FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

r_emir
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 20:55

Hordas Doboj je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:necu da provociram nemam namjeru zaista i jest mi drago sto ste izgubili i nije mi drago,da se razumijemo.sudenje vam je bilo naklonjeno maximalno ali i vasi igraci i igraci borca ne mogu da potrce ne shvatam to.i nije provokacija pitam vas najavljivali ste spektakl na sjeveru,prvo sto ne znam koji je razlog koreografija onako nije losa,ali prakticno vas nisam niti cuo niti vidio nesto posebno,moje misljenje je da ste imali srece u prvim kolima igrali ste utakmicu vise kuci dobili lakse ekipe u gostima zato ste bili na prvom mjestu,ali vidi se vec da sarajevo realno nema igrace za titule,i jos jednom ponavljam nije provokacija nikakva vec moje misljenje ;)
To je taj prijenos BHT sa AFH gdje idioti postave mikrofon ispred klupa. Jagodic najglasniji, svaki njegov povik sam cuo savrseno dok 4000 HORDAŠA koji pjevaju iz sveg glasa onak slabo. Drugo tekma smijesna! 1. i 2. na tabeli hahaha Neki derbi xD
Pa **** ti ligu ovakvu. Borac koji je drugi na tabeli i kandidat za titulu dodje i odigra kao ekipa koja se bori za opstanak, bez ikakve zelje da se nadigrava i napada. Znaci 83 min igre sa formaciom 9-0-1. Ali eto pobjeda zasluzena, mada ovakav pristup igri hahaha
U svakom slucaju idemo dalje! Nista nije gotovo! ;)
Ti nemaš pojma

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 12 sep 2010, 20:57

pošteno i realno govoreci Borac vas je otresao k'o slinu i tri boda zasluženo odoše u BL.
Mirza napolje :mrgreen:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 20:58

r_emir je napisao/la:Od nekih forumaša najavljeno preko 15 000 i rezultat 5:0. Šta možemo zaključiti poslije večerašnje utakmice?
Lupetate po forumu sve i svašta.Ko god nema šta da radi dođe i lupeta po ovoj temi.Prije utakmice prvo mjesto,euforija,priječi hvale i dizaje u zvijezde igrača i uprave,precjenjivanje mogućnosti FK Sarajeva..............
Pred kraj utakmice zvižduci sa tribina,nezadovoljstvo i moje je mišljenje da ako Sarajevo izgubi u gostima narednu utakmicu,na Gradsko stadionu u Sarajevu za dva kola neće biti ni trećina od gledaoca koji su gledali ovu sad utakmicu.E to su navijači.Kojaševića dizali u zvijezde 15 dana,govorili da će obilježiti ligu.U ovoj utakmici nije nista uradio,nije fizički spreman,hvataju ga grčevi. i još nekolicina igrača sarajeva odigrala katastrofalno.Onaj mali što je ušao Suljić (odmilja ŠEJTAN) samo je imao jedan tačan pas uz 5 izgubljenih lopti.
na kraju cijeli sjever je pjevao nema veze igraj Sarajevo nema veze, i kad tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje samo toliko o tome porazi su sastavni dio sporta,idemo dalje!Sto se tice koreografije i navijanaj sve za 10 postavite vi svoje da vidimo ta cuda kad mognete onako nesto javite se!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 12 sep 2010, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 sep 2010, 20:59

Moje vidjenje utakmice i da napomenem nisam navijac ni jednog od ova dva kluba.
Utakmica nista posebno. Borac odigrao pametno i zasluzeno pobijedio, a imao je i odlicne uslove za igru. Neko je spomenuo sudiju da je naklonjen Sarajevu bio, covjek je odlicno sudio (penal koji nije postojao pomocni sudija je signalizirao) samo na kraju nije svirao jedan ocigledan prekrsaj kod kornera na Nikolicu i to je to. Navijaci Sarajeva odlicni. Sarajevu izgleda fali jedan igrac koji moze preuzeti odgovornost na sebe i koji razigraje i jedan dobar napadac (mislio sam da je Kojasevic jedno od ovo dvoje ali cisti prosjek u ovoj utakmici), Suljic zna ali ne moze fali tu dosta mase i iskustva, mozda i bude nesto od njega, golman Hamzic i Torlak najbolji igraci Sarajeva. Borac ima podjednako kvalitetne igrace i siroku klupu jos da se uigraju i najjaci u ligi su.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 12 sep 2010, 21:00

sad sa utakmice ... sarajevo precku jedno imalo, precku iz penala, i jedan solidan sut, dok gol Borca nisam ni vidio a osim toga nisu imali ni jednu sansu. Sve u svemu Sarajevo je lose odigrali i Brac zasluzeno dobio ;)
koreografija i vatraomet Hordi Zla 10 +

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 12 sep 2010, 21:00

Mandrak je napisao/la:pošteno i realno govoreci Borac vas je otresao k'o slinu i tri boda zasluženo odoše u BL.
Četiri mladića idu s Trebevića... :)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 12 sep 2010, 21:00

Eh ovakoo....

Hamzic-Bravo momak,sjano odigrano
Gutic-Slabo
Todorevic-Nako,ali je glup
Torlak-Razocarao
Arsenijevic-Uhhhhhh....ZAhatario sam ti
Handzic-Katastrofa
Pape-Nije lose
Scepanovic-Lose,spor uzasno
HAME-Pa majko draga koji konj
Kojasevic-Sebicni kloc
Avdic-Borio se celjust
Jahovic-Ubij me ako je ijedan pass tacno dao
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 21:01

samo sarajevo je napisao/la:
r_emir je napisao/la:Od nekih forumaša najavljeno preko 15 000 i rezultat 5:0. Šta možemo zaključiti poslije večerašnje utakmice?
Lupetate po forumu sve i svašta.Ko god nema šta da radi dođe i lupeta po ovoj temi.Prije utakmice prvo mjesto,euforija,priječi hvale i dizaje u zvijezde igrača i uprave,precjenjivanje mogućnosti FK Sarajeva..............
Pred kraj utakmice zvižduci sa tribina,nezadovoljstvo i moje je mišljenje da ako Sarajevo izgubi u gostima narednu utakmicu,na Gradsko stadionu u Sarajevu za dva kola neće biti ni trećina od gledaoca koji su gledali ovu sad utakmicu.E to su navijači.Kojaševića dizali u zvijezde 15 dana,govorili da će obilježiti ligu.U ovoj utakmici nije nista uradio,nije fizički spreman,hvataju ga grčevi. i još nekolicina igrača sarajeva odigrala katastrofalno.Onaj mali što je ušao Suljić (odmilja ŠEJTAN) samo je imao jedan tačan pas uz 5 izgubljenih lopti.
na kraju cijeli sjever je pjevao nema veze igraj Sarajevo nema veze, i kad tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje samo toliko o tome porazi su sastavni dio sporta,idemo dalje!
Čuo sam pjesmu i aplauze,ali i Zvižduke.Reagovao si na zvižduke,a na ostalo što je napisano nisi,drago mi je što sam upravu.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 sep 2010, 21:01

0:1......CESTITKE BORCU....!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 21:02

I cestitke Borcu na zasluzenoj pobjedi a ovi sto pricaju za sudije na nasem stadionu se uvijek moglo igrati,da smo platili sudiju uzeli bi tri boda a ne izgubili toliko o tome! Decko iz Banovica zvizdali su simpatizeri a ne sjever navijacka tribina al tesko je to tebi skontati,svi igraci su dosli pred sjever i ispraceni su pjesmom!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 12 sep 2010, 21:03

Napoli je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:pošteno i realno govoreci Borac vas je otresao k'o slinu i tri boda zasluženo odoše u BL.
Četiri mladića idu s Trebevića... :)
Četiri mladića sišla sa glavića :mrgreen:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 sep 2010, 21:04

Ad0 je napisao/la:0:1......CESTITKE BORCU....!
Na krivoj si temi sto se tice te cestitke...
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 12 sep 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 sep 2010, 21:04

Gde @Samo F.K.S rekao mi je da gledam sampione danas. :lol: a ja pozurim sa tekme kuci da gledam kad ovi meda ne mogu. :lol:

Stvarno jbt drugi put gledam Sarajevo ove godine,i oba puta lose a ostale sto nisam gledao sve fenomenalne partije,ajde nadam se da cu i ja da pogodim kada bude takva partija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 12 sep 2010, 21:06

I mi smo se obrukali protiv sirokog ali brate borac vam je ocitao lekciju i lagano spustanje poslje onolike euforije sta sam vam rekao neletite pred rudu sa izjavama.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 sep 2010, 21:06

samo sarajevo je napisao/la:I cestitke Borcu na zasluzenoj pobjedi a ovi sto pricaju za sudije na nasem stadionu se uvijek moglo igrati,da smo platili sudiju uzeli bi tri boda a ne izgubili toliko o tome! Decko iz Banovica zvizdali su simpatizeri a ne sjever navijacka tribina al tesko je to tebi skontati,svi igraci su dosli pred sjever i ispraceni su pjesmom!
samo mi nije jasno kako je OVAJ MOMAK SJEDIO NA KLUPI PORED ONOG UBLEHASA,znam alaim ovo alaim ono ali ovaj momak brani ko sat,ovaj pixi sto ste ga dizali u nebesa 0 bodova onaj mesi jos je nejak,ali golman odlican
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

