RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 apr 2012, 06:48

AlemC85 je napisao/la:pa evo mnogi hoće ostavku tanovića, ok to je mišljenje tih ljudi i ja to poštujem, ali se pitam koga postaviti umjesto njega? koga? recite mi da li je iko u Mostaru ili široj okolici spreman biti direktor kluba? ima li sposobnih ljudi u Mostaru za ovo? prije njega je bio onaj Đonko, pa i on nije valjao pa je otišao, a prije Đonka, čini mi se Duraković..........
Vidi. Kad bude stani pani zamjena se moze svakom naci ako se potrudi, pa i Tani i svakom ostalom. Velez je bitniji od svakoga u njemu pojedinacno. Situacija jest zabrinjavajuca. Nama je 3 boda od 12-13 mjesta i to nije prijatno nimalo. Ja nisam protiv promjena ni u klubu ni u upravi, ali sve dok se ne nadje jasna i kvalitetna zamjena svakom covjeku koji je smijenjen i dok se sve to radi civilizovano i u dogovoru a ne hrakanjem po ljudima i klevetom. I ne da se sve svede na blacenje i lincovanje i licne razmirice i privatne interese. Ako nema niko sposoban u Mostaru da vodi Velez ima dovest ljude sa izvana kad bude stani pani, ali jeli pametno mjenjat previse ljudi od jednom?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 19 apr 2012, 09:53

duska ili maru za predsjednika kluba.....
obojica su javno rekli da im je zelja da se vrate u mostar i da ce to jednog dana i uraditi.
evo im prilike da se vrate u voljeni grad i voljeni klub

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 19 apr 2012, 10:42

Rođeni, ima li neki video pregled sa utakmice? :D Pozdrav iz Prijedora.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 apr 2012, 10:56

VELEZDOGROBA je napisao/la:duska ili maru za predsjednika kluba.....
obojica su javno rekli da im je zelja da se vrate u mostar i da ce to jednog dana i uraditi.
evo im prilike da se vrate u voljeni grad i voljeni klub
Pa davali su pare i Dusko i Mara i Vaha , i vazda te pare nestanu . Lopovluk bio i osto .
I kako ocekivati veliki Velez kad se krade :?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 apr 2012, 11:58

http://www.hercegsport.info/iznenadenje ... ogalerija/" onclick="window.open(this.href);return false; Evo par slika,ova četvrta je najbolja!! :D :D
http://www.hercegsport.info/wp-content/ ... opiraj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 19 apr 2012, 12:32

ŠB.TRN je napisao/la:http://www.hercegsport.info/iznenadenje ... ogalerija/ Evo par slika,ova četvrta je najbolja!! :D :D
http://www.hercegsport.info/wp-content/ ... opiraj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad je došla struja ?
Who dares, wins !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 19 apr 2012, 12:33

Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež na svojoj sinoćnjoj sjednici prihvatio je ostavku šefa stručnog štaba Veleža. Mirza Varešanović je nakon jučerašnje utakmice podnio ostavku iz moralnih razloga i kako je naveo, to je u ovom trenutku najbolji potez za klub, kako bi se ekipa „probudila“ iz trenutnog stanja u kojem se nalazi. Nakon razmatranja i razgovora sa stručnim štabom, Upravni odbor Veleža prihvatio je ostavku.

„Rođeni“ će sutra otputovati u karantin, odakle će se uputiti na subotnju utakmicu Premier lige BiH sa Travnikom na „Piroti“. Ekipu će na subotnjoj utakmici voditi dvojac Adnan Dizdarević i Admir Velagić, a Upravni odbor Veleža je dao punu podršku ovom tandemu u subotnjoj utakmici.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 19 apr 2012, 12:35

Razmatrajući posljednje rezultate ekipe, a posebno nakon ispadanja iz polufinala Kupa Bosne i Hercegovine i uzevši u obzir i sve do sada urađeno na izgradnji kluba i stvaranju uslova za pripreme i takmičenje, Upravni odbor FK Velež odlučio je kazniti i igrače.

Zbog loših rezultata u posljednjih nekoliko kola igrači će biti finansijski kažnjeni. Također, zbog postupka prema navijačima nakon što je završila jučerašnja utakmica sa Rudarom, suspendovani iz prvog tima su do daljnjeg Nedim Hiroš i Rijad Demić. Odluku o njihovoj kazni donijet će Disciplinska komisija FK Velež.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 apr 2012, 12:42

shaman7 je napisao/la:Razmatrajući posljednje rezultate ekipe, a posebno nakon ispadanja iz polufinala Kupa Bosne i Hercegovine i uzevši u obzir i sve do sada urađeno na izgradnji kluba i stvaranju uslova za pripreme i takmičenje, Upravni odbor FK Velež odlučio je kazniti i igrače.

Zbog loših rezultata u posljednjih nekoliko kola igrači će biti finansijski kažnjeni. Također, zbog postupka prema navijačima nakon što je završila jučerašnja utakmica sa Rudarom, suspendovani iz prvog tima su do daljnjeg Nedim Hiroš i Rijad Demić. Odluku o njihovoj kazni donijet će Disciplinska komisija FK Velež.
valjda će se nakon ovoga pojedini igrači opametiti..

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 19 apr 2012, 14:10

velagic u gradu s dzaficem

izgleda da ce biti ona moja:-)

asmira za trenera

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 apr 2012, 14:24

VELEZDOGROBA je napisao/la:velagic u gradu s dzaficem

asmira za trenera
vidjet ćemo......

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 apr 2012, 14:54

Asmir Džafić: U ovom momentu ne želim, od ljeta zašto ne?
Navodno je osim Džafića jedan od kandidata i trener kadeta i dojučerašnji kapiten Dženan Zaimović.

FK VELEŽ
Piše: **** 19.04.2012 u 14:48 sati.

Asmir Džafić je u posljednjih nekoliko godina dežrni kandidat za klupu Veleža. Pred bivšim napadačem Rođenih bez sumnje je blistava i trenerska karijera. Makar je to dokazao vodeći Neretvanac iz Opuzena sa kojim je nadomak podviga, odnosno plasmana u 2.HNL. Džafić je priznao da je danas obavio razgovor sa sportskim direktorom Veleža, Admirom Velagićem, ali u ovom momentu, kako kaže, nije spreman preuzeti vrući krompir.

"Ja i Mrkva smo prijatelji godinama i često se družimo u nekom od gradskih lokala. Tako je bilo i danas, šta je tu čudno?", pokušao je Džafić stati na loptu na početku razgovora za ****.ba.

Ipak nakon našeg insistiranja, Džafić je priznao da je na današnjoj kafi bilo razgovora o eventualnom preuzimanju Veleža.

"Velagić odavno nateže da dođem, ali mislim da trenutno nije pogodan momenat za to. Na ljeto bih sigurno prihvatio ponudu. Tada bih imao sve pred sobom, dok bi se ovako možda odmah na startu doveo u nezavidan položaj. Ekipa je u negativnoj seriji, a raspored je izuzetno težak, tako da u ovom momentu 99 % nisam zainteresovan za preuzimanje Veleža," izjavio je Džafić.

Navodno je osim Džafića jedan od kandidata i trener kadeta i dojučerašnji kapiten Dženan Zaimović. Adisa Obada s druge strane niko ne pominje. Iako je nižerazrednu Lokomotivu podigao iz pepela, Obad je daleko od povratka u Velež jer ga ne miriše direktor Tanović.

izgleda ništa od džafića.......

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 apr 2012, 15:20

Haha, sou. :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 19 apr 2012, 15:47

AlemC85 je napisao/la:Navodno je osim Džafića jedan od kandidata i trener kadeta i dojučerašnji kapiten Dženan Zaimović. Adisa Obada s druge strane niko ne pominje. Iako je nižerazrednu Lokomotivu podigao iz pepela, Obad je daleko od povratka u Velež jer ga ne miriše direktor Tanović.
Jao izrazavanja. Jeli ovaj novinar ili raji uz kaficu prepricava svoje misljenje. Krajnje neprofesionalno i neobjektivno. Trebala bi regulatorna agencija izdavati dozvole za portale majke mi mile.

Sta sad. Treba naparfemisati Obada da bi ga Tanovic mirisao. Pa covjece ispade Obad smrdi :mrgreen:

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 19 apr 2012, 15:55

svak zna da je aca otišo iz veleža zbog tane

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 apr 2012, 16:10

Pa kakve veze ima radi koga je otisao. Sasvim je normalno da u toku radnog odnosa neko ode radi nekoga. To je normalno. Uopste ne vidim poentu u ovom svemu. Ok, Tana nemoze Obada - pa sta? Nemoze ni Mancini Dzeku, pa nije pao secer u vodu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 apr 2012, 17:37

I onda mi dodju neki i kritikuju me u vezi Demica kako ja imam pik na momka... :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 19 apr 2012, 17:43

VELEZDOGROBA je napisao/la:velagic u gradu s dzaficem

asmira za trenera

Bog te cuo!!^

Tana obavezno treba letiti iz kluba!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 19 apr 2012, 18:41

On će otići tek kad ne bude rapa. ko i obično. i to zbog zdravstvenih problema.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 19 apr 2012, 18:45

pocelo je pocelo :(

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: lile i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []