Bilo je i na istoku, ali nije im niko nista dobacivao, normala su izasli.zagorski je napisao/la:Dvojica tuzlaka danas ispred nas na zapadu,mi ih skontali i naravno nije bilo nikakvih provokacija ni problema,sami ih bilo šega gledati kako glume da se ne odaju previše...jos kad krenuse psovati Ahmetovicu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Postavio sam raspored četiriju ekipa, kao i naš, na prethodnim stranicama. Radnik je tu najslabiji, a ostali imaju i više nego dobar raspored. Po mojoj procjeni, na pauzu ćemo s -5 u odnosu na prvu ekipu - valjda će to biti Zrinjski. Mi ćemo biti treći.Bolanos je napisao/la:Znaci naredno kolo igramo "kuci" sa Olimpikom- moramo dobiti jednostavno, dok cetiri ekipe koje su ispred nas igraju medjusobne utakmice naredno kolo, Radnik-Siroki i Sloboda-Zrinjski! Dakle, neke cemo dostiti a neke vjerovatno i preskociti! Nakon toga gostujemo najlosijoj ekipi lige zatim cekamo Travnik na Kosevu. Ocekujem da onda nakon toga u direktnom okrsaju sa SB na Pecari preuzmemo lidersku poziciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Coromandel
- Kontakt:
prije desetak godina, zadesim se poslom u tuzli i usput odem pogledati tekmu sarajevo i cini mi se varteks (ili cibalija)...neki turnir.zagorski je napisao/la:Dvojica tuzlaka danas ispred nas na zapadu,mi ih skontali i naravno nije bilo nikakvih provokacija ni problema,sami ih bilo šega gledati kako glume da se ne odaju previše...jos kad krenuse psovati Ahmetovicu
sjeo ja na zapad, za pola sata pridje mi lik iza ledja i rece - niste losi
rekoh, otkud znas da navijam za sarajevo...kaze lik, vidi ti se na faci, samo nemoj plaho reagovati ima svakakvih budala. nakon sto sam pojeo fisek kospica, lagano sam se ispalio...
Nemam nista protiv i svaka njemu cast za borbu, ali on po kvalitetu vise nije za nas. Ono danas sto je pokazao je teski amaterizam, pogotov 1 na 1 sa Piricem. Drugo je promasiti dobru priliku, ali na njemu se tacno vidi da nema kvalitet. Usrao je najmanje 4-5 dobrih prilika sa pogresnim i nelogicnim dodavanjem lopte. Jel ga sada trebam proglasiti herojem sto je postigao slucajan gol greskom Pirica? Cista sreca za gol, i nemogu zamisliti sta bih se sve o njemu pisalo da je ostalo 0-0.koalem je napisao/la: Realno, Amer je uvijek opravdao priliku, i nije mi jasno što ti lik smeta. Na koncu, on je "kriv" za današnji rezultat.
