FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
još malo pa se kreće, zajedno sa kolegama sa druge strane u park, pa svak na svoju tribinu. IGRAJ ŽELJO IGRAJ I POBJEDI 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Meni je ovo prvi derbi poslije zari i u biti ikakvog osjecaja da se igra derbi...
Niti ima one zajebancije sa pitarima niti onog osjecaja medju rajom kad se igra derbi...
Jbg kad pogledas pitara nema, ne znam dal imaju ijednog igraca iz njihovog pogona koji osjecaju taj derbi. Sve u svemu urusava se nas derbi polako postaje to jedna obicna utakmica koliko god mi to opovrgavali i trudili se da se derbi odrzi, ali dovoljno se vratiti desetak godina unazad i vidjeti koja je razlika
Nadam se da cemo ih nakakntati iako ocekujem veoma tvrdu i dosadnu utakmicu.
Niti ima one zajebancije sa pitarima niti onog osjecaja medju rajom kad se igra derbi...
Jbg kad pogledas pitara nema, ne znam dal imaju ijednog igraca iz njihovog pogona koji osjecaju taj derbi. Sve u svemu urusava se nas derbi polako postaje to jedna obicna utakmica koliko god mi to opovrgavali i trudili se da se derbi odrzi, ali dovoljno se vratiti desetak godina unazad i vidjeti koja je razlika
Nadam se da cemo ih nakakntati iako ocekujem veoma tvrdu i dosadnu utakmicu.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
To volim da cujem, da bar neko normalan ima ovdje, dosta mi je ovih balavaca "nasilnika" i "mangupa". Fino kakva kota se nadje, popije se koja sarajčica viska i pocinje šupljiranje, izgleda da ovdje puno raje ne zna sta je prava mahalska i sarajevska raja.fedeltafrotta je napisao/la:još malo pa se kreće, zajedno sa kolegama sa druge strane u park, pa svak na svoju tribinu. IGRAJ ŽELJO IGRAJ I POBJEDI
M.Delac 2
-
- Kontakt:
Jeli može mala pomoć, kako ću ja koji ne živi u Bosni I koji nema mojaTV Gledati utakmicu???
Ma vi stvarno niste normalni !!!
prati forum i one stranice gdje bude stream vjerovatno ce neko izbaciti, al nebi me iznenadilo da i na BHT bude...PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli može mala pomoć, kako ću ja koji ne živi u Bosni I koji nema mojaTV Gledati utakmicu???
Nadam se da grijesim, ali cijeli dan imam neki los osjecaj sto se vecerasnje utakmice tice i bojim se da bi nas niz u kupu veceras mogao biti prekinut.
Jednostavno igra protiv Zrinjskog mi ne ulijeva neko veliko povjerenje da bi veceras mogli sta napraviti, no opet ponavaljm niko sretniji od mene ukoliko pogrijesim i na kraju upisemo pobjedu.
Svako ima svoje misljenje, ali za mene je prvenstvo milijardu puta vaznije nego li kup...
Jednostavno igra protiv Zrinjskog mi ne ulijeva neko veliko povjerenje da bi veceras mogli sta napraviti, no opet ponavaljm niko sretniji od mene ukoliko pogrijesim i na kraju upisemo pobjedu.
Svako ima svoje misljenje, ali za mene je prvenstvo milijardu puta vaznije nego li kup...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
to je tooFKS1946 je napisao/la:To volim da cujem, da bar neko normalan ima ovdje, dosta mi je ovih balavaca "nasilnika" i "mangupa". Fino kakva kota se nadje, popije se koja sarajčica viska i pocinje šupljiranje, izgleda da ovdje puno raje ne zna sta je prava mahalska i sarajevska raja.fedeltafrotta je napisao/la:još malo pa se kreće, zajedno sa kolegama sa druge strane u park, pa svak na svoju tribinu. IGRAJ ŽELJO IGRAJ I POBJEDI

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- Consigliere
- Kontakt:
Imam onu MojaTV al na netu. I sad hoce li mi naplatiti gledanje 2KM ili je to samo za ove obicne korisnike MojaTV?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- diplomatija
- Kontakt:
Kako sporo vrijeme prolazi, sjedim pola sata i pijem kafu a samo 10 minuta proslo hah, veceras abd jedan rani ni iz cega da voda udje u usi, a poslije ih smociti, uhelaciti...
pod hitno na žestoko...
kakva crna kafa...
- diplomatija
- Kontakt:
Hah joj dede kako gleda za zubanom
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:kakva crna kafa...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Juriš Šampione, Manijaci srcem, Lutvo puc!

- diplomatija
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; za nase komsije
Joj kako se priblizava tekma sve veci pritisak..onaj pozitivno je*eni osjecaj.. 
Iskreno i s 0:0 ne bi bio nezadovoljan da se stvari rjese na lavoru ko da jedan go prolazi dalje..Naravno želja je pobjeda al eto sta Bog da.. Sretno namm

Iskreno i s 0:0 ne bi bio nezadovoljan da se stvari rjese na lavoru ko da jedan go prolazi dalje..Naravno želja je pobjeda al eto sta Bog da.. Sretno namm
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- savatihotece
- Kontakt:
Radni dan, podaleko od rajvosa (Brčko), nemam moja TV.
Ako neko bude u prilici neka postavi stream.
Unaprijed zahvaljujem.
Ako neko bude u prilici neka postavi stream.
Unaprijed zahvaljujem.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.