MoSa LjoŽe
Kontakt:

Post Postao/la MoSa LjoŽe » 12 sep 2010, 21:07

FK Sarajevo je napisao/la: I od carobnjaka sa Sugavice Zajke Goluba.
Kad izgovoriš ime "Grbavica" ustani sa stolice jer to je lijep stadion,u našem vlasništvu,a vaš hadison je državni igra na njemu ko hoće i radi šta hoće ...A za čarobanjaka sa grbavice Zajka zebu(za tvoju informaciju danas u širokom je realizovao penal,koji je na njemu meščini skrivljen)

I pazi na riječnik "sugavica" ? Ko da ti je 13 godina..
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !

posavac1980
Kontakt:

Post Postao/la posavac1980 » 12 sep 2010, 21:08

Upravu si ...Hamzic je extra golman.Onaj mali Suljic ce izrasti u dobrog igraca.

Ali ova pojacanja iz Crne Gore i iz Slavije :roll:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 21:10

posavac1980 je napisao/la:Upravu si ...Hamzic je extra golman.

Ali ova pojacanja iz Crne Gore i iz Slavije :roll:
Po cemu taj zakljucak po jednoj utakmici? Gutic na stoperu bio dobar,Kojasevic ovaj put los ali prije toga odlicno igrao,polako tek je 6 kolo!

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 12 sep 2010, 21:14

vozdica raja ev i mene nisam bio odavno ali sad sam s tekme i mislim da je sarajevo podbacilo u potpunosti,isto smo igrali ko protiv slavije,bas ono nista nismo pokazali nekakvi smo bili tromi i spori ko da su im noge od olova,ja stvarno neznam sta je mirza radio u medjugoriju ali bas za neprepoznati je bila ekipa gledajuci ove prije utakmice izuzev naravno slavije,a navijaanje isto tako tanko boga mi za neprepoznati ja sam bio na istoku istok ko zapad niko da glasa pusti samo jeb..... svakom sve i to je to ,a ni sjever nije bio necem sto se tice navijanja ja mislim nikad losi na pocetku ekstra koreografija ali navijanje dosta slabo i brate kad je bio pocetak utakmice spiker koji je vodio zelio ja da napravi ono evropski spektakl ko i najveci klubovi proziva covjek ime igraca a mi navijaci ono trebamo da kazemo prezime niko nista TO JE BILO SRAMNOOOO ali ima veremena valjda ce se poraditi nesto na tom pitanju.....et toliko od mene i mirza brate ako se ti vec lizes sa avdicem i ihtijarevicem daj onda odmah idi brate dragi nemogu oni vise igrat ni za moscanicuu,i ZNACI MORAMO DOVESTI SPICA BA AVDIC I JAHOVIC NEMOGU BAZEN DA POGODE TREBA IM HILJADU SANSI JAHOVIC JE U BANOVICIMA PROMASIVO STO BI NEKI PROSJECAN SPIC NAZABIJO BEZ IKAKVOG PROBLEMA,NIJE MI JASNO STA MIRZA GLEDA TREBA SPIC I TO POD HITNO MATKO BIO SLOBODAN 3MJESECA I UZME GA SMRDLJIVI ZAPRESIC,STOPJANOVIC ITO TAKO STEVO NIKOLIC KAZE MIRZA NEVALJA,JEKSON PREDOBAR BA JA SAM GA GLEDO U HAJDUKU NA TRENINZIMA JER SAM TAMO BIO POSLOM MA PREJAK BA ZADOVOLJIO BIO ALI RADI PARA NISU GA OSTAVILI ET NEZNAM STA TREBA VISE DA BI MI DOVELI JEDNOG KLASNOG SPICA I JOS SAMMO OVO ALENE SKORO VRATI SE JA CU TI KUCU SVOJU PREPISATI POZZZZZZZZZZ

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 sep 2010, 21:21

Malo sam gledao tekmu, žestoko Sarajevo krenulo, a onda sijevnula kontra. Poslije nisam gledao, pa ne mogu dati neki konačan sud. Inače, nije smak svijeta, dugo je prvenstvo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Najprvi, Proximic i 20 gostiju.