Brate, evo ovo danad nije izgledalo bajno ali pazi sta bi bilo da mi gostujemo Slobodi a njima ne budu igrali Piric, Mehmedagic, Zeba, Ahmetovic, Saric i Ivetic... Znaci mi smo sa desetkovanom ekipom mlatnuli lidera na tabeli, ja ti garantujem da oni nama ne bi prisli golu.MortemHz je napisao/la:Al' i dalje ne vjerujem kako bi nam se sve poklopilo samo da dignemo ljepoticu opetBolanos je napisao/la:Siroki i Zrinjski ce ih sigurno izgubiti u Bijeljini odnosno Tuzli a poslije toga i u Vitezu (SB) odnosno u Sarajevu kod Olimpika (Zrinjski).![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Alene pa moraju svi tako igrati kod Recep Tayyip Ješića 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Grijesis kralju puno...ocito ti iz nekog razloga nije "legao" i sta god uradi ne valja.MCMXLVI je napisao/la:Nemam nista protiv i svaka njemu cast za borbu, ali on po kvalitetu vise nije za nas. Ono danas sto je pokazao je teski amaterizam, pogotov 1 na 1 sa Piricem. Drugo je promasiti dobru priliku, ali na njemu se tacno vidi da nema kvalitet. Usrao je najmanje 4-5 dobrih prilika sa pogresnim i nelogicnim dodavanjem lopte. Jel ga sada trebam proglasiti herojem sto je postigao slucajan gol greskom Pirica? Cista sreca za gol, i nemogu zamisliti sta bih se sve o njemu pisalo da je ostalo 0-0.koalem je napisao/la: Realno, Amer je uvijek opravdao priliku, i nije mi jasno što ti lik smeta. Na koncu, on je "kriv" za današnji rezultat.
Uvijek mi je želja bila vidjeti ga u Sarajevu, ali vazda mi bude krivo kad vidim kako Velkoski vuče **** po zemlji, a Bekić kad god je igro, frezo je teren.
Amer Bekic je fantastican napadac i maksimalno koristi svaku sansu koju dobije.
Kad ne bude Benke, ne trebamo se brinuti za mjesto napadaca jer to Amer moze odlicno odraditi.
Bezveze si prestrog prema njemu, jer bez obzira na fule on je danas donio tri boda.
A npr. protiv Zrinjskog u KUP-u je fanatasticno zabio iz prve sanse.
Treba imati na umu da je dobio sansu u prvih 11 nakon dosta vremena, i da je igrao protiv kluba gdje je ponikao, i da je danas bi veliki pritisak na nase igrace.
-
Coromandel
- Kontakt:
ponijelo ih je malo, mora se priznati. nisu izgubili xy utakmica dok nisu naletjeli na divovePitarBordo je napisao/la:Klasično naprđivanje... "kod nas na zapadu"... pa do prije godinu dana imali samo zapad uopšte. Baš bih volio da se kod njih na tom kluturnom zapadu može otići i sjesti i navijati za FK Sarajevo ili slično. Ja debilnog komentara... Ali dobro, ko gubi ima pravo da se ljuti.Coromandel je napisao/la:post sa teme fk sloboda.Pasha_car_aga je napisao/la:I ja malo prije dodjoh.
Fukare, svaka vam čast momci, pojeli ste ih danas, naklon do poda.
Zaslužen poraz, ali bolan jer je plod Pirijine greške, a ne njihove 3 100% šanse koje su imali prije gola. Mislim da nam nebi dali gola do sad da se igralo, a vala ni mi njima!
Sudija navlačio za njih, imao par grešaka, ali to smo mi znali i ranije da će tako biti. Igrači Sarajeva kao hijene nabrijabi da tuku, a ovaj im banjalučki papan to i omogućio!
Njihovi navijači na zapadu... aaaaa kakvi su to seljaci i čobani, pa to je ne vidjeno, ne postoji igrač Sarajeva da mu nisu **** sve po spisku. Hajde da to rade pojedinci, već svaki navijač posebno psuje. Kod nas se zna na zapadu imaju dva idiota i oni hraljaju i psuju, ali ove sarajlice su odron teški. Postali su hibridni klub!
Mislim da smo mi na dosta boljem putu da imamo zdrav klub, spoj ljubavi izmedju navijača i kluba i igrača.
To što Husref nije ustajao s klupe sam i ja primijetio, ali mu nemam šta zamjeriti, jer su emocije prisutne sasvim sigurno i samo lud čovjek nema emocija, siguran sam da je pravi profesionalac i da je želio danas pobjedu baš kao i svi mi!
