Pa u Sarajevu je gdje će drugo biti? Prošle sedmice je trenirao sa juniorima FKS koji se takmice u kantonu.pitarlOOk je napisao/la:Sinoć sam u SCC-u vidio Stepanova, znaći u gradu je, što bi moglo da znači povratak ili konačni rasplet
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Budimo realni,Džemo je jucer stvarno dobro odigrao i bio vodja na terenu,galamio na suigrace,presing na sudiju,ponasao se kao vodja ekipe.
Sarajevo ljubavi moja.
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li snimak tekme Sarajevo-Sloboda da se u miru pogleda 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Iako ga gotivim i volio bi naravno da nešto napravi ali raja meni je Duljevic los,ništa ne napravi za utakmicu,nadam se da će proraditi jer vjerujem u njega.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Što je najvažnije super je odigrao i treba da nas to raduje .sonpenn je napisao/la:Budimo realni,Džemo je jucer stvarno dobro odigrao i bio vodja na terenu,galamio na suigrace,presing na sudiju,ponasao se kao vodja ekipe.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
I on i Krste su ekstra odigrali ali hajde ti to objasni nekima koji njih dvojicu krive i za rat u Bosni to je nesto drugo.sonpenn je napisao/la:Budimo realni,Džemo je jucer stvarno dobro odigrao i bio vodja na terenu,galamio na suigrace,presing na sudiju,ponasao se kao vodja ekipe.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jok to.uschtipak je napisao/la:Je l' gradjevina?High je napisao/la:Ko bude kritizirao Bekića, sa mnom će imati posla!![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nasta je spala kapitenska traka kad je nosi tatko,pistolj,dulja,dzemo nide veze.
Umjesto
Delac, stepanov,benko, pa i barbaric.
Bekic 1 IN krste out. Bekic bar zna trcat.
Onom konju Slavenu Musi se dobro naserem i napisam usta za ono juce sto je izjavio na bht1. Kao mi nismo ispostovali fer play kad je krste suto.
ISTINA ZA VEDRANA, ISTINA ZA VEDRANA
Umjesto
Delac, stepanov,benko, pa i barbaric.
Bekic 1 IN krste out. Bekic bar zna trcat.
Onom konju Slavenu Musi se dobro naserem i napisam usta za ono juce sto je izjavio na bht1. Kao mi nismo ispostovali fer play kad je krste suto.
ISTINA ZA VEDRANA, ISTINA ZA VEDRANA
Ako ko moze da postavi jucerasnju utakmicu SARAJEVO sloboda bio bi zahvalan.
Btw; jesul juniori i kadeti juce igrali ? Koji rez
Btw; jesul juniori i kadeti juce igrali ? Koji rez
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ZVANICNO
Sarajevo vs Galatasaray u 18:30h, 14. Novembar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kume, vozdra buraz kakav si mi. Nego, okano, da te pitam, jesil potkacijo onu bumbatre od prije neki dan sto si mi spominjo?uschtipak je napisao/la:Bas bi bilo dobro da se Stepanov vrati, pa da vidimo na ciju stranu bi Jesic stao.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Meni se meščini da je uštipak ženskouNbx je napisao/la:Kume, vozdra buraz kakav si mi. Nego, okano, da te pitam, jesil potkacijo onu bumbatre od prije neki dan sto si mi spominjo?uschtipak je napisao/la:Bas bi bilo dobro da se Stepanov vrati, pa da vidimo na ciju stranu bi Jesic stao.![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma ta ti nas, gasi akaunt odma!Pantelija je napisao/la:Meni se meščini da je uštipak ženskouNbx je napisao/la:Kume, vozdra buraz kakav si mi. Nego, okano, da te pitam, jesil potkacijo onu bumbatre od prije neki dan sto si mi spominjo?uschtipak je napisao/la:Bas bi bilo dobro da se Stepanov vrati, pa da vidimo na ciju stranu bi Jesic stao.![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bolanos je napisao/la:I on i Krste su ekstra odigrali ali hajde ti to objasni nekima koji njih dvojicu krive i za rat u Bosni to je nesto drugo.sonpenn je napisao/la:Budimo realni,Džemo je jucer stvarno dobro odigrao i bio vodja na terenu,galamio na suigrace,presing na sudiju,ponasao se kao vodja ekipe.
Pitanje je kakav su ugovor potpisaliMortemHz je napisao/la:ZVANICNO
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najjaci moguci sastav brate, sad hoce li moci 2,3 igraca se oporaviti dovoljno od reprezentativne pauze vidjet cemo ali sigurno je ovo ogromna stvar, najtrofejniji Turski klub koji stalno igra Ligu Prvaka, rangirani su kao 28. najbolji klub na svijetu.pitic je napisao/la:Pitanje je kakav su ugovor potpisaliMortemHz je napisao/la:ZVANICNO
Sarajevo vs Galatasaray u 18:30h, 14. Novembari da li u ugovoru stoji da će ovi igrati sa prvim sastavom ili sa divljim ili poludivljim sastavom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I Krste i Džemo su stvarno ekstra odigrali, ne vidim što se tu neko ima čuditi.
Krste je kreirao jedine dvije stopostotne šanse (mimo gola) na utakmici. Šta se više očekuje? I onda oni zvižduci, sramota.
I jedan i drugi su radili šta se očekuje od njih. Krste je kreirao, Džemo razvaljivao.
Krsti bi dao veću ocjenu nego Ameru jučer, recimo.
Krste je kreirao jedine dvije stopostotne šanse (mimo gola) na utakmici. Šta se više očekuje? I onda oni zvižduci, sramota.
I jedan i drugi su radili šta se očekuje od njih. Krste je kreirao, Džemo razvaljivao.
Krsti bi dao veću ocjenu nego Ameru jučer, recimo.
@MortemHz
Ti koji imaju obaveze prema repci to je opravdano. Ovi ostali iz prve ako će biti to bi vrijedilo pogledati. Ali ko ih hebe ne idem zbog njih nego radi FKS. A prvo neka odrade ove male klubove prije Galate pa ćemo onda o Galati.
Ti koji imaju obaveze prema repci to je opravdano. Ovi ostali iz prve ako će biti to bi vrijedilo pogledati. Ali ko ih hebe ne idem zbog njih nego radi FKS. A prvo neka odrade ove male klubove prije Galate pa ćemo onda o Galati.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.