Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Edin TM87
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:
Salt, ma work za Denver navija, covjek je tu prati sve i posjeduje znanje o svim ekipama kako sam skont'o,
On i znanje ne idu u istoj rečenici, vrati koju stranicu ranije i naći ćeš dokaze

Kakve veze ima to sto je pogrijesio u procjeni?
Sta si ti sve isfulo prosle sezone, pa trebam reci da nemas pojma jel?
Vidi se po komentarima u toku utakmica da zna materiju za razliku od pola drugih koji znaju samo svoje ekipe isl...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2014, 21:05
Edin TM87 je napisao/la:
Vidi se po komentarima u toku utakmica da zna materiju za razliku od pola drugih koji znaju samo svoje ekipe isl...
Nema veze sa prognozom, nego sa njegovim hejtom prema Patsima koji se očituje ne samo u toj prognozi, više je opterećen sa njima negoli praćenjem svoje ekipe, ti ga braniš zato što vam je Peyton zajednički imenilac

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 dec 2014, 21:06
brate sto branis druga

...brate mi do prije dvije godine ovdje nismo imali navijaca Denvera , Seatllea ,SF i td ..ssad imamo ebiga ...bio je ovaj lik iz Seatllea koji zivi u tom gradu i navija ..ne znam slabo ga vidjamo sad ovdje..onda evo SF ima sad koliko navijaca vidim RiverPlatee covjek navija za SF ne znam ima li jos neko ?...jel ovaj navijao za Denver kad je Cutler igrao i Marshall?.. bojkotovo garant

./.cudi me da g aanije euforija drmnula kad im je ISUS dosao ..tad su oni poludili toliko su ga voljeli jer je isus se pojavio ..medjutim nismo imali ovdje takvog

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Edin TM87
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:
Nema veze sa prognozom, nego sa njegovim hejtom prema Patsima koji se očituje ne samo u toj prognozi, više je opterećen sa njima negoli praćenjem svoje ekipe, ti ga braniš zato što vam je Peyton zajednički imenilac

Nije nego si ti opterecen s tim sto on ne voli Patse i jer voli Manninga pa pises da je njegovo znanje lose

-
Edin TM87
-
Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:brate sto branis druga

...brate mi do prije dvije godine ovdje nismo imali navijaca Denvera , Seatllea ,SF i td ..ssad imamo ebiga ...bio je ovaj lik iz Seatllea koji zivi u tom gradu i navija ..ne znam slabo ga vidjamo sad ovdje..onda evo SF ima sad koliko navijaca vidim RiverPlatee covjek navija za SF ne znam ima li jos neko ?...jel ovaj navijao za Denver kad je Cutler igrao i Marshall?.. bojkotovo garant

./.cudi me da g aanije euforija drmnula kad im je ISUS dosao ..tad su oni poludili toliko su ga voljeli jer je isus se pojavio ..medjutim nismo imali ovdje takvog

Brate nije mi drug, a kad smo mi bili ovdje bilo je 6-7 osoba
onaj marseille unique sto je lud bio za Jetsima i Sanchezom, randy navijao za Patse, njegov brat za Chargerse, ti za Bearse ja za Coltse i tu je bila ona Edina sto je pratila Favrea i Takticar za Ravense sto je navijao i onaj momak za Packerse...
Niko od ovih novih se njih ne sjeca i nije bio tu, pa kakve to veze ima sto su sad dosli ljudi poceli pratit ekipe koji im se svidjaju pa sta?
Sta ti to treba ne da facebook hahahahhahahahahha

-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2014, 21:16
Pa ja iako ne volim Peytona i njegove
magarce, ne pokušavam u svakom drugom postu da ga popljujem (nego ga poštujem kao velikog rivala, ali i sportaša i čovjeka), a imao sam prilike za to, pogotovo u ovih zadnjih par tekmi
Jer nećemo još dugo moći uživati u ovom rivalstvu, tako da treba cijeniti takve veličine

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 dec 2014, 21:39
Ja zelim SB da budu Coltsi I Panthersi

..jest da je najmanje to moguce ali ako oni ispadnu onda zekim dvije najbolje ..zelim Patriotse I Packerse u finalu I da izmrve ovaj sir Patriotsi

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
tillman
-
Kontakt:
ja ću rootat za Zvezdu

, Romo ima najbolji QBR u ligi

plus je i Murray spreman, a za Deza ne treba ni pričati... imaju oni dosta šansi...
u AFC-u navijam da do SB-a ode neka ekipa iz AFC Northa, ostalih nisam fan
što se tiče Bearsa, ja sam zadovoljan, otpušteni GM i HC, a sad u 22:00 će bit press konferencija vlasnika McCaskeya i CEO-a Teda Phillipsa... mislim da će tu reći da su i koordinatori otpušteni... a i da će doći do promjene kod Teda, tj. da će Ted bit zadužen samo za dio koji se tiče financijskog poslovanja organizacije i da će zaposlit nekog savjetnika koji će onda pronaći novog GM-a i HC-a... imena koja se spominju za mjesto tog savjetnika su Bill Pollian i Mike Holmgren... nijedan ne bi bio loš izbor...
sve više igrača izlazi u javnost da je odnos odnosno disciplina Trestmana bila nikakva, neki igrači su mogli radit šta su htjeli...
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 dec 2014, 22:00
Mike rekao svoje
Mike Shanahan
Rob Carr, Getty Images
The 62-year-old was out this year after being fired by the Redskins in a messy fallout on the heels of a 2012 playoff appearance. The East Leyden graduate clearly wants to get back in and believes he can win with Cutler.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
kad_kako
- Moderator
-
Kontakt:
Opet se gleda da se stima Cutleru? Pa dokad. Zato i jesmo u ovim ****, jer je se SVE stimalo njemu a totalno se zapostavio ostatak tima. Nebi ja ni Shanahan-a voliona klupi. Nista posebno trener. Nista.
Postovanje treba zaraditi.
-
tillman
-
Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Opet se gleda da se stima Cutleru? Pa dokad. Zato i jesmo u ovim ****, jer je se SVE stimalo njemu a totalno se zapostavio ostatak tima. Nebi ja ni Shanahan-a voliona klupi. Nista posebno trener. Nista.
slažem se, sad će presser, da vidim šta će reći.. više bih volio godinu dana da se ekipa poslaže (ostavit npr. Clausena ili onog Falesa stavit u vatru) i provjerava trener na koga se može računati i onda uloviti 2016 na draftu novog rookie QB-a , razvit ga tu 2016 i onda 2017 pucat na SB... a ako se Fales pokaže dobrim onda već i 2016 se može lovit SB...
-
amerosm
-
Kontakt:
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
randy_moss
-
Kontakt:
Postao/la randy_moss » 29 dec 2014, 22:56
The NFL has suspended the Lions' defensive tackle for one game for stepping on the leg of Packers quarterback Aaron Rodgers, the league announced Monday. Suh will not be available for Sunday's NFC wild card game against the Dallas Cowboys.
Too, konjino ona maloumna, pa da sam ja GM, ne bi te ni na minimalni ugovor potpisao iduce sezone.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 dec 2014, 23:01
tillman je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Opet se gleda da se stima Cutleru? Pa dokad. Zato i jesmo u ovim ****, jer je se SVE stimalo njemu a totalno se zapostavio ostatak tima. Nebi ja ni Shanahan-a voliona klupi. Nista posebno trener. Nista.
slažem se, sad će presser, da vidim šta će reći.. više bih volio godinu dana da se ekipa poslaže (ostavit npr. Clausena ili onog Falesa stavit u vatru) i provjerava trener na koga se može računati i onda uloviti 2016 na draftu novog rookie QB-a , razvit ga tu 2016 i onda 2017 pucat na SB... a ako se Fales pokaže dobrim onda već i 2016 se može lovit SB...
Prvo vidi trener je ok drugo kad draftas sad QB nece on igrat ni za dvije godine ..Cutleru se nema sta stimat nama treba I drugom QB stimat jer ova OL ne moze ovako igrat, odbrana posebno...vidjeli smo zadnje dvije hefte...QB baaca bez greske I izfubi ytakmicu od QB koji baci 2 INT I ukupno izgube 3 lopte...ljudi svatite da smo mi sad ko nekad Dallas. ..trebas oduzeti Cutleru nekoliko bacanja, trebas protekciju I odbranu..Dallas jento uradio I dobili su rezultat ...mi imamo kapacitet u ofanzvi samo trebamo uraditi nesto po tom pitanju
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
randy_moss
-
Kontakt:
Postao/la randy_moss » 29 dec 2014, 23:04
Edin TM87 je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:
Salt, ma work za Denver navija, covjek je tu prati sve i posjeduje znanje o svim ekipama kako sam skont'o,
On i znanje ne idu u istoj rečenici, vrati koju stranicu ranije i naći ćeš dokaze

Sta si ti sve isfulo prosle sezone, pa trebam reci da nemas pojma jel?
Zna puno i o Patsima, k'o i ti.
#HateMakesUsStronger
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 dec 2014, 23:12
Manzel bio najbolji na college I vidi ga na sta lici ovdje...mi samo takvog mozemo dovest I sta cemo ? RaMislja li ko od vas ista osim sto mrzite Cutlera?..ljudi treba popravit ekipu draftat I tog QB ostat sa ovim QB sto je na klupi ili Cutlerom svejedno samo ne ko drugi jer imamo strasne recivere, RB samo treba ovo popravit I Cutler da svati da mora biti lider da mora galamit ako treba ko ostali na svoju OL I recuvere a ne pogne glavu ko konj bio kriv ili ne.. za to ne vrijedi te pare ...Jednostavno treba sebi u glavu da ubaci da treba biti lider tI si QB ebiga ..ali stoji da zaista sa ovom ekipom mi ne mozemo ni sa Rogersom nista ..jedino sto bi oslabili Packerse kad bi bio on kod nas hahaha...ebiga treba poceti sklopit te rupe
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
BoxBox
-
Kontakt:
To se u nas kaze, ne laje kera radi sela vec radi sebe

-
tillman
-
Kontakt:
salty, Bearsi su u rebuildingu, upravo su Phillips i McCaskey izrekli da Cutler kod njih nema povjerenja
dosadio si svima nama ovdje sa Cutlerom... jednom u 20 godina se potrefi franchise QB po frašizi.. ostalo vrijeme prolazi na traženja i prilagođavanja situaciji... Bearsi još traže svog jer nakon 6 godina svima je valjda jasno da nisu uspjeli sa Cutlerom... vidi Billsa, nakon Kellya lutaju kao da ih nigdje nema...
što se tiče Johnnya, za njegov uspjeh u NFL-u šanse su bile minimalne, ne kažem da neće uspjet, ali ponašanje i sve ove off the field situacije mu ne idu u prilog...
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2014, 23:16
Tim Duncan NFL-a

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 29 dec 2014, 23:19
Nego gdje su igraci Bearsa izjavljivali peotiv Trestmana ?..jer moguce je I da je Cutler bio protiv njega , a nisam vidjeo da je neko nesto lose izkavio...treba nam neko ostar hahaha Rex Ryan je lud ahahahahh ..znam da ga ne zelite ali ebiga Mike je moja opcija ili ovaj iz Arizone odbranbeni kordinator dobsr covjek ko hljeb...treba nam neko ko ce vratiti poljuljano samopouzdanje..mi smo to izgubili jer fakat nismo lose izgledali..dobili dmo I Pittsburgh I SF na gostovanju I td ..samo smo kuci kuksali I onda sve je otislo u pm
Zadnja izmjena:
SaltCityAttack, dana/u 29 dec 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.