Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

radoja
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la radoja » 13 nov 2011, 18:14

Bacili su ljagu na nas, nisu nas slomili, još malo će puno više blata bit na njihovim ledjima.

Jedva čekam ljudi našu utakmicu,jbt nikad proći ova reprezentativna pauza. :) Abd nek samo utorak prodje bez ozlijeda i to će bit odličan uvod u pobjedu.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 13 nov 2011, 18:15

Nema svako priviliegiju navijat za Juve, a takvi kao ti mogu samo da nam...

Ovog Gotze mozemo sanjati, prevelik je zalogaj za bilo koji klub u italije...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 13 nov 2011, 18:50

Aogo bi bio odlično pojačanje na beku, a Goetze mi trenutno izgleda nerealno . :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 19:16

adointer je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Konačno jedan iskren!

Evo poruka i za tebe:

I.N.T.E.R.I.S.T.A = Individuo Nato Truffando E Rubando I Soli Trofei Altrui.
jel mu to rece jedan navijac juventusa? :mrgreen:
pa ljudi evo po ko zna koliko puta ostanete ponizeni sa tim ko krade a ko ne krade i vi opet da neko drugi krade :lol:
to kao kad smo bili mali pa uvijek neko dijete krene da izaziva a uvijek dobije pa on opet sledeci dan isto,,a dan danas dobija,,,btw,koji je sledeci sud? sta kaze Platini,hoce li nas izbaciti iz LP? :lol: 8-)
Sta vas ima koji q izbacivat, kad ce vas prvi ozbiljniji protivnik poniziti :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 nov 2011, 19:18

adointer je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Konačno jedan iskren!

Evo poruka i za tebe:

I.N.T.E.R.I.S.T.A = Individuo Nato Truffando E Rubando I Soli Trofei Altrui.
jel mu to rece jedan navijac juventusa? :mrgreen:
pa ljudi evo po ko zna koliko puta ostanete ponizeni sa tim ko krade a ko ne krade i vi opet da neko drugi krade :lol:
to kao kad smo bili mali pa uvijek neko dijete krene da izaziva a uvijek dobije pa on opet sledeci dan isto,,a dan danas dobija,,,btw,koji je sledeci sud? sta kaze Platini,hoce li nas izbaciti iz LP? :lol: 8-)
:mrgreen: ne treba nama Platini ni sudovi, to je vase oruzje, skrivanje dokaza i podmetanja, pritisci na sudije civilnog suda.Vama je dovoljna Novara i Trabzonspor.Vi lice svoje pokazete na zelenom terenu, nema potrebe da Juve sta spletkari.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 20:15

slika

Godisnje plate igraca Juventusa. Tacno ti dodje da ubijes Amaurija, sve mu je.bem
Sramota! Amauri, Toni, Iaquinta, Grosso, Motta mrš!
Pazienza ima vecu platu od recimo Barzagli-a, Pepe-a i Del Piera. :o
Del Piero samo milion !
A ove gore sto sam nabrojao ne smijem dublje analizirati :twisted:
Ale Del Piero aleee

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 nov 2011, 20:22

Soni je napisao/la:slika

Godisnje plate igraca Juventusa. Tacno ti dodje da ubijes Amaurija, sve mu je.bem
Sramota! Amauri, Toni, Iaquinta, Grosso, Motta mrš!
Pazienza ima vecu platu od recimo Barzagli-a i Pepe-a. :o
A ove gore sto sam nabrojao ne smijem dublje analizirati :twisted:
nemoj tako, nije kriv Amauri sto su nasi levati mu napravili takav ugovor.Kad razmislis, pa nije Amauri ih natjerao sa pistoljem uperenim u glavu, da mu sastave i daju da potpise ugovor sa tom platom.Vjeruj ja da igram za Juve i da vidim da su u upravi kluba naivcine mislis da bih bio skroman, da bih umjesto recimo 2 miliona plate koju zasluzujem trazio vise? Sto nebi, ako su ovce koje treba must.Dakle nema potrebe krivit igraca,lik sebe gleda ko i svi mi kroz zivot, a to sto su nesposobni likovi tada radili transfere to njima treba jbat nesto.Mislim ako cemo realno :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 20:35

Ma kriv je sto nije htio da ode, kad su ga tjerali. Uprava je kriva vise od njega za primanja, ali on kao igrac je idiot koji "igra" zbog para.

