Blaz Kavcic - Mirza Basic
Damir Dzumhur - Jozef Kovalik
Niels Desein - Aldin Setkic
Anton Zaitcev - Tomislav Brkic
Dominacija
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Virtu4l je napisao/la:Da se još malo poigramo matematikom,
- ako sutra izgubi, ostaje na 108. poziciji, samo ga Riba može prestići dobrim nastupom u Montevideu
- ako ispadne u drugom kolu, opet ostaje na 108. poziciji
- ako ispadne u 1/4 finala, prestiže trojicu (Montanes, Ward, De Schepper), i u najgorem slučaju ide na 105. mjesto, obzirom da ne znam šta je sa Gonzalezom, on igra CTF i valjda mu se ti bodovi računaju, ako on izgubi sve mečeve u grupi onda je Damir na 104. mjestu
- ako ispadne u polufinalu, onda se vraća tu negdje na 101, 102 mjesto.
Cilj je jasan, minimalno 1/4...
Jeste da i ja znam dosta kritikovati Damira, ali ti brate smori.BMWspeed je napisao/la: cuj na 108.poziciji nemoguce pa zar nije na 101.jos pobjeda i top100
ooo onda sam se ja preracuno
a ovdje si zaboravio napisat ako izgubi u finalu ulazi u top100 a ako osvoji ode u top90
![]()
UltraSA je napisao/la:Jeste da i ja znam dosta kritikovati Damira, ali ti brate smori.BMWspeed je napisao/la: cuj na 108.poziciji nemoguce pa zar nije na 101.jos pobjeda i top100
ooo onda sam se ja preracuno
a ovdje si zaboravio napisat ako izgubi u finalu ulazi u top100 a ako osvoji ode u top90
![]()
i svi bez streamashminka je napisao/la:najludji dan BH tenisa sutra...na istom terenu...4 vezana meča![]()
![]()
Yebote svaki turnir ima dvije kamere to jest dva terena pokrivena kamerama a samo na ovom jedan.thelightblue je napisao/la:i svi bez streamashminka je napisao/la:najludji dan BH tenisa sutra...na istom terenu...4 vezana meča![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.