Vidimo se u srijedu na Tušnju, Čelik mora pasti!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
samo da odgovorim ovom gradjaninu...
dragi moj gradjanine, kad pises o sarajevu i njegovim navijacima, pokazi malo postovanja ako ni zbog cega drugog onda zbog cinjenice da si normalno sjedio na zapadu i bodrio svoj klub, dok ja i moji sunavijaci mozemo samo sanjati da sjedimo na tusnju medju vama i da dajemo podrsku svom klubu.
o hibridnom klubu ne zelim trositi rijeci, neka umjesto mene govore dosadasnji uspjesi i bogata tradicija.
poceo sam ih gotiviti zbog onog navijanja kad smo osvojili titulu, a i zbog husrefa. drago mi je da sloboda klub iz bivse prve lige jugoslavije konacno postize rezultate, i ovakvi komentatori me nece omesti da mi i dalje ne budu mrski.
ok, apsolvirani su...
next niyaz please
-
belosevic28
- Kontakt:
''Sefe, jel istina da se vraca Step?"
Jesic; "Razmisljam u tom pravcu..."
Iz njegovih usta. Ako neko zna nesto vise, nek pise...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi ga ti licno pitao?belosevic28 je napisao/la:''Sefe, jel istina da se vraca Step?"
Sigurno ?belosevic28 je napisao/la:''Sefe, jel istina da se vraca Step?"
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Šta ako nam se vrati Step . Kovačević u vezi ? Dobili bi više mogućnosti u veznom redu 100% . Rustemović , Kova , Berberović i gangster su dovoljni da se doživi zima u vrhu ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
belosevic28
- Kontakt:
Milion posto, ja ga pitao, ovako mi lik odgovorio. Nebi bezze postao ni furao raju, jer to inace ne radim...
Ma da ih vidis ba ljudi dosli ba istok vidi se da rade na skelama u sarajevu sjedili pored dzineta mene I ostalih pa po glasu vidis da su tuzlaci pa lik sa curom dodje ocito studira tu I opet im niko nistq ne rece poslije tekme izlaze u majicama 1919 sa istoka idu tamo pred jug pa sa nama kroz zetru I meni dodju nesto pricat ovdje o navijacima Sarajeva a I valjda znaju da su u ovaj grad dobro dosli uvijek za razliku od nas u tz
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ako lazu njega laze i on nas haha
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce ovo ok do pauze, imamo povoljan raspored.Besic je napisao/la:Šta ako nam se vrati Step . Kovačević u vezi ? Dobili bi više mogućnosti u veznom redu 100% . Rustemović , Kova , Berberović i gangster su dovoljni da se doživi zima u vrhu ?
Protiv Slavije odmoriti ekipu koliko god je to moguce, dati priliku Mihojevicu, Osmanovicu itd. A onda protiv Nijazove ekipice zapeti koliko god je to moguce, napraviti pritisak sa tribina i odigrati maximalno jako. Ta 3 boda nam trebaju ako ikakav prikljucak ocekujemo. Tacno ako se Step vrati, sta sa Kovom?
Momak na stoperu igra odlicno svaki put, puno bolje nego u veznom redu po mom misljenju. Nije ni u vezi los, ali na stoperu jednostavno mi djeluje cvrsto, sigurno, uz jos malo rutine bi bio bas masina.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nit sam neki insajder, nit sam se kad predstavljao kao takav. Prenesem informaciju samo kada je tacna milion posto... Nezz sta je toliko funny u ovome sto sam napisao ???hordasDoboj je napisao/la:Ako lazu njega laze i on nas haha
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma zajebancija druze, opustenobelosevic28 je napisao/la:Nit sam neki insajder, nit sam se kad predstavljao kao takav. Prenesem informaciju samo kada je tacna milion posto... Nezz sta je toliko funny u ovome sto sam napisao ???hordasDoboj je napisao/la:Ako lazu njega laze i on nas haha
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ovdje izgleda moras biti "odabran" da bi pisao neke info. Ostali nemaju tu privilegiju... Sreca pa je virtuelni svijet...
@kinosvra, On je dosada uvijek imao moju podrsku kao sto ce je imati i na sljedecoj utakmici.
Ne ja nisam prestrog, jer ono danas za mene je jedan teski amaterizam. Boze sacuvaj! Jos derbi utakmica i fali nam pola ekipe..
Borben jeste ali kvaliteta ocigledno nema i sljedece utakmice ce pokazati da je samo prosjek lige.
@Mortem
Ne ja nisam prestrog, jer ono danas za mene je jedan teski amaterizam. Boze sacuvaj! Jos derbi utakmica i fali nam pola ekipe..
Borben jeste ali kvaliteta ocigledno nema i sljedece utakmice ce pokazati da je samo prosjek lige.
@Mortem
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako Ikande ne bude igrao u srijedu odlazi iz Sarajeva.
Bekić kada god dobije priliku uvijek je odlično iskoristi, tako je bilo i kod Kodre evo sada i kod Ješića, momak se trudi stvarno i jedan je od naših najborbenijih igrača 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.