Uvijek mi je želja bila vidjeti ga u Sarajevu, ali vazda mi bude krivo kad vidim kako Velkoski vuče **** po zemlji, a Bekić kad god je igro, frezo je teren.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako zavrsimo treci to ce biti dobro, samo da nije neka prevelika razlika jer ce to biti bitnije u tom trenutku..ja bi bio zadovoljan sa zaostatkom od 3 boda jer nam je povoljan raspored sve do Sirokog.High je napisao/la:Postavio sam raspored četiriju ekipa, kao i naš, na prethodnim stranicama. Radnik je tu najslabiji, a ostali imaju i više nego dobar raspored. Po mojoj procjeni, na pauzu ćemo s -5 u odnosu na prvu ekipu - valjda će to biti Zrinjski. Mi ćemo biti treći.Bolanos je napisao/la:Znaci naredno kolo igramo "kuci" sa Olimpikom- moramo dobiti jednostavno, dok cetiri ekipe koje su ispred nas igraju medjusobne utakmice naredno kolo, Radnik-Siroki i Sloboda-Zrinjski! Dakle, neke cemo dostiti a neke vjerovatno i preskociti! Nakon toga gostujemo najlosijoj ekipi lige zatim cekamo Travnik na Kosevu. Ocekujem da onda nakon toga u direktnom okrsaju sa SB na Pecari preuzmemo lidersku poziciju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
onaj gol sreca?MCMXLVI je napisao/la:Nemam nista protiv i svaka njemu cast za borbu, ali on po kvalitetu vise nije za nas. Ono danas sto je pokazao je teski amaterizam, pogotov 1 na 1 sa Piricem. Drugo je promasiti dobru priliku, ali na njemu se tacno vidi da nema kvalitet. Usrao je najmanje 4-5 dobrih prilika sa pogresnim i nelogicnim dodavanjem lopte. Jel ga sada trebam proglasiti herojem sto je postigao slucajan gol greskom Pirica? Cista sreca za gol, i nemogu zamisliti sta bih se sve o njemu pisalo da je ostalo 0-0.koalem je napisao/la: Realno, Amer je uvijek opravdao priliku, i nije mi jasno što ti lik smeta. Na koncu, on je "kriv" za današnji rezultat.
Uvijek mi je želja bila vidjeti ga u Sarajevu, ali vazda mi bude krivo kad vidim kako Velkoski vuče **** po zemlji, a Bekić kad god je igro, frezo je teren.
mi onda ne gledamo isti sport...
ono ulijetanje u prostor pravpvreemeno ispred glmana koji ceka lošptu je sve samo nije sreca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je istina, vas ovako iz Sarajeva je lako prepoznati 99 od 100 putaCoromandel je napisao/la:zagorski je napisao/la:
rekoh, otkud znas da navijam za sarajevo...kaze lik, vidi ti se na faci, samo nemoj plaho reagovati ima svakakvih budala. nakon sto sam pojeo fisek kospica, lagano sam se ispalio...
Sad sam gledao tvoju analizu i sad jos sigurnije kazem, ako uzmemo naredne tri utakmice u Sirokom odlucujemo o jesenjem prvaku.High je napisao/la:Postavio sam raspored četiriju ekipa, kao i naš, na prethodnim stranicama. Radnik je tu najslabiji, a ostali imaju i više nego dobar raspored. Po mojoj procjeni, na pauzu ćemo s -5 u odnosu na prvu ekipu - valjda će to biti Zrinjski. Mi ćemo biti treći.Bolanos je napisao/la:Znaci naredno kolo igramo "kuci" sa Olimpikom- moramo dobiti jednostavno, dok cetiri ekipe koje su ispred nas igraju medjusobne utakmice naredno kolo, Radnik-Siroki i Sloboda-Zrinjski! Dakle, neke cemo dostiti a neke vjerovatno i preskociti! Nakon toga gostujemo najlosijoj ekipi lige zatim cekamo Travnik na Kosevu. Ocekujem da onda nakon toga u direktnom okrsaju sa SB na Pecari preuzmemo lidersku poziciju.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Prepoznali te po teksturama lica ko Ante sto Bosnjake po Mostaru odmah skonta.Coromandel je napisao/la:prije desetak godina, zadesim se poslom u tuzli i usput odem pogledati tekmu sarajevo i cini mi se varteks (ili cibalija)...neki turnir.zagorski je napisao/la:Dvojica tuzlaka danas ispred nas na zapadu,mi ih skontali i naravno nije bilo nikakvih provokacija ni problema,sami ih bilo šega gledati kako glume da se ne odaju previše...jos kad krenuse psovati Ahmetovicu