A na ovaj slikoviti post koji su obrisali :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale Del Piero aleee

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 nov 2011, 20:37

Soni je napisao/la:Ma kriv je sto nije htio da ode, kad su ga tjerali. Uprava je kriva vise od njega za primanja, ali on kao igrac je idiot koji "igra" zbog para.

A na ovaj slikoviti post koji su obrisali :lol: :lol: :lol: :lol:
oni nama umjetnim kittama a mi njima realnim golovima.

[youtube][/youtube]
:mrgreen:

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 20:47

Ono im je torta specijalno napravljena za proslavu dvije titule koje su dobili na poklon.
Uz titule su dobili i poslasticu :lol:
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 20:48

Ooooo vidim još jedan merdista na našoj temi, pa ja došli kod nas u malo toplije krajeve ipak su oni zaleđeni na -11.

Vidim neki se sudovi nešto spominju ovo-ono, ne znam ja ko je prvi posegnuo za tim nekim sudskim procesima i farsama...

Ma jadni su to navijači koji zaboravljaju kako je njihov tim jadana na terenu, a na sudskim presudama jak, zato im i nije nadimak bezveze prescritti.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 nov 2011, 20:50

Javlja se i ovaj adointer gdje si bio skoro kad je bilo ponižavanje Intera na terenu kao i uvijek. A da ja zaboravio da se ti javljaš samo kad se radi o nekim stvarima van zelenog travnjaka, a šta ćeš to je vaša realnost!

A za plate to je davno ispričana priča većinom naslijeđenja od Secca koji je dijelio plate šakom i kapom :evil: !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 nov 2011, 20:51

Nemojte ih ni vi sad prozivat kad sam izbriso. Sami sebi kvarimo temu, nema potrebe, a posteno je i vas da opomenem malo, jer logicno da ce i oni na provokacije odgovorit.

Imate Cp/Fp temu, pa tamo prepucavanja u granicama normale, mogu, ali daj, nemojte ostale teme kvariti, bezveze.

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 nov 2011, 20:55

Sve je kriva ona prosla uprava, koje su plate davale da bog sacuva.. Ovaj Amauri nista neradi a drugi po redu ima najvecu platu.. to je za plakatii

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 20:58

Pa realno mi smo Juventus i nekako je logično da naši igrači imaju ovolike plače, ali nije logično da mnogi sa ove liste igraju u Juventusu. :mrgreen:

Mislim da će ubuduće troškovi plata biti još veći, pogotovo kad dođu bolji rezultati i počnu dolaziti vrhunski igrači.
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 13 nov 2011, 21:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa realno mi smo Juventus i nekako je logično da naši igrači imaju ovolike plače, ali nije logično da mnogi sa ove liste igraju u Juventusu. :mrgreen:

Mislim da će ubuduće troškovi plata biti još veći, pogotovo kad dođu bolji rezultati i počnu dolaziti vrhunski igrači.
Tada plate nece ni biti problem, sada su zato sto mogu da idu u transfere i igrace koji su nam potrebni a ovako ostaje njima koji ni ne igraju :shock:
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 13 nov 2011, 21:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa realno mi smo Juventus i nekako je logično da naši igrači imaju ovolike plače, ali nije logično da mnogi sa ove liste igraju u Juventusu. :mrgreen:

Otjerati neke igrace, nekima povecati platu i to bi bilo to
Ale Del Piero aleee

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 nov 2011, 21:03

Radje da daju tu platu Del Pieru koji je ipak sve dao Juventusu ...nebi se bunio nimalo..
bit ce to super kad se rijesimo Amauria i Iaqinta koji su ipak samo teret za klub. :twisted: .

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 nov 2011, 21:10

Zvučat će malo grubo, znamo šta je Alex sve uradio, ali ipak realno on ima 37 godina i sasvim je normalno da ima milion po sezoni, ja koliko se sjećam on dok je bio u svom prime timeu bio je najplačeniji igrač u Italiji i među top 5 u svijetu.

A Amauri i Iaquinta će otići na kraju sezone, dobro, sreća pa imamo stadion, to će nam donjeti te dodatni prihode i stabilizaciju kluba...
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 nov 2011, 21:13

sarajlija89 je napisao/la:Nemojte ih ni vi sad prozivat kad sam izbriso. Sami sebi kvarimo temu, nema potrebe, a posteno je i vas da opomenem malo, jer logicno da ce i oni na provokacije odgovorit.

Imate Cp/Fp temu, pa tamo prepucavanja u granicama normale, mogu, ali daj, nemojte ostale teme kvariti, bezveze.

FORZA JUVE

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []