Nego neka su juce ljudi Atlantu natrabunjali volim neego ista majkemi ...samo da onog trenera Bearsi im ne pokupe ako njega uzmu ebiga...ja bi volio Rexa sad vidjet jer ovaj je vec slozio se da ide u Michigan ...dajte nam Rexa haloooo
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
joj aleme nedo bog da ste usli u playooff ono slucajno kako hahahahah fakat ko bi te durao ovdje 
Nego neka su juce ljudi Atlantu natrabunjali volim neego ista majkemi ...samo da onog trenera Bearsi im ne pokupe ako njega uzmu ebiga...ja bi volio Rexa sad vidjet jer ovaj je vec slozio se da ide u Michigan ...dajte nam Rexa haloooo
..treba nam Rex da vrati uzivanciju i stare navike izmedju Bearsa i Packersa..poceli smo se nesto ko postovat a nije to zdravo..daj nam Rexa da im J**+ nanu naninu 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Samo Rexkad_kako je napisao/la:Rex Ryana? Ti nisi normalan.
Mike Shanahan ima slobodan on je haman i voljan doci ..barem po izjavama kakve je davao nedavno on smatra da je Cutler QB sa kojim je mogao raditi i da njemu nebi prestavljao problem ...doduse sa njim je Cutler imao pro bowll sezonu ..znaci ni njega ti neces jer bi sigurno tad Cutler ostao
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hoce da vam malo stopala snimakad_kako je napisao/la:Rex Ryana? Ti nisi normalan.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nama ne moze pomoc niko ako ne popravimo odbranu ..treba nam nekoliko igraca, treba nam dobar draft pick..ne znam gledam ove QB na collegu nisam odusevljen a mozda nas zapadne sta do 7 picka..pazi ako uzmemo QB to znaci da odmah taj igrac nece igrat prvu godinu dvije ..znaci odmah si za slijedece dvije godine bacio pick igraca koji bi ti mozda mogao pomoc u odbrani ..jer ja misim da zaista imamo dobar offense ali ako se sve poslozi napravi selekcija napada...naprimjer sad protiv Minesote je hajmo reci bilo ok Forte je imao vise loptu u svojim rukama, ali dzaba kad ne moze covjek trcat sa onom nasom OL ..uglavnom ako Cutler ostane treba manje da ima loptu kod sebe bez obzira sto imamo Marsshalla i Jeffereya ..pogledamo samo Dallas..pa Romo sad duplo manje baca loptu nego ranije ..ljudi mu ukinuli nekoliko bacanja i odmah lik prekuca ovu sezonu ..uz to i odbranu poopravili ..to trrba i kod nas da neko uradi ali ocigledno niko i ne razmislja ..ustvari ne znam hoce li Cutler biti tu ali sveejedno ko god nam bude bio QB moramo ovo popravit jer vidjeli smo..evo dvije utakmice samo jedna izgubljena lopta ali sta nam to vrijedi kad ne mozemo dobit utakmicu ..znaci napravit tu OL da QB moze bacit tu dugu loptu prema nasim reciverima, da Forte moze trcati ...i onda secndary odbrana..ovo dole sto imamo od odbrane je ok nebi nesto puno mjenjao samo da ozdravi Houston i Young ..sad je samo pitanje na sta ce oni liciti kad se vrate nakon tih povreda ..i 3 LB ..Briggsu se treba zahvalit hvala mu za sve ali ne moze nam vise pomoci..Tillmana treba ostavit ..on i onakav je bolji od ovih svih u secondary ..mopzda ga cak treba prebacit na SS molit ga da odigra tu jednu sezonu probat sta fali
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
znaci spominje se da bi novi GM trebao biti covjek koji je ranije radio za nas i sad je u Kanzasu Chris Ballard ...On je ranije radio sa nama a on bi navodno za trenera postavio i nekada naseg special team trenera Dave Touba sa kojim smo recimo mi dugi niz godina imali najbolji ST u ligi ... samo dokle cemo mi vise dovodit trenere bez iskustva..sto kaze covjek jos nikad nismo dovei trenera sa iskustvom a tolika nam historija..kad god nekog odtpustimo mi dovedemo nekog ko neema iskustva
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Prvi post navijaca PO ekipe na ovoj stranici
Hajmo malo ljudi pisat o PO-u, koga briga ko ce preuzet ove otpisane
amer, rio, randy, jesta, work, lilard, mig, mello (raven?) aktivirajte se malo
Ocekujem pobjedu protiv Cinncija, laksu nego prosle godine protiv Chiefsa, a dalje sta bude, nemamo jos uvijek kvalitet da napadnemo Patse ili Broncose + smo iskasapljeni povredama poprilicno.
Hajmo malo ljudi pisat o PO-u, koga briga ko ce preuzet ove otpisane
amer, rio, randy, jesta, work, lilard, mig, mello (raven?) aktivirajte se malo
Ocekujem pobjedu protiv Cinncija, laksu nego prosle godine protiv Chiefsa, a dalje sta bude, nemamo jos uvijek kvalitet da napadnemo Patse ili Broncose + smo iskasapljeni povredama poprilicno.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:
Pazi da Dalton ne bude u stilu Sancheza
Nebitna konstantacija k'o semafor u San Andreasualemsa je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:
Pazi da Dalton ne bude u stilu Sancheza
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jaranee svaka cast tebi i jos nekim posebno navijacima Patsa, ali brate kakav Work ?.. za kog ovaj lik navija uopste ?..nije mi nikako jasan skonto sam mislim DenverEdin TM87 je napisao/la:Prvi post navijaca PO ekipe na ovoj stranici![]()
![]()
Hajmo malo ljudi pisat o PO-u, koga briga ko ce preuzet ove otpisane![]()
amer, rio, randy, jesta, work, lilard, mig, mello (raven?) aktivirajte se malo![]()
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 29 dec 2014, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
RiverPlate
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Hoce da vam malo stopala snimakad_kako je napisao/la:Rex Ryana? Ti nisi normalan.
Grbavica naš je Hram!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Sretno forumašima čije su ekipe ušle u plejof, da Bog da se krvili ovdje
Mojih Najnersa nema, tako da navijam za neku ekipu iz NFC-a. Volio bih da Pakersi osvoje SB, ali biće im vrlo teško protiv Sijetla. Vamo Flako može čuda napraviti 
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 29 dec 2014, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica naš je Hram!!!
A jesil' se sjetio prosle godine i comebacka protiv Chiefsa? A jesi se sjetio 2009.? A gdje ste vi sine? Nista nas uzeli u gostima od osnivanja Texansa, pa jel' te stid podjebavatalemsa je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: Nebitna konstantacija k'o semafor u San Andreasu![]()
Pa sjeti se WC prije par godina, Sanchez, FG, pa-pa Peyton
Reko samo da Dalton ne pocini isto ove godine, nista vise
Salt, ma work za Denver navija, covjek je tu prati sve i posjeduje znanje o svim ekipama kako sam skont'o, pa i ja sam poceo za Coltse zbog Manninga nisam sto gotivim potkovicu jbt
Pa sjecam se ja brate, svaka cast, ali se i sjecam negativnog rekorda Peytona u PO, reko da i Lucka ne zadesi ista sudbaEdin TM87 je napisao/la: A jesil' se sjetio prosle godine i comebacka protiv Chiefsa? A jesi se sjetio 2009.? A gdje ste vi sine? Nista nas uzeli u gostima od osnivanja Texansa, pa jel' te stid podjebavat**** kompleksi majke mi.
Salt, ma work za Denver navija, covjek je tu prati sve i posjeduje znanje o svim ekipama kako sam skont'o, pa i ja sam poceo za Coltse zbog Manninga nisam sto gotivim potkovicu jbt
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 dec 2014, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jel to onaj što se sturi objašnjavajući kako su Giantsi i Jetsi veliki rivali...
Počelo je kolektivno hvatanje za glavu u AFC-u East nakon što je on konačno odstupio i dopustio Jetsima da u budućnosti eventualno budu konkurentni.
Počelo je kolektivno hvatanje za glavu u AFC-u East nakon što je on konačno odstupio i dopustio Jetsima da u budućnosti eventualno budu konkurentni.
Dajte, upalite college football i uzivajte.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Prosle godine bio gamepass gde mi nije bilo mrsko da gledam totalno nebitne meceve tipa Raiders-Rems zbog fantazija, par puta sam gledao 4 razlicite utakmice na ekranu.
Razmazilo me to tako da ne mogu na krs strimovima da gledam, ako nema na balkansport, wiziwig ili roja directa kvalitetan strim ja taj mec ne gledam.
Meni licno mi se cini da vecu i bolju perspektivu imaju Bilsi, kao i Texans-ima fali im QB da postanu ozbiljna ekipa u konferenciji.U Jets-ima puno stvari ne stima i ne verujem da ce u skorije vreme da udju u PO.DukeOfWellington je napisao/la: Počelo je kolektivno hvatanje za glavu u AFC-u East nakon što je on konačno odstupio i dopustio Jetsima da u budućnosti eventualno budu konkurentni.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la: Salt, ma work za Denver navija, covjek je tu prati sve i posjeduje znanje o svim ekipama kako sam skont'o,
On i znanje ne idu u istoj rečenici, vrati koju stranicu ranije i naći ćeš dokaze
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jetsima treba i reciver , QB , pa mozda i bolji RB...ma sad im treba i trener i QB 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.