sjeo ja na zapad, za pola sata pridje mi lik iza ledja i rece - niste losi
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sumnjam da će neko od njih izgubiti više od dva boda. Raspored im je odličan.Bolanos je napisao/la:Sad sam gledao tvoju analizu i sad jos sigurnije kazem, ako uzmemo naredne tri utakmice u Sirokom odlucujemo o jesenjem prvaku.High je napisao/la:Postavio sam raspored četiriju ekipa, kao i naš, na prethodnim stranicama. Radnik je tu najslabiji, a ostali imaju i više nego dobar raspored. Po mojoj procjeni, na pauzu ćemo s -5 u odnosu na prvu ekipu - valjda će to biti Zrinjski. Mi ćemo biti treći.Bolanos je napisao/la:Znaci naredno kolo igramo "kuci" sa Olimpikom- moramo dobiti jednostavno, dok cetiri ekipe koje su ispred nas igraju medjusobne utakmice naredno kolo, Radnik-Siroki i Sloboda-Zrinjski! Dakle, neke cemo dostiti a neke vjerovatno i preskociti! Nakon toga gostujemo najlosijoj ekipi lige zatim cekamo Travnik na Kosevu. Ocekujem da onda nakon toga u direktnom okrsaju sa SB na Pecari preuzmemo lidersku poziciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
nekad se znalo fino diskutovati na ovom forumu , pa ima li iko od igraca da zadovoljava vase ukuse
ko hoce da vidi danas je vidjeo jedno novo Sarajevo ne pretjerano kvaltetno al borba,srce,žar to je ono sto zelimo a toga je danas bilo cak smo i preagresivni bili . danas su od mene dobili aplauz i uvijek ce dobiti kad bude pristup kao sto je danas bio
o kvaliteti igre i igraca tu ima 10 dana se sta pisati to cu prepustiti Jesicu kojem skidam kapu na mangupskim potezima ,ima moju podrsku, samo oštro .
Bar je ova sezona pokazala da se ništa unaprijed ne zna. Polako, riješavati probleme u kadru i ići od utakmice do utakmice, ako se šta poklopi dobro i jest.High je napisao/la: Sumnjam da će neko od njih izgubiti više od dva boda. Raspored im je odličan.
Siroki i Zrinjski ce ih sigurno izgubiti u Bijeljini odnosno Tuzli a poslije toga i u Vitezu (SB) odnosno u Sarajevu kod Olimpika (Zrinjski).
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' i dalje ne vjerujem kako bi nam se sve poklopilo samo da dignemo ljepoticu opetBolanos je napisao/la:Siroki i Zrinjski ce ih sigurno izgubiti u Bijeljini odnosno Tuzli a poslije toga i u Vitezu (SB) odnosno u Sarajevu kod Olimpika (Zrinjski).
-
Coromandel
- Kontakt:
iza nasih glava sijaju oreoli kao na freskama iz crkava...samo sto iznad nasih glava sija pet oreola koji simboliziraju olimpijske krugovetuzlak1987 je napisao/la:Ovo je istina, vas ovako iz Sarajeva je lako prepoznati 99 od 100 putaCoromandel je napisao/la:zagorski je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Siroki i Zrinjski ce ih sigurno izgubiti u Bijeljini odnosno Tuzli a poslije toga i u Vitezu (SB) odnosno u Sarajevu kod Olimpika (Zrinjski).

mi njima ako zabijemo 1 evo glava
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kuraac, vi ste odlicna i kompaktna ekipatuzlak1987 je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Siroki i Zrinjski ce ih sigurno izgubiti u Bijeljini odnosno Tuzli a poslije toga i u Vitezu (SB) odnosno u Sarajevu kod Olimpika (Zrinjski).
mi njima ako zabijemo 1 evo glava
zrinjski uopste nije neka specijalno jaka ekipa, mada ako pogledamo ovu nasu ligu realno onda nijedna ekipa se ne moze nazvati nesto posebno jakom, 4-5 ovih ekipa koje su u vrhu su 5 deka realno, mozda je Radnik najslabiji ali ocito celo radi dobar posao pa izvlaci iz njih i vise nego sto mogu, sto bi znacilo da ce poceti padati kad tad, tako da vjerujem da Sloboda moze dobiti Zrinjskog i u neku ruku i valjalo bi, onda bismo bili na -2 (ne ipak na - 3 malo sam se preracunao
)pod uslovom da dobijemo Olimpika naravno, e jedino cega se bojim da Siroki ne mlatne Radnika sto ne bi valjalo nikako jer nekako se slabo spominju kao favoriti a tom pobjedom bi mogli izbit na prvo mjesto, i mogli bi oni biti bas zajeban konkurent
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 01 nov 2015, 23:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Klasično naprđivanje... "kod nas na zapadu"... pa do prije godinu dana imali samo zapad uopšte. Baš bih volio da se kod njih na tom kluturnom zapadu može otići i sjesti i navijati za FK Sarajevo ili slično. Ja debilnog komentara... Ali dobro, ko gubi ima pravo da se ljuti.Coromandel je napisao/la:post sa teme fk sloboda.Pasha_car_aga je napisao/la:I ja malo prije dodjoh.
Fukare, svaka vam čast momci, pojeli ste ih danas, naklon do poda.
Zaslužen poraz, ali bolan jer je plod Pirijine greške, a ne njihove 3 100% šanse koje su imali prije gola. Mislim da nam nebi dali gola do sad da se igralo, a vala ni mi njima!
Sudija navlačio za njih, imao par grešaka, ali to smo mi znali i ranije da će tako biti. Igrači Sarajeva kao hijene nabrijabi da tuku, a ovaj im banjalučki papan to i omogućio!
Njihovi navijači na zapadu... aaaaa kakvi su to seljaci i čobani, pa to je ne vidjeno, ne postoji igrač Sarajeva da mu nisu **** sve po spisku. Hajde da to rade pojedinci, već svaki navijač posebno psuje. Kod nas se zna na zapadu imaju dva idiota i oni hraljaju i psuju, ali ove sarajlice su odron teški. Postali su hibridni klub!
Mislim da smo mi na dosta boljem putu da imamo zdrav klub, spoj ljubavi izmedju navijača i kluba i igrača.
To što Husref nije ustajao s klupe sam i ja primijetio, ali mu nemam šta zamjeriti, jer su emocije prisutne sasvim sigurno i samo lud čovjek nema emocija, siguran sam da je pravi profesionalac i da je želio danas pobjedu baš kao i svi mi!
Vidimo se u srijedu na Tušnju, Čelik mora pasti!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
samo da odgovorim ovom gradjaninu...
dragi moj gradjanine, kad pises o sarajevu i njegovim navijacima, pokazi malo postovanja ako ni zbog cega drugog onda zbog cinjenice da si normalno sjedio na zapadu i bodrio svoj klub, dok ja i moji sunavijaci mozemo samo sanjati da sjedimo na tusnju medju vama i da dajemo podrsku svom klubu.
o hibridnom klubu ne zelim trositi rijeci, neka umjesto mene govore dosadasnji uspjesi i bogata tradicija.
poceo sam ih gotiviti zbog onog navijanja kad smo osvojili titulu, a i zbog husrefa. drago mi je da sloboda klub iz bivse prve lige jugoslavije konacno postize rezultate, i ovakvi komentatori me nece omesti da mi i dalje ne budu mrski.
Samo Saraj'vo.
Jednostavno sreca i splet okolnosti, upravo zbog greske Pirica i sretnog ubacivanja Al. Bekica iz prve.Pantelija je napisao/la: onaj gol sreca?
mi onda ne gledamo isti sport...
ono ulijetanje u prostor pravpvreemeno ispred glmana koji ceka lošptu je sve samo nije sreca
@BordoBijeli, naravno tu sam uvijek i da pohvalim kao sto sam odmah poslije danasnje utakmice. Ali zasto velicati igraca koji je cisti prosjek ove lige. Za mene su ovi na listi danas bili najbolji i vidi se njihov napredak u ekipi!
Kadusic
Duljevic
Dzemaludin
Plakalo
KOVA
BERBA
Kako samo Kova uleti glavom na nogu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase