Sedmica, za početak. Da ne bude da samo upozoravam . Idući put zamoli, vratim te sa starim nickom

Pa fino tu piše sve, samo što ti to ne znaš čitati.Virtu4l je napisao/la: ↑23 maj 2024, 13:31Ok.Shategabri je napisao/la: ↑23 maj 2024, 10:52predsjednik FK Sarajevo, ulagač
ulagač
Kod Želje je to Općina Novo Sarajevo, Kanton, FBiH...
"FK Sarajevo obavještava javnost da su ispunjene sve obaveze i uslovi koje su investitori, gospodin Ismir Mirvić i gospodin Vincent Tan, preuzeli po ugovoru potpisanom 20.09.2021. kada su i zvanično postali vlasnici 98,26% glasačkih prava."![]()
Malo ko ce ostati na forumu ako procita sve vezano za krpe i kodekse,Srebrenicu, praljka itd.
Zasto nisi uracunao medjusobne utakmice?luckystrike je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:08na temu posjete, ne bi mi mrsko vidjeti koji su to gosti gledaniji, koristeći se podacima Saveza dolazi se do sljedećih podataka:
nisam uzimao u račun međusobne utakmice.
također, Sarajevo ima još jednu gostujuću utakmicu koja će umanjiti prosjek.
kakogod, Sarajevo najgledanija gostujuća ekipa.
FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:21![]()
Sasvim normalno da više ljudi dolazi gledati najveći klub ove države nego nekog želju koji je u borbi za opstanak. Isto tako više ljudi dolazi gledati utakmicu kada im dolazi, lupam Bayern nego Mainz.luckystrike je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:08na temu posjete, ne bi mi mrsko vidjeti koji su to gosti gledaniji, koristeći se podacima Saveza dolazi se do sljedećih podataka:
nisam uzimao u račun međusobne utakmice.
luckystrike je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:08na temu posjete, ne bi mi mrsko vidjeti koji su to gosti gledaniji, koristeći se podacima Saveza dolazi se do sljedećih podataka:nisam uzimao u račun međusobne utakmice.
Vrbas se ulijeva u Vrbanju , FK BSK je trofejniji klub od Borca, Nova Varoš je blok u Beogradu. Delije i Grobari imaju više grafita u BL od Lesinara i zemlja je ravna ploča.Herson je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:34- Pusti klince.Ja ti sad kažem onako kako jeste,u Banja Luci su ti 75% sve Delije.A nešto malo njih navija i za Partizan.A ovo ostalo za Borac.Vjeruj mi na utakmici dođe ih 50/100 max,još to sve klinci od 15-19 godina.
-Iz bl sam znam svu situaciju ja isto postujem Borac kao klub iz mog grada ali mentalitet navijaca je malo zastario.A i slazem da je uprava Borca veoma losa tkd pravi lesinari ni ne dolaze na utk mzd Vicini palcenici.
Istina je i to da su lesinari manjina u bl isto tako nemam nista protiv njih samo pravoslavlje.
-Evo i ja sam iz BL i jos dok sam u osnovnu isao (90tih) vecina naselja (Nova Varos) je navijala za Zvezdu, manji dio za Partizan, a na Borac se islo reda radi. Ni danas situacija nije nista bolja. Neka navija ko za koga hoce, ali cinjenice su jedno, a zelje drugo.
Nije nimalo lahko biti navijač Borca u BL.![]()
Najgledaniji gost u ligi,najgledanija ekipa u ligi na Areni i treća najveća domaća posjeta.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:41luckystrike je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:08na temu posjete, ne bi mi mrsko vidjeti koji su to gosti gledaniji, koristeći se podacima Saveza dolazi se do sljedećih podataka:nisam uzimao u račun međusobne utakmice.
Bazinga zahvaljujem, nisam znao ima već negdje. Doduše moj račun je bez međusobnih između želje i Sarajeva.Espiritosanto je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:50Najgledaniji gost u ligi,najgledanija ekipa u ligi na Areni i treća najveća domaća posjeta.Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:41luckystrike je napisao/la: ↑23 maj 2024, 12:08na temu posjete, ne bi mi mrsko vidjeti koji su to gosti gledaniji, koristeći se podacima Saveza dolazi se do sljedećih podataka:nisam uzimao u račun međusobne utakmice.
Institucija![]()
A neće ti ni u Čitluku biti nešto više još Horde ne idu.luckystrike je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:57Bazinga zahvaljujem, nisam znao ima već negdje. Doduše moj račun je bez međusobnih između želje i Sarajeva.Espiritosanto je napisao/la: ↑23 maj 2024, 15:50Najgledaniji gost u ligi,najgledanija ekipa u ligi na Areni i treća najveća domaća posjeta.
Institucija![]()
Espirito, ne zalijeći se, idete u Tuzlu gdje se ne očekuje više od 50 navijača![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, mnon46, nastrojeni21, Venom i 41 gost.