostavno je otjerao ga,iz licnih interesa,i dobio sam prijetecu poruku u inbox od nekog junaka pod nikom- mirzard-,pa nek mi neko javi koje to ili on sam nek mi se predstavi kad je toliko silan
Pa Dzin i ti sereš gdje si ti bio jučer ako si neka faca, mirzard je bio tamo, a predstavi se i ti ako si neka faca...
Imali ste jučer sa sirotinjom probleme ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.